Servical kanal kısalmış

busrayildiz7

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
6
Kızlar merhaba ben şuan 35 haftalık hamileyim 1 hafta önce kontrolüm vardı 34.haftadayken doktorum servical kanalın kısaldığını 1.5 olduğunu söyledi erken doğum olabilir dedi. Bu durumda olup 37-38 haftalarda doğum yapan var mı?

Canım haftan çok iyi hiç merak etme belki hemen bir ciğer geliştirici iğne yaparlar, ben serklajlıyım haftalardır o uzunluktayım. Bol bol dinlen, ağır iş yapma, hep uzan

Allahım sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım sen kaçıncı haftadasın
İşte onu yapamıyorum gurbetteyim mecbur hareket etmek zorunda kalıyorum eşim evde yokken. Bir de gebelik şekerim var bazen yüksek çıkıyor yürümek zorunda kalıyorum

Canım ben 32. haftamdayım. serklajım 21. haftada yapıldı. Ben de sadece kahvaltımı hazırlıyorum temizlik falan asla yapmıyorum sen de yapma. Gebelik şekeri için de bence diyet yapsan daha iyi değil mi hareket etmektense

Evet diyet yapıyorum ama bazen yüksek çıkıyor yürümek zorunda kalıyorum. Servical kanal Kaç olursa doğum başlıyor biliyor musun

Evet diyet yapıyorum ama bazen yüksek çıkıyor yürümek zorunda kalıyorum. Servical kanal Kaç olursa doğum başlıyor biliyor musun
Hayır canım doktor öyle bir rakam hiç vermiyor biraz da açılmayla da alakalı bir durum, dikişlerle de alakalı eğer dikişliysen. Şöyle ki son haftalarda artık uzunluğa çok bakmıyorlar kesenin dışarıya çıkmaması önemli tabi bu dikişleri olanlar için geçerli. Diğer türlü bilmiyorum.

Bende dikiş yok ama 31.haftadayken pessar denilen yüzük gibi bir şey taktılar 37.haftada alıcaz onu dediler hastaneden çıkarken normal hayatına devam edebilirsin dediler ama kendi doktorumda erken doğum olabilir sürekli yatman lazım kanal kısalmış dedi ben hiçbir şey anlamadım

Normal Hayatına dönme canım ne olur ne olmaz şunun şurasında bir şey kalmamış zaten sık dişini ağır sakın kaldırma, dikkat et kendine

Tamam canım çok teşekkür ederim sende dikkat et. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Bebişlerimiz doğunca yine yazalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…