Ses Bayragi

huysuz-citir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2007
481
0
116
Almanya
Yazima baslamadan önce tüm arkadaslardan özür dilerim, malum yurtdisindan yaziyorum klavyem Türkce degil, o nedenle Alfabet yanlislarinin kusuruna bakmayin ,tabiki benimde yanlislarim var affiniza siginiyorum.

Barbaros Uzunöner`den okumakta oldugum" TÜRK MÜSÜN CANIM ?" kitabindan sizlerle paylasmak istedigim kisa bir yaziyi aktarmak istedim,umarim benim gibi sizlerinde hosuna gider.

I TESHEKKUR

"Dil bizim ses bayragimizdir." der Fazil Hüsnü Daglarca.
Peki biz ses bayragimiza nasil bakiyoruz? Iste yaniti:

"Oy Yes Pide Salonu"

"Mc Döners"

"Marash Dondurma And Kebbap Salonu"

"Cafe dö Sohbet"

"Monalisa Kebap ve Lahmacun Salonu"

"Open Tea Cafe"

Dil sadece yalamaya yaramaz. Kültürleri gelecege tasiyarak toplumlari ayakta
tutar. Diline sahip cikmayana sahip cikarlar.

Baybay degil, hoscakal Türkiye.........

Hayirli geceler Arkadaslar...............

Tek kelimeyle süperdi canım teşekkürlera.s. Dilini kaybeden bir toplum vatanını da kaybetmeye mahkumdur bence:sm_confused:...

Tek kelimeyle süperdi canım teşekkürlera.s. Dilini kaybeden bir toplum vatanını da kaybetmeye mahkumdur bence:sm_confused:...

Cok dogru söglüyorsun nefertaricim ama yurt disinda yasayan cogu aileler malesef bu konuda okadar duyarli deyiller, buraya memleketimizden gönderilen ögretmenlerimizde cocuklarimiza alman okullarinda zaten ögretilen matamatik ,resim ,el isi gibi derslerle zamana karsi yarisicaklarina sirf türkce ve kültür bide tarihimizi ögretseler daha iyi sonunclar elde edilecegini düsünüyorum ,tabi bu benim düsüncem canim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…