servikal gebelik (rahimağzı gebelik)

neslinil

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
8
0
6
İstanbul
Merhaba, aranıza yeni katıldım sitenin sürekli okuyucusuyum ancak ilk kez çok önemli ve acil bir durum karşısında yardımlarınıza ihtiyacım var.6 haftalık hamileyim ancak bugün ikiz bebekleri rağimağzına yerleşmiş olarak gördüler.ikisinin de kalbi atıyor ancak Dr.um % 10 dan daha az bir umut var diyor ve olumsuz riskleri çok daha fazlaymış.Tüp bebek oldukları için vazgeçmek istemiyorum çok zorda kalmadıkça.Benzer bir durum yaşamış olan varmı aranızda? Ne yapmalıyım bilemiyorum.Lütfen yardım!!!!

rabbim yardımcınız olsun inşallah :26:
bu konuyu tüp bebek kısmına açsanız size daha çok yardım eden çıkabilir :44: burda görmeyebilirler

rabbim yardımcınız olsun inşallah :26:
bu konuyu tüp bebek kısmına açsanız size daha çok yardım eden çıkabilir :44: burda görmeyebilirler

Beklemeye karar vermiştim en azından birkaç hafta daha ama henüz 2.günün sabahı çok şiddetli bir kanamayla uyandım.Ağrım fazla yoktu ama parçalar halınde kan pıhtıları da geliyordu.Doktoro gittik ve hemen müdahale edilmesi gerektiğini aksi takdirde çok ciddi sonuçlar doğurabileceğini söyleyince maalesef bebekleri aldılar.Çok üzgünümmm.Cevabınız için teşekkürler.Bu çok nadir bir dış gebelik çeşidi olduğundan pek bir paylaşım bulunamıyor.Belki birine faydam olur diye özellikle bu başlıkta yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…