Bence işten atılmasın oda orucluymus kolay değil yani sizde ramazan ayında ailesinin rızkı na mani yani vesile olmayın bence derim hatalı da olsa yaziktirDün servise bindim en arkada oturuyorum oruçluydum ve gece sahura kalkığım için uykum bölünmüştü çok uykusuzdum .Uyumuşum ama ne uyuma dalmışım baya ilk defa oldu bi uyandım başka biyerdeyim uyku sersemi etrafıma baktım ve benim ineceğim yeri çoktan geçtiğimizi farkettim .Gülerek şöfere beni niye indirmediniz dedim o andan itibaren adam resmen kudurdu küfürler hakaretler Allahım şok oldum ne diyeceğimi bilemedim en son in lan arabadan in lan diye bağırarak üstüme yürüdü şöför anında otuan bir arkadaşım adamı tutmasa resmen beni dövecekti .Sonrasında ilgili kişiyi aradım ama ağlamaktan anlatamıyorum yolda insanlar bana bakıyor nasıl hıçkıra hıçkıra göğsüm ağrıdı ağlamaktan şimdi işten atıldığını öğrendim eşim annem herkes delirdi ve ben hala şoktayım hala ağlama isteğiyle doluyum oruçludum filan demiş özür dileticeklerdi ama ben asla yüzünü tekrar görmek istemiorum benden uzak tutun dedim işten atılıcak başka yolu yok dedim ve atıldı bu mübarek ramazanda bana bunu yaptırdığı içinde ondan nefret ediyorum enerjim çok düşük kendimi çok mutsuz hissediyorum ....
Sizi nerden indireceğini o adam nerden bilsin. sizin gülümseyerek söyledim dediğiniz şey dışında bişey söylemediğinize emin misiniz, bu kadar kendini kaybetmesi normal değil çünkü.Gülerek şöfere beni niye indirmediniz dedim o andan itibaren adam resmen kudurdu küfürler hakaretler
Evet gerçekten yaptigi cok ama cok iğrenç.
Keske isten atilmasaydi. Bir daha yapmazdi. Ne bileyim benim vicdanim pek el vermiyor.
Bir de sizin geldiginiz yeri soylemek zorunda degl ki. Bu da sizin sorumsuzlugunuz aslinda. Bos yere birinin kalbi kirildi biri de isinden oldu..
Edit : siz uyuyakalmanizi oruca baglamissiniz o da oruca baglamis. Aslinda bir fark yok gibi..
Annemde boyle oruc tutarken daha daha agresiflesir bizide oruc tutmaya zorlardi.herseye kizardi.ozel gunlerde yada normal tutmadigimda yemek yedirmez mutfaga gelip zikkim ye geber öl ben tek basima oruc tutuyorum mutfakta bulasik birakma zehir ye insallah derdi mutfaga gelip gidip...
Ramazan sonunda da cok sukur eksiksiz orucumu tamamladim diye herkese anlatirdi.
Demem o ki herkes oruc tutarda tutamaz...
Oruç nedeniyle uyuyakalmakla saldırganlık yapmak arasında fark yok gibi mi
tamam siz haklisiniz ayni durum benim basima da gelmisti cok iyi anliyorum sizi cok uzucu bi durum gercekten o an ki psikoloji insanin alt ust oluyor malesef...ben belediye otobus soforunden yana sikayetci olmustum cocuktum o zamanlar tabi ailem dilekce falan sonra mahkemeye vermisti vs ama isten hemen atilir mi ayni gun icin de sacma geldi ben pek inanmadim isten ayni gun atilmasina sikayeti dilekcesi vs bi telefonla isten atilir mi bu kadar kolay mi