servis şöförü dün az kalsın beni dövüyordu ...

konunun oruca bağlanmasına üzüldüm açıkcası.
akşam serviste benimde her zaman uyuma ihtimalim vardır ve ineceğim saati tayin edip alarm kurdum.
uyusam da uyumasam da alarm açık, inmeme yakın çalıyor.
tedbir her zaman iyidir.

evet haklısınızda olayın başlangıcı bu değil yani ben bunu sorun etmedim ben uyandım inerim evime giderim niye birine kızayım ki zaten yani olaydan alıntıladığınız bölüm bumu yani küfür darp edilme durumum önemli değil mi

evet haklısınızda olayın başlangıcı bu değil yani ben bunu sorun etmedim ben uyandım inerim evime giderim niye birine kızayım ki zaten yani olaydan alıntıladığınız bölüm bumu yani küfür darp edilme durumum önemli değil mi

canım ben araları okumadım haklısın tabiki sonuna kadar.
benimki bir tavsiye sadece.

:)) çok açıklayıcı oldu...canım aslında burda sorun tavır birazda..herkesin vicdanı merhameti kendisine..ben kendimi çok iyi tanıyorum işten çıkarılsın diyemem..

size o.pu k.ltak diyen bir adamın yüzüne bakabilirdiniz öylemi bu yaşaığınız zaman bu tarz birşeyi o zaman konuşalım ben de kendimi tanıyorum sanırdım ama öyle değilmiş bazı şeyleri kaldıramazsnız emin olun ve büyük konuşmayın

özellile işten attırdın ekmeğiyle oynadın laflarına anlam veremiyorum. bir kafeye gitseniz garson sizi dövmeye kalksa ne yaparsınız? müşteri olarak haklarınızı savunursunuz dime ve işten atılmasını istersiniz hanfendide doğal olarak bunu istemiş bu servis şoförü ilerde sizinde şoförünüz olabilirdi bence ona göre yorum yapmakta fayda var. mübarek ayda kalp kırarak tuttuğun oruçta kabul olmaz zaten böyle bahanelere giren herkese tamam da denmez. konu sahibi bana göre en güzelini yapmış böyle insanların bir derse ihtiyacı oluyor.

:)) çok açıklayıcı oldu...canım aslında burda sorun tavır birazda..herkesin vicdanı merhameti kendisine..ben kendimi çok iyi tanıyorum işten çıkarılsın diyemem..

Rica ederim :KK66: Önceki mesajlarda da yazdım ancak firma adları olmayınca biraz kapalı olmuş. Takma isimlerle anlatayım dedim :KK66:

canım ben araları okumadım haklısın tabiki sonuna kadar.
benimki bir tavsiye sadece.[/Q

ben daha öncede uyuyakaldım ama başka şöfördü hatta adama evine geldi ben öyle uyandım hala bile anlatılınca güleriz komik çünkü bir keresinde işe geldik herkes inmiş ben uyuyorum daha gözümü bi açtım eve geri dönüyoruz ve mesayi başlamak üzere hey bebi indir diye seslenip arabadan atlayıp son gaza işe koşmuştum yani ben bunu asla sorun etmedim benim hatam çünkü uyuyakalmak

size o.pu k.ltak diyen bir adamın yüzüne bakabilirdiniz öylemi bu yaşaığınız zaman bu tarz birşeyi o zaman konuşalım ben de kendimi tanıyorum sanırdım ama öyle değilmiş bazı şeyleri kaldıramazsnız emin olun ve büyük konuşmayın

başıma benzer olayın gelmediğini nerden biliyorsunuz??herkesin kendine özgü vicdanı merhameti düşüncesi fikri vardır...ben artık cevap yazmıcam size çünkü bende oruçluyum..ve oruç aç susuz kalmanın yanında iyi ahlak iyi düşüncedir..umarım böyle olaylar birdaha başınıza gelmez...

Yorum yapmadan önce lütfen konu sahibinin tüm açıklamalarını okuyun. 1. Adam daha öncede servistekilere ters davranan sorunlu bir tipmiş 2. Bekar 25 yaşında bir adammış. 3. Adam neredeyse dövüyormuş kızı araya gitmeseler 4. Ne ana ne bacı ne or..pulupu kalmış hakaretlerin biri bin para. 5. Servis şöförü özür falan dikemek istememiş bayanın aradığı şirket yetkilisi özürdilesin demiş 6. Bayan en arkada yanlız oturuyomuş yanında uyandırıcak kimse yokmuş. Yorumuma gelince son derece haklısın .. Türkiyede kadın olmak çok zor . Kadın bile kadına acaba sen yanlış bir hareketteni bulundun diye sorma cesaretini bulabiliyor!! Savcılığıda git , dava da et , herseyi yap. Bu ve bu zihniyetteki insanlar buranın muz cumhuriyeti olmadığını anlasın!! Terbiyesiz ahlaksız adam. Oruç tutmak demek bu demek değil!!

Son düzenleme:
konu sahibi haklısın
böyle tipler kimse ses çıkarmadığı için "bana bişey olmaz" matığıyla işi ileriye götürüyorlar iyice.
oruçluysa oruçlu bana mı tutuyor?
sen kötü bir şekilde bile söylesen seni uyarmak yerine ne demek ana bacı küfür etmek üstüne yürümek?
orda birisi olmasa darp edilecektin büyük ihtimalle.
adam özür bile dilememiş yahu.
yaptıklarının sonucuna katlanmayı öğrensin.
ayrıca servis şöförü vah vah ekmek parası diyorsunuz da bunu yapan bir doktor, mühendis, öğretmen vs olsa koşa koşa gider şikayetçi olur, "sürüm sürüm sürünsün" derdiniz ama değil mi?

konu sahibi gelmiş yaşadığı şoku atamamış, hala sen de suçlusun ama deniliyor.
yahu her konuda böyle destek olmak yerine köstek oluyor millet, bu ne ya?

saol cidden hislerime tercüman oldun şuan ödüm koptu benim orda daha da kötüsü kocamın başı belaya girecek diye çokkorktum halada korkuyorum m

O anki şoku düşünemedim senin açından.. :KK17:
Adam resmen öküzn önde gideni :KK34:
Bak vicdanın, durumun, hal ve hareketlerin seni ilgilendirir. Herkesin başka başka bana göre iyi bir ders olmuş adama.
Bu ne sinir yahu!
Arkadaşınızı çözemedim uyandırmadı mı sizi :KK30:
Neyse olan olmuş rahat olun artık aklınıza getirmeyin..

başıma benzer olayın gelmediğini nerden biliyorsunuz??herkesin kendine özgü vicdanı merhameti düşüncesi fikri vardır...ben artık cevap yazmıcam size çünkü bende oruçluyum..ve oruç aç susuz kalmanın yanında iyi ahlak iyi düşüncedir..umarım böyle olaylar birdaha başınıza gelmez...

Başınıza bölye birşey geldiyse ve o insanla aynı ortamda hala yüzyüze bakabiliyorsanız çok büyük insansınız diyebileceğim tek şey bu ben değilim çünkü ne yaşadığımı ben biliyorum o korkuyu o dehşeti ben yaşadım tekrar yaşarsam da yine aynı şekilde hareket ediceğimden de kuşkunuz olmasın ben erkeklerin kadınlara bu şekilde davranmasına asla izin vermiycem

O anki şoku düşünemedim senin açından.. :KK17:
Adam resmen öküzn önde gideni :KK34:
Bak vicdanın, durumun, hal ve hareketlerin seni ilgilendirir. Herkesin başka başka bana göre iyi bir ders olmuş adama.
Bu ne sinir yahu!
Arkadaşınızı çözemedim uyandırmadı mı sizi :KK30:
Neyse olan olmuş rahat olun artık aklınıza getirmeyin..

yanımda oturan yoktu zaten en arkada büzülmüş bi halde uyuyakalmışım zaten ufak tefek biriyim şöförde dahil beni göremezlerdi yani ben şöförü bunun için hiç suçlamadım beni görmesi mümkün değildi ama olayların sonrası cidden hala anlayamıyorum sanki çok kötü birşey yapmışım gibi adamn o kanlı gözlri gözümün önünden gitmiyor

canım valla atılmasında nereye verirlerse versinler...onun yükü çok ağır olur..[/QUOTE
hiç bir yük ve ağırlık hissetmiyorum eğer çalışmaya devam etseydi benim kocam ailem onun üstüne saldıracaktı o zaman ki yük çok ağır olurdu asıl

yanımda oturan yoktu zaten en arkada büzülmüş bi halde uyuyakalmışım zaten ufak tefek biriyim şöförde dahil beni göremezlerdi yani ben şöförü bunun için hiç suçlamadım beni görmesi mümkün değildi ama olayların sonrası cidden hala anlayamıyorum sanki çok kötü birşey yapmışım gibi adamn o kanlı gözlri gözümün önünden gitmiyor
Aklına getirme lütfen tatlım..
İyi olmuş böyle psikolojisi bozuk adamları ne diye salarlar anlamıyorum kaba hödük ! :KK62:

özellile işten attırdın ekmeğiyle oynadın laflarına anlam veremiyorum. bir kafeye gitseniz garson sizi dövmeye kalksa ne yaparsınız? müşteri olarak haklarınızı savunursunuz dime ve işten atılmasını istersiniz hanfendide doğal olarak bunu istemiş bu servis şoförü ilerde sizinde şoförünüz olabilirdi bence ona göre yorum yapmakta fayda var. mübarek ayda kalp kırarak tuttuğun oruçta kabul olmaz zaten böyle bahanelere giren herkese tamam da denmez. konu sahibi bana göre en güzelini yapmış böyle insanların bir derse ihtiyacı oluyor.

yok ben o dayağı yemeliydim susmalıydım adamcağıza yazık ben suçluyum çünkü acımadım işten attırdım burdaki çoğu iyilik meleğimiz bunu diyor ben bu mübarek günde e ufak bir vicdan azabı çekmiyorum hatta hayalimde canlandırıyorum o bana o lafları ederken tekme tokat dövdüğümü hayal ediyorum

Aklına getirme lütfen tatlım..
İyi olmuş böyle psikolojisi bozuk adamları ne diye salarlar anlamıyorum kaba hödük ! :KK62:

yapabileceğim başka birşey yoktu zaten o kadar ağladım ki eşime söylemiycektim güya ama daha kapıyı açar açmaz katılmaya başladım hani çocukken ağlardık ya bağır çağır katılarak ben dün öyle ağladım eşim şok oldu bi türlü susturamadı hastaneye götürdü hemen sakinleştiriciden sonra kendime gelebildim .

Adam oruçlu olmayadabilir. Kendini sevimli göstermek için oruçluyum demiş de olabilir. Ramazan dışında olsa bu olay yine böyle konuşacak mıydınız? Kendi sevdiklerinizin başına gelince de çıkın böyle konuşun oldu mu? Böyle milletin sinirini bozacaksanız evinizden çıkmadan tutun orucunuzu bir ay.

Yorum yapmadan önce lütfen konu sahibinin tüm açıklamalarını okuyun. 1. Adam daha öncede servistekilere ters davranan sorunlu bir tipmiş 2. Bekar 25 yaşında bir adammış. 3. Adam neredeyse dövüyormuş kızı araya gitmeseler 4. Ne ana ne bacı ne or..pulupu kalmış hakaretlerin biri bin para. 5. Servis şöförü özür falan dikemek istememiş bayanın aradığı şirket yetkilisi özürdilesin demiş 6. Bayan en arkada yanlız oturuyomuş yanında uyandırıcak kimse yokmuş. Yorumuma gelince son derece haklısın .. Türkiyede kadın olmak çok zor . Kadın bile kadına acaba sen yanlış bir hareketteni bulundun diye sorma cesaretini bulabiliyor!! Savcılığıda git , dava da et , herseyi yap. Bu ve bu zihniyetteki insanlar buranın muz cumhuriyeti olmadığını anlasın!! Terbiyesiz ahlaksız adam. Oruç tutmak demek bu demek değil!!

çok saol desteğin için zaten elimden gelen herşeyi yapıcam bu ülkede ölen kadın olunca kimsenin umrunda değil yazıkki hemcinslerimiz bile bu adamlara hakveriyor daha çok özgecanlar katledilir bu ülkede ama ben elimden geleni yapıvcam elimden işten çıkartmak geliyorsa onuda yapıcam asla buyun eğmicem bu adamlara

Adam oruçlu olmayadabilir. Kendini sevimli göstermek için oruçluyum demiş de olabilir. Ramazan dışında olsa bu olay yine böyle konuşacak mıydınız? Kendi sevdiklerinizin başına gelince de çıkın böyle konuşun oldu mu? Böyle milletin sinirini bozacaksanız evinizden çıkmadan tutun orucunuzu bir ay.

ya onun şimdi orucu oldumu yani Allah bilir yinede ama bende oruçluydum olaya ordan bakarsak oruçlu bir insana küfür ederek o daha suçlu olmuyormu ki ben oruç olayına hiç takılmadım mbende oruçluyum diye insanların gözüne sokmay açalışmadı ama burda kaç kişi adam oruçluymuş işte dedi ya biride çıkıp demediki bu kadın da oruçluydu adamın oruçlı olması bile benim oruçlu olmamdan önemli yani

,
iyi sizin başınıza gelirse siz öyle yaparsınız yüzünüze karşı ananızı bacınıza tüm sülalenize küfür edilirse yarabbi şükür der affedersiniz olurmu

Istediginiz cevabi alinca tesekkur ,istemediğiniz cevaba sizinde basiniza gelsin falan fistan..aman neyse ugrasamayacagim

X