Merhaba yasam_pinarim,
Bende senin gibi Esenyurtta oturuyorum, 15 aylık evliydik ve çocuk sahibi olamıyorduk, sonra bir gün avcılarda "Türkan mutafoğlu" var, ona gitmeye başladık, bir çok test tahlil yaptı, tabi yine olmadı. Umudumuzu yitirmedik tabi, ve gebelik testi alıp sonucun pozitif olduğunu gördük :) Daha sonra bir de canlı olarak görelim diye Kolan hospital'da Servet Tüccar hanıma gittik, bebişi gördük, 1 hafta sonra sancılandım ve ertesi gün kanama ile bebişimi kaybettim
Yani böyle bir hikayede farklı olarak 4 tane doktor tanıdım. Bunlardan en iyisi tabi ki Türkan hanımdı, çok düzgün konuşuyor, insanı rahatlatıyor ve güzel çözümler sunuyordu, muhtemelende bebişim onun yönlendirmeleriyle bir sevinç yaşattı bize. Servet hanıma gelince, hiç ama hiç memnun kalmadık, konuşmaz, konuştuğu anlarda insanın yüzüne bile bakmaz, sadece para bıraksın ve gitsin mantığında gibiydi sanki. Ben ve eşimde hiç memnun kalmadı, birde arkadaş tavsiyesi ile gitmiştik ona. Birde orda beklediğimiz sıraları hiç sormayın, her gittiğimizde en az 1,5-2 saat sıra bekliyorduk. Birde Arı tıp merkezi var, orada Halil bey var, o da çok ilgili bir doktormuş, geç keşfettik ama bundan sonra kendisinin deneyimlerinden fazlasıyla yararlanacağız. Ve son olarak, çevremden çok duydum, esenyurt devlet hastanesinde Mehmet bey varmış, kendisini henüz göremedim fakat yarın için ondan randevu alıp, bir gitmeyi planlıyorum. Şimdilik bu kadar, umarım faydalı olur verdiğim bilgiler.
Merhaba öncelikle yeni olduğumu belirterek başlamak istiyorum umarım doğru yere doğru şeyi yazıyorumdur :) Yakın zamanda hamile olmayı düşünüyorum Esenyurt'ta oturuyorum ve her şeyden önce hastanenin yakında olması benim için çok önemli Kolan Hastanesi doktorlarını araştırıyorum ya da yakın bölgede kimin ne tavsiyesi olur acaba? Teşekkür ediyorum