servis şöförü dün az kalsın beni dövüyordu ...

zelibon, bu denli ağır bir olay yaşandığında aynı kurumda başka bir güzergaha verilmez servis. Çünkü olayı kişiselleştirip personel için tehdit oluşturabilir.

canım valla atılmasında nereye verirlerse versinler...onun yükü çok ağır olur..

Tabi ki işten atılacak.
İyi yapmışsınız.
Bu memlekette herkese acıdıkça, işini düzgün yapmayana "ekmek parasıdır" diye taviz verdikçe hiçbir şey düzelmez.
Oruç tutuyorsa sinirlenip sağa sola saldırmaya bahane olsun diye tutmuyor.
Orucu bahane eden en ağır günahı işliyor bana göre.
Kalsın işsiz, aklı başına gelir sonraki işini adam gibi yapar.

senin yüzündenmi atilmis?
yani cok cirkin hareketler ama söyle düsün bu sicakta, oruclu haliyle kim bilir nasil insanlarla ugrasiyordur sabahtan aksama kadar.
belki senin dedigini yanlis anlamisdir ne bilim
keske isinden olmasaymis, insanlik ani belki bir anlik parlamaydi
sanada üzüldüm tabi

eğer orda ki arkadaş olmasa o bir anlık parlama benim ölümüme bile neden olabilirdi ama ben ölürdüm önemli değil çünkü kadınım hayatımın kendi hemcinslerim için bile önemi yok

Sizi uyandırmak servis şoförünün görevi değil ki, arkadaşınız uyandırabilirdi..
Şikayet etmişsiniz iyi hoş da şikayetin ardından sizin de dediğiniz gibi mübarek ramazan ayında ısrarla işten atılmasını söylediniz, adamlar gereği neyse yapardı zaten, belki yine işten atılırdı ama vicdanınız daha rahat olurdu.

Dün servise bindim en arkada oturuyorum oruçluydum ve gece sahura kalkığım için uykum bölünmüştü çok uykusuzdum .Uyumuşum ama ne uyuma dalmışım baya ilk defa oldu bi uyandım başka biyerdeyim uyku sersemi etrafıma baktım ve benim ineceğim yeri çoktan geçtiğimizi farkettim .Gülerek şöfere beni niye indirmediniz dedim o andan itibaren adam resmen kudurdu küfürler hakaretler Allahım şok oldum ne diyeceğimi bilemedim en son in lan arabadan in lan diye bağırarak üstüme yürüdü şöför anında otuan bir arkadaşım adamı tutmasa resmen beni dövecekti .Sonrasında ilgili kişiyi aradım ama ağlamaktan anlatamıyorum yolda insanlar bana bakıyor nasıl hıçkıra hıçkıra göğsüm ağrıdı ağlamaktan şimdi işten atıldığını öğrendim eşim annem herkes delirdi ve ben hala şoktayım hala ağlama isteğiyle doluyum oruçludum filan demiş özür dileticeklerdi ama ben asla yüzünü tekrar görmek istemiorum benden uzak tutun dedim işten atılıcak başka yolu yok dedim ve atıldı bu mübarek ramazanda bana bunu yaptırdığı içinde ondan nefret ediyorum enerjim çok düşük kendimi çok mutsuz hissediyorum ....

defolsun gitsin kovulmuş oh iyi olmuşş

Geçmiş olsun. İşten atılması kötü ama sizin bir suçunuz yok. Ne kolay birine küfredip, üstüne yürümek, karşısındaki bir kadın olunca daha da kolay... İnsan işsiz kaldığını düşününce vicdanı sızlıyor ama diğer yandan normal bir insan, oruçla böyle canavar haline gelmez, adam zaten dengesizmiş diye düşünüyorum.

çok teşekkürler

orucumuzu başkalarından sinirimizi çıkaralım diye tutmuyoruz allah rızası için farz olduğu için tutuyoruz.

KONUMU KAPATIN LÜTFEN YAZIKLAR OLSUN SİZE YAZIK SİZİN GİBİ ZİHNİYETLERE AYIPTIR YA GÜNAHTIR YAŞADIĞIM NE KONUYU OLURSA OLSUN BURAYA YAZDIĞIMDA HEP BU TEPKİLERİ ALDIM AMA YİNE AKILLANMADIM TEK DİYEBİLECEĞİM BAŞINIZA GELDİĞİNDE ANLARSINIZ ALLAHA HAVALE EDİYORUM KALPLERİ ZEHİR DOLMUŞ İNSANLARI

sana haklisin en iyisini yapmissin deseydik kalplerimiz zehir dolu olmayacakti.. bu sözler senin vicdanin ayak sesleridir. sana yapilani tasvip etmek mümkün degil lakin ben hep madolyonun diger yüzüne de bakmaktan yanayim, evde yemek bekleyen cocuklari varsa nolacak bu adamin? hemen is bulabilecek mi.. özür dilenirdi olay biterdi,cok cok onun servisten cikip baska servisle giderdin. bunlari düsünüyoruz diye mi zehirli oldu bizim kalbimiz..

Sizi uyandırmak servis şoförünün görevi değil ki, arkadaşınız uyandırabilirdi..
Şikayet etmişsiniz iyi hoş da şikayetin ardından sizin de dediğiniz gibi mübarek ramazan ayında ısrarla işten atılmasını söylediniz, adamlar gereği neyse yapardı zaten, belki yine işten atılırdı ama vicdanınız daha rahat olurdu.

gereği yapıldı ama anlamadığım burda neden bana kızılıyor adama küfür edecek üstüme yürüyecek ben affedicem affetmedim ve atılması yönünde ısrarlı olduğum içinde ben suçluyum yani ne diyim yinede vicdan azabı çekmiyorum

orta yol bulunmalıydı..
bu ayın hatrına özürler dilenmeli, aflar edilmeliydi..
herkes ani çıkışlar yapar, herkes pişman olur..
ortalığı ayağa kaldırmışsınız..
küfretti diyosunuz da, keşke mahkemeye falan verseydiniz, şikayetçi olaydınız..
neden ekmeğinden ettiniz ?

Konu sahibi hala yasadigi soku atamamis üzerinden. Buraya kendini rahatlakmak icin girmis belli. Bu yönde yazsak daha iyi olmaz mi. Olan olmus biten bitmis. Ki bence de hic hs degil, sonucu ne ise katlanmali. Bu adam bir iki derken birini de döver atar arabadan. Iyi olmus. Adam olsun öyle gecsin isinin basina. Kimse kimseye bu sekilde davranmamali.
Konu sahibi kimseden yemedigi küfürü yemistir belki de. Bana göre bu sekilde insanin psikolojisini bozan adamlar birkac gün iceride de yatsin. Ne ala ya. Küfürümüzü edelim insan yerine konalim. Etmeyeceksin arkadasim küfür müfür. Kimseye bunu yapmaya hakkin yok.
Bu kadar normal karsilamayin insan rencide olaylarini. Normal olmasin bunlar da artik ya. Isini kaybetmis, herkes sucsuzken bile isini kaybedebiliyor bu tam is kaybetmelik bir olay yapmis. En ufak bir hakli tarafi yok, oruc falan demeyin bana.

yanlis anlama ama affetmek büyüklügün sanindandir,biraz anlayisli olup bu mubarek günde isinden olmasina sebep olmasaydin, ne dedi ki o kadar agladin inan insan merak ediyor...

bakın ağıza alınmayacak çok iğrenç küfürler analı bacılı daha neler neler ne o. puluğum kaldı ne k.taklığım böle ağzım açık kaldım birde öyle bir bağırıyoki yani erkek erkeğe kavga ediliyor sanırsınız hala şokytayım ve yemin ediyorum ki sadece tek dediğim beni niye indirmediniz yaa oldu uyku sersemi etrafıma bakıyorum gülerek kendime gülüyordum çünkü daha öncede böle uyuyakaldım servislerde

canım valla atılmasında nereye verirlerse versinler...onun yükü çok ağır olur..

Şöyle açıklayayım. Diyelim ki zeytin firmasında çalışıyorsunuz. Zeytin firmasına 20 tane servis aracı lazım. Mavi taşımacılıktan 20 tane servis aracı kiralıyor. Ve Zeytin firmasında Mavi firmasından servis sorumluları da çalışıyor. Servis şoförü yapılan uyarı ve yer değiştirmelere rağmen aynı kötü tavra devam ediyor ise Zeytin firmasındaki işine son veriliyor. Mavi taşımacılık şoföre başka bir firmada , mesela Yaprak firmasında servis işi veriyor.

Tamamen işsiz kalıp kalmama durumu şoförün haline, tavrına bağlı. Ona karar verecek olan Mavi firması. Ha Mavi taşımacılık artık o şoförün servis aracını çalıştırmazssa , şoför aracıyla başka bir taşımacılık firmasına başvuruyor , onların aracılığıyla çalışmaya devam ediyor.

gereği yapıldı ama anlamadığım burda neden bana kızılıyor adama küfür edecek üstüme yürüyecek ben affedicem affetmedim ve atılması yönünde ısrarlı olduğum içinde ben suçluyum yani ne diyim yinede vicdan azabı çekmiyorum
Elbette suçlu değilsiniz kesinlikle sizi suçlamıyorum, o sinirle belki çoğu insan aynısını yapardı, belki ben de fevri davranabilirdim, ama şu an hala olayın etkisiyle sinirlisiniz ve agresif yorumlar yazıyorsunuz. Biraz daha sakin olmaya çalışın lütfen:KK51:

bakın ağıza alınmayacak çok iğrenç küfürler analı bacılı daha neler neler ne o. puluğum kaldı ne k.taklığım böle ağzım açık kaldım birde öyle bir bağırıyoki yani erkek erkeğe kavga ediliyor sanırsınız hala şokytayım ve yemin ediyorum ki sadece tek dediğim beni niye indirmediniz yaa oldu uyku sersemi etrafıma bakıyorum gülerek kendime gülüyordum çünkü daha öncede böle uyuyakaldım servislerde

cok cirkin muamele görmüssünüz bu kesinlikle kabul edilecek gibi degil, iste orta yol bulunamaz miydi diye düsünüyor insan.. yoksa mutlaka cok üzülmüs hakarete ugramissiniz burasi asikar..

orta yol bulunmalıydı..
bu ayın hatrına özürler dilenmeli, aflar edilmeliydi..
herkes ani çıkışlar yapar, herkes pişman olur..
ortalığı ayağa kaldırmışsınız..
küfretti diyosunuz da, keşke mahkemeye falan verseydiniz, şikayetçi olaydınız..
neden ekmeğinden ettiniz ?

Savcılığa suç duyurusunda bulunulacak zaten hiç merak etmeyin ayrıca şahitlerimde var ve biz yanındayız dediler yani işin o kısmıda halledilecekte ben siizn bana olan bu yaklaşımızı anlamadım sizin başınıza gelse nasıl bir yol izlerdiniz size adam o.spu, k.ltak diyecek senin ananı bilmem ne yapayım diyecek ağzından köpükler saçarak ben zaten konuşacak fırsat bile bulamadım öyle kaldım sonra ağlama krizine girdim çünkü haketmedim ben bunu ve hemen şikaet ettim zaten yapmam gerekeni yaptım bir yabdan da eşimi tutmaya çalışmakla uğraştım beni hastaneye götürüp o halde sakinleştirici almmaı izleyen o adamı tutmak zorundaydım daha kötü olaylar olmasın diye ne kadar basit geliyor dimi uzaktan size

konunun oruca bağlanmasına üzüldüm açıkcası.
akşam serviste benimde her zaman uyuma ihtimalim vardır ve ineceğim saati tayin edip alarm kurdum.
uyusam da uyumasam da alarm açık, inmeme yakın çalıyor.
tedbir her zaman iyidir.

Elbette suçlu değilsiniz kesinlikle sizi suçlamıyorum, o sinirle belki çoğu insan aynısını yapardı, belki ben de fevri davranabilirdim, ama şu an hala olayın etkisiyle sinirlisiniz ve agresif yorumlar yazıyorsunuz. Biraz daha sakin olmaya çalışın lütfen:KK51:

agresif yorum yazmıyorum doğruyu yazıyorum ve bu da kimsenin hoşuna gitmiyor tabi

Şöyle açıklayayım. Diyelim ki zeytin firmasında çalışıyorsunuz. Zeytin firmasına 20 tane servis aracı lazım. Mavi taşımacılıktan 20 tane servis aracı kiralıyor. Ve Zeytin firmasında Mavi firmasından servis sorumluları da çalışıyor. Servis şoförü yapılan uyarı ve yer değiştirmelere rağmen aynı kötü tavra devam ediyor ise Zeytin firmasındaki işine son veriliyor. Mavi taşımacılık şoföre başka bir firmada , mesela Yaprak firmasında servis işi veriyor.

Tamamen işsiz kalıp kalmama durumu şoförün haline, tavrına bağlı. Ona karar verecek olan Mavi firması. Ha Mavi taşımacılık artık o şoförün servis aracını çalıştırmazssa , şoför aracıyla başka bir taşımacılık firmasına başvuruyor , onların aracılığıyla çalışmaya devam ediyor.

:)) çok açıklayıcı oldu...canım aslında burda sorun tavır birazda..herkesin vicdanı merhameti kendisine..ben kendimi çok iyi tanıyorum işten çıkarılsın diyemem..

konu sahibi haklısın
böyle tipler kimse ses çıkarmadığı için "bana bişey olmaz" matığıyla işi ileriye götürüyorlar iyice.
oruçluysa oruçlu bana mı tutuyor?
sen kötü bir şekilde bile söylesen seni uyarmak yerine ne demek ana bacı küfür etmek üstüne yürümek?
orda birisi olmasa darp edilecektin büyük ihtimalle.
adam özür bile dilememiş yahu.
yaptıklarının sonucuna katlanmayı öğrensin.
ayrıca servis şöförü vah vah ekmek parası diyorsunuz da bunu yapan bir doktor, mühendis, öğretmen vs olsa koşa koşa gider şikayetçi olur, "sürüm sürüm sürünsün" derdiniz ama değil mi?

konu sahibi gelmiş yaşadığı şoku atamamış, hala sen de suçlusun ama deniliyor.
yahu her konuda böyle destek olmak yerine köstek oluyor millet, bu ne ya?

X