sertmesme

bussraster

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
150
9
Merhaba hanimlar. 25 haftalik hamileyim. Bugun baya hizli bir yuruyus yaptim ve sonrasinda sag kasigimda agri oldu. Ayakta agriyor oturunca geciyordu. Agri bir sure sonra tamamen gecti ama bu sefer karnim cok sertlesti. yine ozellikle ayaga kalkinca top gibi ve semsert oluyo oyleki hemen bir yere oturma ihtiyaci hissediyorum. yarin icin dr dan randevu aldim ama belliki bu gece uyku tutmicak. Bu konuda bilgisi olan varsa yazsin nolur. Korkuyorum. Allah hepimizin bebeklerini saglikla sihhatle bize bagislasin.

Canım o sertleşme banada oluyor yürüyemiyorum sertleştiğinde top gibi toplanıyo bi yere... Fazla yormuşsun kendini neden hızlı yürüyorsun ki uzan biraz ağrın geçmezse sıkkntı diyorlar korkma yat ayaklarının altına yüksek yastık koy

Agrim gecti cok sukur. Sertlesme cok rahasiz ediyo ayakta durmak istemiyorum. Yatiyorum saatlerdir offf dua ediyorum sabaha biseyim kalmasin diye.

Agrim gecti cok sukur. Sertlesme cok rahasiz ediyo ayakta durmak istemiyorum. Yatiyorum saatlerdir offf dua ediyorum sabaha biseyim kalmasin diye.
Benide çook rahatsız ediyor yürüyemiyorum ve kalbim sıkışıyo bi tuhaf oluyorum birdaha kendini fazla yorma canım yavaş yürüyüş yap ağrın yoksa sorun yoktur merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…