Merhaba bende ağustos 2023 te erken doğum yaptım. 22+5 günlük ilk gebeliğimdi ve 8+9 haftalıkken kanamalarım parça düşürmelerim olmuştu. hiç bir doktorda bana rahim daralması demedi. hep özele gidiyordum farklı farklı belki biri başka bişey der diye en son biri serum taktı bu kanamana iyi gelecek dedi 2 gün sadece kahverengiye döndü sonrası aynı. 1 hafta dolmuştu en son devlete gittim suyun gelmiş yatırıyoruz dedi ilaçlar vs 3 gün yattım ama 2 gün akşamları kuyruk sokumuma acayip ağrı giriyordu bağıra bağıra ağlıyordum en son sabahına muayenede dediler suyun bitmiş tamamen seni sezeryana alıyoruz 635 gr doğdu doğum esnasında kalbi durmuş ama hemen çalıştırmışlar daha sonra 4.gününde kalbi 2 dk boyunca durmuştu çok korkmuştuk doktor mucize gibi bişey dedi. bir sorun yoktu başka kalbi normale dönmüştü bu tarz ataklar olabilir çünkü çok küçük dediler. hep dua ettim Allahım sağlıklı bir şekilde bize bağışla diye. 1 hafta sonra akciğer gelişimi için kök hücre tedavisi önerdi doktorumuz onayladık çünkü devlet karşılamıyor %50 şansımız vardı ilk bir hafta gr düşüyordu normal dediler ve ben doğumun 2. Gününde 1-2 damlada olsa süt götürüyordum şırıngayla ağız bakımı yaptıklarını söylediler her gün gittim gördüm 18 gün boyunca her gün sütünü götürdüm son 3 gün ağzına damlattıklarını söylemişlerdi çok umutluyduk çok mutluyduk yavrumuz savaşıyor diye fakat en son minik kalbi dayanamadı oğlumun
Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor. En son bir doktora danıştım oda 2. Hamilelik için 6-7 ay beklemen yeterli olur dedi rahim yetmezliği içinde anca hamile kaldığında anlaşılır öncesinde bir tedavisi yok dedi. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan da çok korkuyorum. Allah çocuk isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı evlatlar nasip etsin
Paylaşmak istedim sizlerle