Servikal yetmezlik

medopar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
16
3
1
30
Arkadaşlar merhaba bn 15 gün önce oğlumu 20 haftalik kaybettim kanamam geldi pembe gibi sonrasında doktorumu aradım gel bakalım dedi gittiğimizde karindan bakti bebek iyi bi de alttan bakicam dedi 2 cm açılmam olduğunu acil dikiş atılması gerektiğini Prof birinin yapmasinin daha iyi olacağını söyledi ve yaklaşık 3 saatlik bi mesafede olan Prof a gittik muayene etti ve yapılacak bişey kalmamis dendi çünkü açılmam 5 cm e çıkmış hemen doğuma almamız gerekiyor dedi ama fiyat olarak çok uçuk bi rakam söylediği için en yakın olan bi doğum hastanesi vardı oraya gittik hemen yatışım yapıldı ve 4 günün sonunda suyum geldi normal doğum şeklinde bebeğimi kaybettim rahim ağzı yetmezliği dendi allah düşmanımın başına vermesin çok zor evlat acısı bu şekilde yaşayan arkadaşlar cvp yazabilir mi özellikle tekirdag civarında ayni durum da olan arkadaşlardan bir dahaki hamileliğim için iyi bir doktor ismi soylemelerini bekliyorum

Çok geçmiş olsun ... Allah büyük sabır versin..
Bende 1 Haziranda 23 haftalık oğlumu maalesef kaybettim... sonrasında bende iyi bir perinatalog arayışına girdim... İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum bu tarafta birkaç doktora gittim ama hepsi aynı şeyi söylüyor hamile kaldıktan sonra dikiş atışacak.... dikkatle takip edilecek aynı şey %100 tekrarlar diye birşey yok..
Bende çorluluyum aslen ama hastane olarak maalesef bir tavsiyem Yok.
Geçen hafta bir yakınımı Ziyarete Tekirdağ üniversite hastanesine gittim çok temiz ve güzel bir hastaneydi doktorlarında çok ilgili mutlaka kadın Doğum bölümünde iyi Profları vardır, araştırmanı önerebilirim.
Ve emin ol acın hiç geçmiyor ama bu acıya alışıyor insan dualarım seninle rabbim sabır ve dayanma gücü versin En kısa zamanda sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alacağız inşşh

Allah sabır versin çok geçmiş olsun. Dayanması zor.. Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin

Allah razı olsun arkadaşım allah sanada bu durumda olan herkese de sabır versin üniversite hastanesine girmeyi düşünüyorum 40 günümün dolmasını bekliyorum Rabbim aynı acıları tekrar yaşatmasın müslümanin Müslümana yaptığı dua kabul olurmuş bnm de dualarım da seninle ve bu durumda olan herkes için allah yardımcımız olsun

Yalnız değilsin Bende 8 Agustosta 23+5 ken oğlumu kaybettim.Suyum geldi ardından şiddetli kanamam oldu.Hastaneye gittiğimde doğumun başladığını söyledi doktorum.Niss hastanesi Necla Ülker e gidiyordum.Hiç Ağrı'm olmadığı için servikal yetmezlik olabilir dedi.İkinci gebeliğinde 12.haftada rahim ölçülecek ve rahim yetmezliği ise dikiş atılacak bunun tedavisi var iniş rahim yetmezliğidir dedi hatta.Erken doğumsa yapısal bir şey yok feci.Bugun 50 gün oldu ve muayene için Memorial Hizmet hastanesinde Meltem eğilmez Kalkavan var ona gittim.her şey normal dedi hatta iki adet dönemin geçtikten sonra tekrardan Bebek isteyebilirsin dedi folik asite başla şimdiden dedi.Necla hanımda en az 6-9 ay beklemeni öneririm demişti.Meltem hanımda normal doğum o kadar beklemeye gerek yok dedi.Allah inşallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin.Veren Allah alan Allah.Kalbini ferah tut.

Sanada çok geçmiş olsun inançlı insanlarız isyanımız yok allah herşeyin hayırlısını versin bunda da bizim göremediğimiz bi hayır vardır diyorum bende ben daha hiç kontrole gitmedim 27 gün oldu bugün 40 geçip kanamam bittiğinde iyi bir doktora gidicem kontrole bana teşhis hastanede kondu daha ağrısız açılmayla gitmiştim rabbim yardımcımız olsun hayırlı zamanda hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin isteyen herkese

Bende gittiğimde 3 cm açılma varmış ve evde suyum geldiği için doktor Bebek yola girmiş zaten suyun bittiği için Bebek yaşamına son verecek dedi,3 saat sürdü doğum ve cansız doğdu.Kontrolde rahme bakıyorlar Melten hanım benden smer testi aldı o kadar.Tabi ki mutlaka git kontrole bn doğumdan 6 gün sonrada doğumumu yapan doktora gitmiştim çağırmıştı çünkü.Bu 2.gidişim oldu.çok şükür içim rahatladı

Benim açılmam olduktan 4 gün sonra suyum geldi ağrım çok oldu suyum geleceğine yakın sonra ağrım gitti dogumum 14 saat sürdü 27 gün oldu hala kanamam devam ediyor bnde biran önce gitmek istiyorum doktora acaba şimdi muayene ettiklerinde de rahim ağzı yetmezliğini anlayacaklar mi

Ah sizin zor olmuş,bnm suyum gelmişti evde ve doktora gittiğimde 10 dk içinde doğumhaneye alındım.ben iki kere muayene oldum birinde 6 günlükken birimde bugün 50 gündüm.lohusalık herkesin farklıdır.birde rahim ağzı hamileyken anlaşılıyor yani bn bugünde gittiğimde belirtiler rahim ağzı ama bunu 2.gebelikte 12.haftada vajinal muayeneden anlarız derdi farklı Zaman dilimlerinde rahim ağzın ölçülecek dedi

Doktor çok önemli bir faktör bizim durumumuzda iyi bir perinatolog olması gerekiyor ilgilenecek kişinin.Benim yaşadığım yer küçük bir yer tekirdağın ilçelerindeyim en yakın tekirdağ orası da 40 dk filan sürüyor ki tekirdağda da perinatoloji uzmanı yok ya da daha ben öğrenemedim.İstanbul da çok fakat hamilelik zaten risk taşıyo bi de o kadar yola nasıl giderim bilmiyorum sen o konuda şanslısın en azından elinin altında imkanlar var arkadaşım

Evet doktor önemli ama olacağı varsa gene oluyor dün doktor konuştu benimle her gebelik Mutlu bitmez,Bebek doğmak isterse doğar derdi.Rabbim bizlere sabrını versin inşallah.Ötelerde cennet kuşlarımızla kavuşalım

Amin.meleklerimiz orda bekliycek bizi.Rabbim bu durumda olan herkese sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…