Servisit (rahimde yara) olup hamilelik düşünenler..

insomnia41

Yanaklarım dururken canımı sıkman çok saçma..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
748
1.522
113
Merhaba KK sakinleri.. Rahminde yarası olan ve buyarayı yaktırma ya da dondurma tedavisiuygulatmadan hamilelik düşünenler ya da hamile olanlar var mı? Yarayı yaktirma konusunda çeşitli görüşler var hamilelikten önce bebek açısından sakıncalı olabilir diye ya da yaktirilmaz veya dondurulmazsa bu da gebelige engelolabilirmiş.Birsürü görüşler var ve ben kararsızım ne yapicam diye. Antibiyotik ve fitil kullanıyorum ve sanırım bu şekilde de geçmeyecek yara. Benim durumumda olanlar nasıl bir yol izlediniz ve budurumda olup hamile kalanlar var mı ve hamilelikte sıkıntı oldu mu bu durum? Yardım lütfenn:110:

Bir yakınımdan biliyorum onda da aynı problem var sakıncalı dendiği için dondurma ya da yaktırma işlemi yaptırmadı ama şu an hamile ve herşey yolunda gözüküyor çok şükür... tabi ki herkeste farklı olabilir bu durum bilemiyorum sadece sorunuza küçük bi cevap olsun istedim.

Bir yakınımdan biliyorum onda da aynı problem var sakıncalı dendiği için dondurma ya da yaktırma işlemi yaptırmadı ama şu an hamile ve herşey yolunda gözüküyor çok şükür... tabi ki herkeste farklı olabilir bu durum bilemiyorum sadece sorunuza küçük bi cevap olsun istedim.
Teşekkür ederim cevabınız için.Artık o kadar karıştı ki kafam gönlüm yaktirma ya da dondurmadan yana değil.böyle de hamilelik olur mu onu da düşünüyorum durmadan.Hamilelik öncesi rutin kontrole gittim doktora böyle biseyle karşılaşacağımı tahmin etmemiştim:KK43::KK43:

Rahim yarası bende de var. Korktuğum için yaktırmyı düşünmedim. Öğrendikten 1 sene falan sonra hamile kaldım ve yaradan kaynaklı bir sorun olmadı.

Rahim yarası bende de var. Korktuğum için yaktırmyı düşünmedim. Öğrendikten 1 sene falan sonra hamile kaldım ve yaradan kaynaklı bir sorun olmadı.
Teşekkürler cevabınız için. Akıntı vs gibi sikayetleriniz var mı? Dr.bana yaktirmazsan akıntın hiç geçmez dedi

Teşekkürler cevabınız için. Akıntı vs gibi sikayetleriniz var mı? Dr.bana yaktirmazsan akıntın hiç geçmez dedi
Eskiye nazaran çok akıntı olmuyor bende, ara kanamalar oluyor bazen.
Ama bebeğe bir zararının olabileceğini düşünmüyorum. Benim kızım şu an 3 yaşında ve çok sağlıklı şükür:nazar:

Eskiye nazaran çok akıntı olmuyor bende, ara kanamalar oluyor bazen.
Ama bebeğe bir zararının olabileceğini düşünmüyorum. Benim kızım şu an 3 yaşında ve çok sağlıklı şükür:nazar:
Allah bagislasin kızınızı maşallah.. Bende hiç kanama ya da akintiyla karışık kanama gibi bişey olmadı. Ara ara akintilarim var o kadar. Bu ay hamilelik için planlamalar içindeyim.Umarım yara bende de bi sorun çıkarmaz.:KK39:

Allah bagislasin kızınızı maşallah.. Bende hiç kanama ya da akintiyla karışık kanama gibi bişey olmadı. Ara ara akintilarim var o kadar. Bu ay hamilelik için planlamalar içindeyim.Umarım yara bende de bi sorun çıkarmaz.:KK39:
Amin, Allah gönlünüze göre versin sizin de:)

Benim de yaram var dr yakalım bebeğe engel olmaz dedi ben düşünelim dedim. Yaktırmadım ben 1düşüğüm var yaktırınca bi müddet daha beklemem gerekecekti hem daha fazla beklemek istemedim hem de kendimi biliyorum hamile kalamazsam yaktırmaya bağlayacaktım keşke yaktırmasaydım ondan oldu diye kendimi yiyecektim. Ama dr m yakılmazsa hem doğumda hem de sonrasında çok kanaman olur demişti. Zaten düşük sonrası lohusalığım 34 gün sürdü malesef. Şimdi hamileyim Nasıl olacak bilmiyorum.

Içini ferah tut..yara olup da sorunsuz hamilelik ve doğum geçirenlerin sayısı çok. Hamilesin ve bunun stresini yaşama bence. Hamileyken de yara için kontrol altında olabilirsin,dr fitil filan verir belki biraz olsun kontrol altına alınabilir.

Back