• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serviks uzunlugu 28 hafta yardım edin bana

bsr536

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2023
486
76
18
29
Merhabalar ben ikiz gebeyim 28 haftalık dün tesadüfen nst de sancım cıktı ve ultrasyonda serviks 29 mm düşmüş erken dogum riskinden yatırdı bir sürü ilaç tedavisine baslandı nat de sancılarım yok artık özel hastane doguma kadar yatıs olacak deniliyor yatıyorum oturmak bile yasak ama sırt onurga agrıısndan baskıdan nefes alamıyorum uyuyamıyorum bu sekilde olupta 35. Haftaları görebilen varmı acaba durumum cok mu riskli ne olur basındna gecenler yardım edin

Merhabalar ben ikiz gebeyim 28 haftalık dün tesadüfen nst de sancım cıktı ve ultrasyonda serviks 29 mm düşmüş erken dogum riskinden yatırdı bir sürü ilaç tedavisine baslandı nat de sancılarım yok artık özel hastane doguma kadar yatıs olacak deniliyor yatıyorum oturmak bile yasak ama sırt onurga agrıısndan baskıdan nefes alamıyorum uyuyamıyorum bu sekilde olupta 35. Haftaları görebilen varmı acaba durumum cok mu riskli ne olur basındna gecenler yardım edin
.

Merhaba umarım bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız☺️ benim 14. haftada 29mm ölçülmüştü rahim ağzı uzunluğum. 40+1’de doğum yaptım.

Merhaba umarım bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız☺️ benim 14. haftada 29mm ölçülmüştü rahim ağzı uzunluğum. 40+1’de doğum yaptım.
Ahh harikaa bir cevap bu suan hastanede yatıyorum bana umut oldunuz bir tedavi uygulanmısmıydı size

Ahh harikaa bir cevap bu suan hastanede yatıyorum bana umut oldunuz bir tedavi uygulanmısmıydı size
Yok yapılmadı o zaman doktorum takip edeceğiz demişti. Açıkçası Türkiye’de yaşamıyorum ben sistem biraz farklı işliyor burda. Eğer her şey yolundaysa doktor pek ayrıntı vermiyor her şey yolunda deyip geçiyor. Rahim ağzı uzunluğunu da ben sorduğum için öğrenmiştim. Ben kısa değil mi diye sorduğumda eğer azalmaya devam ederse ona göre önlem alacağız demişti. Hatta bir sonraki ölçümde uzamıştı diye hatırlıyorum. Siz içinizi ferah tutun lütfen. İnanıyorum ki doktorlarınız sizin için ve bebekleriniz için en iyisini yapacaklar🙏

Back