servis şöförü dün az kalsın beni dövüyordu ...

Bence işten atılmayı sonuna kadar hak etmiş. Burada kadına şiddet hakkında birçok konu açılıyor, herkes o adamlara nefret kusuyor ama neden bu konuda hak ettiği ceza uygulanınca karşı çıkılıyor anlamadım. O şoför olacak vahşi hayvanın bir insana, özellikle de bir kadına bunu yapmaya hakkı yok, bunu iyice idrak etmesi lazım. Bugün ona ders verilmese yarın başka bir kadına böyle saldırabilir, hatta daha fazlasını da yapabilir. Bu konularda asla müsamaha gösterilmemeli.

tabi ayıp ettim haklısın küfür yiyip dayak yiyip üstelik hiç benimle alakası olmayan bir adam bile olsa susmam lazımdı göz yummazdın demek napardın Allahaşkına söyle ne yapardın

kesinlikle öyle demek istemedim bence çok yanlış anlamışsın..ki baştada sana haklısın dedim..ben olsam işten atılmasına göz yummazdım dedim..halada aynı fikirdeyim..ben kendimi tanıyorum vicdan yaparım..özür dilediği zamanda affetmiyorum çok ayıptı yaptığınız ama ben size sizin yaptığınız gibi karşılık vermicem işten çıkarılmanızı istemiyorum diyebilirdiniz...

1.Ben size hicbirsey olmamış gibi davranmalisiniz demedim.
2.Ben olsaydım o söyle yapardım böyle yapardim da demedim.
3.Affederdim hiç demedim.
4.Kimseyi "otekilestirmeyin" rica ederim.

Ben de olsam mutlaka şikayet ederdim.
Ama işten atıldı diye sevinmezdim.

İşten atıldı diye seviniyormuyum yani bu kadar şeyden bunumu anladınız ben hala o adamın suratını görüyorum gözümün önümde yazık cidden keşke beni anlayabilseniz şikayet ettim ve atıldı zaten sevinmiyorum sevinecek halde bırakmadı bende ama hakettiğini buldu vicdanım rahat

İşsiz bir insanın daha thlikeli olduğunu düşündüm ve uyarı cezası alması daha uygun geldi..

Maalesef ki oruç tutunca dünyanın sonu geldiğini düşünen insanlar var. Evet tabiki zor ; Ramazan ayının hikmetlerinin büyük olması bundandır. Ancak kalp kıracak kadar canavarlaşıyorsan bir anlamı kalmıyor ki..
..

Uyuya kalacağınızı hissettiğiniz an dakika alarmı kurmalısınız.. Serviste yalnızda kalabilirdiniz , farklı yere de götürülebilirdiniz.
Özellikle bayanlar çok dikkatli olmalı.

Servis şoförüde dalgınlığa geldiğinden unutmuş olabilir. Siz söylemeden sizi indirme zorunluluğu yoksa ( ki böyle birşey okul servislerinde, kreşlerde oluyor genelde.) uyumadan uyarmalıydınız.

Gülümseyerek söyledim kısmı ise genel olarak söylüyorum gülümseyerek küfür edenleri de gördüm.
Bu yüzden bu konuda yorum yapmıyorum.

Yok efendim kimsenin hakkı yok bunu yapmaya v.s diye ahkam kesmeye gerek yok.

Amiyane bir tabirle insanlara bulaşmamak gerekiyor. Tahammülsüz, selam vermekten üşenen, merhabayı tehdit sayan , ruh halleri bozuk, ilaç bağımlısı , adam öldürmeyi / dövmeyi suç görmeyen insanlarla dolu etraf.

Bir cümle kurarken iki defa düşünmeli.

Şimdi bu adam işten atıldı diye sorunlar bitti mi ?

Ben gülümsedim, adam bağırdı. Ben sustum hala , adam üstüme yürüdü ve hala sustum adam servisten kovdu. "

1sen , şoförün ilk uyarısı değildir. Daha önce yapılan uyarılar sonrası aynı tutumu sergilediği için işine son verilir.

İşine son verme kısmında da tamamen işsiz kaldığı varsayımı pek doğru değil. Servis firmasından başka servis aracı istenir , ilgili şoförün kurumları için servis taşımacılığı yapması sonlandırılır. Servis şoförü hangi firmaya bağlı çalışıyor ise kendisine başka bir kurumun servis işi verilir.

kesinlikle öyle demek istemedim bence çok yanlış anlamışsın..ki baştada sana haklısın dedim..ben olsam işten atılmasına göz yummazdım dedim..halada aynı fikirdeyim..ben kendimi tanıyorum vicdan yaparım..özür dilediği zamanda affetmiyorum çok ayıptı yaptığınız ama ben size sizin yaptığınız gibi karşılık vermicem işten çıkarılmanızı istemiyorum diyebilirdiniz...
Adam benden özür filan dilemedi arkadaşım servis sorumlusu bana bi özür diler konu kapanır deyince çıldırdım hayır dedim benim karşıma bile çıkmasın sonra servisteki diğer kişilerle de görüşüldü olayı anlattılar işten çıkarıldı adam hala ayıp ettiniz diyorsunuz o adam bana burda yazamayacağım iğrenç küfürler etti keşke yazabilsem keşke biraz olayı anlasanız

Kimsenin size dayağı ye otur tarzında bir yaklaşımı yok. Herkese çok sert davraniyorsunuz.
öylemi işten attırdığım için konuşuyorlar ama sadce kimse benim yaşadığımı umursuyormu herkes adamın işsiz kalmasına duyarlı kaldı benim ne olduğum önemli değil sanki ben suçluyum gibi benim üstüme gelinecek ve ben susucam öylemi

tamam uyandırabilirdi sizi ama bu onun işi değil. hoş verdiği tepki de yenilir yutulur değil...

Adam benden özür filan dilemedi arkadaşım servis sorumlusu bana bi özür diler konu kapanır deyince çıldırdım hayır dedim benim karşıma bile çıkmasın sonra servisteki diğer kişilerle de görüşüldü olayı anlattılar işten çıkarıldı adam hala ayıp ettiniz diyorsunuz o adam bana burda yazamayacağım iğrenç küfürler etti keşke yazabilsem keşke biraz olayı anlasanız

yanlis anlama ama affetmek büyüklügün sanindandir,biraz anlayisli olup bu mubarek günde isinden olmasina sebep olmasaydin, ne dedi ki o kadar agladin inan insan merak ediyor...

Aynen katılıyorum ilk mesajda yazmak istemiştim ama hanımefendi o kadar saldırgan davranıyor ki yazamadım

asıl siz bana saldırdınız adam küfür etti üstüme yürüdü diyorum yok niye işten çıkarttırdın herkes beni adamı işten kovdurttuğum için vicdan yok yazık yok ayıp bana yapılan hiç kimsenin umrunda değil birde ben suçlu oldum tanrım nasıl insanlar var ya burda

aralarda ne yazıldı ne çizildi bilmiyorum ama adamı konu sahibi affetseydi o gene aynısını yapardı..resmen horozluk yapmış..işinden olması çok güzel olmuş böylece bir gün öyle birine itlik yaparsın ki hayatın kayar o yüzden ayağını denk al nasihatini öğrenmiş olmuş..bundan sonra yapacağı işte kazandığı paranın hakkını verecek haddini bilecek...

KONUMU KAPATIN LÜTFEN YAZIKLAR OLSUN SİZE YAZIK SİZİN GİBİ ZİHNİYETLERE AYIPTIR YA GÜNAHTIR YAŞADIĞIM NE KONUYU OLURSA OLSUN BURAYA YAZDIĞIMDA HEP BU TEPKİLERİ ALDIM AMA YİNE AKILLANMADIM TEK DİYEBİLECEĞİM BAŞINIZA GELDİĞİNDE ANLARSINIZ ALLAHA HAVALE EDİYORUM KALPLERİ ZEHİR DOLMUŞ İNSANLARI

benim karakterim kişiliğim işten atılmasından yana deil...bu benim düşüncem..
tekrar ediyorum bindiğin serviste çalışmasın başka servislere versinle uyararak tabiki..
kusura bakmayın kızmakta haklısınız ama bir kişinin evine ekmek götürememesine sebep oldunuz
..ben yapamazdımm..bu tamamen benim fikrim..

KONUMU KAPATIN LÜTFEN YAZIKLAR OLSUN SİZE YAZIK SİZİN GİBİ ZİHNİYETLERE AYIPTIR YA GÜNAHTIR YAŞADIĞIM NE KONUYU OLURSA OLSUN BURAYA YAZDIĞIMDA HEP BU TEPKİLERİ ALDIM AMA YİNE AKILLANMADIM TEK DİYEBİLECEĞİM BAŞINIZA GELDİĞİNDE ANLARSINIZ ALLAHA HAVALE EDİYORUM KALPLERİ ZEHİR DOLMUŞ İNSANLARI
kalpleri zehir olmuş insanlar???

benim karakterim kişiliğim işten atılmasından yana deil...bu benim düşüncem..
tekrar ediyorum bindiğin serviste çalışmasın başka servislere versinle uyararak tabiki..
kusura bakmayın kızmakta haklısınız ama bir kişinin evine ekmek götürememesine sebep oldunuz
..ben yapamazdımm..bu tamamen benim fikrim..

zelibon, bu denli ağır bir olay yaşandığında aynı kurumda başka bir güzergaha verilmez servis. Çünkü olayı kişiselleştirip personel için tehdit oluşturabilir.

kimse kimseye hakaret yada beddua etmedi..herkes kendi düşüncesini söyledi...bence aynaya bakın biraz..kalbi zehirle dolmuş kişi kim belki görürsünüz...

insanlar mı orucu

oruç mu insanları tutuyor

oruç tutmanın amacı sadece aç susuz kalmak değil ki nefsine de hakim olmaktır

bağırıp çağırıp hakaretler küfürler eden insanın orucu ne kadar geçerlidir?

Allah bilir[/QUOT

çok saolun

X