Servet Tüccar/Kolan Hast. bilgisi olan var mı?

faraway_b

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2008
65
0
Merhaba arkadaşlar,

Kolan hastanesinde Servet Tüccar'a gidiyorum ama tam karar vermeden önce bilenlerin yorumlarına ihtiyacım var. Açıkçası bazı şüphelerim var.. Siz ne dersiniz..

Ben ona gitmeye başladım.Beni çok rahatlattı çünkü o kadar ilgili bir doktor ki.Daha önce aynı hastanede başka bir doktora gidiyordum.Şimdi diyorum niye daha önce servet hanıma gitmemişim diye.Bu arada 3 arkadaşım daha ona gidiyorlar onlarda çok memnun.

cmr yalnız bu arkadaş faraway bu mesajı atalı 2,5 ay olmuş bnde yeni diye cvp yazdım :) allahım yaaa şuna bak

Merhaba öncelikle yeni olduğumu belirterek başlamak istiyorum umarım doğru yere doğru şeyi yazıyorumdur :) Yakın zamanda hamile olmayı düşünüyorum Esenyurt'ta oturuyorum ve her şeyden önce hastanenin yakında olması benim için çok önemli Kolan Hastanesi doktorlarını araştırıyorum ya da yakın bölgede kimin ne tavsiyesi olur acaba? Teşekkür ediyorum :nazar:

Merhaba yasam_pinarim,

Bende senin gibi Esenyurtta oturuyorum, 15 aylık evliydik ve çocuk sahibi olamıyorduk, sonra bir gün avcılarda "Türkan mutafoğlu" var, ona gitmeye başladık, bir çok test tahlil yaptı, tabi yine olmadı. Umudumuzu yitirmedik tabi, ve gebelik testi alıp sonucun pozitif olduğunu gördük :) Daha sonra bir de canlı olarak görelim diye Kolan hospital'da Servet Tüccar hanıma gittik, bebişi gördük, 1 hafta sonra sancılandım ve ertesi gün kanama ile bebişimi kaybettim :KK43: Yani böyle bir hikayede farklı olarak 4 tane doktor tanıdım. Bunlardan en iyisi tabi ki Türkan hanımdı, çok düzgün konuşuyor, insanı rahatlatıyor ve güzel çözümler sunuyordu, muhtemelende bebişim onun yönlendirmeleriyle bir sevinç yaşattı bize. Servet hanıma gelince, hiç ama hiç memnun kalmadık, konuşmaz, konuştuğu anlarda insanın yüzüne bile bakmaz, sadece para bıraksın ve gitsin mantığında gibiydi sanki. Ben ve eşimde hiç memnun kalmadı, birde arkadaş tavsiyesi ile gitmiştik ona. Birde orda beklediğimiz sıraları hiç sormayın, her gittiğimizde en az 1,5-2 saat sıra bekliyorduk. Birde Arı tıp merkezi var, orada Halil bey var, o da çok ilgili bir doktormuş, geç keşfettik ama bundan sonra kendisinin deneyimlerinden fazlasıyla yararlanacağız. Ve son olarak, çevremden çok duydum, esenyurt devlet hastanesinde Mehmet bey varmış, kendisini henüz göremedim fakat yarın için ondan randevu alıp, bir gitmeyi planlıyorum. Şimdilik bu kadar, umarım faydalı olur verdiğim bilgiler.

Merhaba öncelikle yeni olduğumu belirterek başlamak istiyorum umarım doğru yere doğru şeyi yazıyorumdur :) Yakın zamanda hamile olmayı düşünüyorum Esenyurt'ta oturuyorum ve her şeyden önce hastanenin yakında olması benim için çok önemli Kolan Hastanesi doktorlarını araştırıyorum ya da yakın bölgede kimin ne tavsiyesi olur acaba? Teşekkür ediyorum :nazar:

Merhaba
Bedişe kesinlikle katılıyorum bukadar suratsız bir doktor görmedim. Nerdeyse dövecekti bizi.
Zaten zor bir süreç bu,birde böyle dr.lar iyice geriyo insanı.
1 kere gittim Birdaha da gitmem..
Muayeneyi de kabul etmedim zaten hiç güven vermedi bana

Gece acil kanamaya gittim,servet hanım nöbetçiydi.normalde benim doktorum ayni yerde arzu hanım.mecburen ona muayene oldum,o sırada düşük yapıyormuşum zaten ağrım vardı,kadının bı dönmediği kaldı,adam yerine koyup yüzümüze bile bakmadı,sert sert davranışları sinirlerimizi bozdu.sanki bizle bı davası varmış gibi çok sınır bozucuydu.

Ben de son birkaç zamandır kolan hastanesi Servet hanıma gidiyorum. Daha önceleri biraz gelgitleri olan bi bayan olduğunu düşünüyordum ama en son görüşmemizden sonra birdaha asla gitmeyi düşünmüyorum. Şimdi düzgün gerçekten ilgilenicek bir doktor arıyorum. Henüz çok yeni gebeyim ve hiç halim hakkında bilgi vermedi hemen sen iyisin tamam şu tarihte görüşürüz. çok ilgisiz çok. insanın morlaini bozuyor iyicene.

cumartesi günü gittik muayene olamadık bi daha da gitmem. 2.30 da gelmesi gerekirken 3den sonra geldi bi kaç hasta aldı sonra acil doğuma gitti
1.5 saat sınra gelşcek dediler. 3 saatimizi boşuna hastanede geçti asla tavsiye etmem

Tam anlamıyla facia 5 aylık sağlıklı bir gebeyken beni depresyona sokup yok bebek beslenemiyo plasentan bitmiş ayrıca kız olan Bebeğimi erkek yapıp hastaneye yatırıp serumlari yediren bana zulüm eden kişidir kızım şimdi 7 yaşında ve cok sağlıklı söyleyecek söz bulamıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kanamamdam dolayi acile gittim nobetci oydu.O stresle kaç saat sıra bekledigimi ve sonrasında yaşadığım sinir bozuklugunu anlatamam."Geç geç yat hemen çok bekleyen var,ooo çok acil hemen 24 saat hastanede yatıp serum yemen gerekiyor aşağıdan fiyat al!.Rahatlatmaya çalışmak biryana bizi bir dovmedigi kaldı.Hastaneye yatmadan önce guvenmeyerek kendi doktorumu aradım,semptomlari soyleyip kendisine ultrason görüntüsünü gönderdim.Beni rahatlatarak eve yolladi ve istirahat etmemi önerdi.Kendisinden şiddetle uzak durun.

Arkadaşlar bu doktor bu kadar kötü mü?? Bir arkadaşım ona muayene olacak bugün,daha doğrusu kontrol, benim de başka doktora var. Şimdi doktorları araştırırken şaşırdım.Memnun kalan yok mu SERVET TÜCCAR'dan?

Ben kendisinden hiç memnun kalmadim ,arkadaşınız memnun kalır mı bilemem. Konusurken insanın yüzüne dahi bakmıyor. Bir doktor hastasını rahatlatmayi bilmeli,kendisi rahatlatmak bir yana ağlatarak cikmaniza neden oluyor.Kendi doktorumun değerini anlıyorum onun gibi örnekleri görünce.

Ben kendisinden hiç memnun kalmadim ,arkadaşınız memnun kalır mı bilemem. Konusurken insanın yüzüne dahi bakmıyor. Bir doktor hastasını rahatlatmayi bilmeli,kendisi rahatlatmak bir yana ağlatarak cikmaniza neden oluyor.Kendi doktorumun değerini anlıyorum onun gibi örnekleri görünce.

canım senin doktorun kim? ona gidelim bizde :KK70:

Merhaba;
Dün sabah 6:30 gibi kanama nedeniyle acilden giriş yaptım. Bır kadın dogumcu var onunda hastası ambulansla gelıyor bakarmı bılmem dedı. Yalvar yakar kadını arattım.o saatte nöbetçi olan Dr. SERVET TÜCCAR. Beni muayene aldı. Ama kadın neden geldin der gibi 5 karış suratla karşıladı beni. Hiçbir şey sormadan yatırdı.Hamileyim kahverengı az kanamam geldı dedım. Nerden biliyorsun hamile oldugunu dedı. Bende kan testı yaptırmıstım 4 gun once 686 cıkmıstı dedım. Ort. 4 haftalık bebeğin kesesini ultrasonda doğal olarak görmedi ve bana sende gebelik falan yok ya dış gebesin ya kımyasal ya da düşük yaptın kese gözükmüyor alttan muayene edeceğiz dedi. Yine keseyi görmedi. Sadece kan pıhtısı var baska bısey yok %99.9 gebelik yok dedi tahlil istedi. Tahlil çıktığında da ben olmam başka doktor bakar sonuca dedi. (aynı gün tahlil kolonda beta-hcg 6816 devlette 4715 çıktı) Kimse bakmadı randevum olmadığı için:KK43: Tesadufen bashekım yardımcısının asıstanıyla karsılastım Kımı aradıysa almadı bır Fuat hoca kabul ettı benı. Ofısı hastanenın farklı bır bolumde ve son sıstem cıhazları var Servet hocanınkınden daha farklı. Durumu yasadıklarımı aglaya aglaya anlatınca sakın ol yardımcı olucam dedı. Sagolsun beni sıfırdan muayene etti ve bebeğimi gördü :) Kesın hamılesın dıs gebelık yok kesede burada dedı gösterdı banada. Beni bilgilendirdi ve tedavime başladı. Ztn 5 kadından 2 sınde koyu kahve kan gelebılıyormus. Bebegın rahme yerlestıgının göstergesıymıs. Bebegım az buyusun SERVET hnmın suratına vurucam o ultrason resmını!

Merhabalar okadar yaşadığım şeyler tekrar tekrar yazilmiski bende yazma ihtiyacı hissettim servet hnm benimde bebeğimi görmeyip boş kese diyip yarın gel kürtaj olacaksın dedi bende korkudan gitmedim iyiki gitmemisim 9 haftalık gayet sağlıklı bir gebeliğim olduğunu öğrendim şimdi kızım 6 yaşında

X