eşimle 1 yıldan uzun süredir evliyiz birbirimizi arzulama konusunda sorun yok ama gingseng türü takviler kullanmadığında ben doyuma ulaşamadan sertliği en fazla 2 kez boşalmaya yetiyor takvıye kullanma olayını gurur meselesı mı yaptı bılmıyorum ama ıkna etmek ıstıyorum.yanı burum yuzunden yasamayı sevdıgım bazı zevklerden mahrumum sertlıgı gecmeden ılıskıye gırmek gerektıgı ıcın ne onerebılırsınız?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bıldıgınız bır urun var mıdoğal takviyeler kullanın bence ben eşimle öyle denedim gayet basarılı oluyor
- 12 Ekim 2020
- 85
- 85
- 3
- 30
denıycem bunu umarım ıse yarar :)Doğal Takviye Keçi Boynuzu
- 18 Şubat 2014
- 541
- 340
- 123
günde 2 kezse iyi haftada 2 kezse çok da az değil yani normaleşimle 1 yıldan uzun süredir evliyiz birbirimizi arzulama konusunda sorun yok ama gingseng türü takviler kullanmadığında ben doyuma ulaşamadan sertliği en fazla 2 kez boşalmaya yetiyor takvıye kullanma olayını gurur meselesı mı yaptı bılmıyorum ama ıkna etmek ıstıyorum.yanı burum yuzunden yasamayı sevdıgım bazı zevklerden mahrumum sertlıgı gecmeden ılıskıye gırmek gerektıgı ıcın ne onerebılırsınız?
haftada 2 kez bılmıyorum ama benım ıcın yeterlı olmuyorgünde 2 kezse iyi haftada 2 kezse çok da az değil yani normal
- 18 Şubat 2014
- 541
- 340
- 123
yeni evliyseniz olmayabilir evet ama takviye ilaçlar zararlı kimyasal dolu doğal afrodizyaklar kullanın fındık ceviz gibihaftada 2 kez bılmıyorum ama benım ıcın yeterlı olmuyor
- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798
Tam anlamadım aynı gece 2 ilişkiden mi bahsediyorsunuz?ben doyuma ulaşamadan sertliği en fazla 2 kez boşalmaya yetiyor
- 18 Şubat 2014
- 541
- 340
- 123
haftada 2 imişTam anlamadım aynı gece 2 ilişkiden mi bahsediyorsunuz?
- 12 Ekim 2020
- 85
- 85
- 3
- 30
Deneyin umarım faydalı olur . Enerjiyi tavan tutacak doğal takviyeler çokdenıycem bunu umarım ıse yarar :)
14 aydır evlıyızyeni evliyseniz olmayabilir evet ama takviye ilaçlar zararlı kimyasal dolu doğal afrodizyaklar kullanın fındık ceviz gibi
haftada 2 defa ılıskıye gırıyoruz ateslemek ıcın oral fantezı kıyafetler vs de kullanıyorum ama sayı bundan ıbaretTam anlamadım aynı gece 2 ilişkiden mi bahsediyorsunuz?
- 25 Haziran 2010
- 4.918
- 4.469
- 358
Aynı gece 2 ilişki mümkün değil miTam anlamadım aynı gece 2 ilişkiden mi bahsediyorsunuz?
- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798
Mümkün tabiki o yüzden şaşırdım yeterli gelmiyor demesine.Aynı gece 2 ilişki mümkün değil mi
- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
Türkiye ortalamasında çiftler genelde haftada 2-3 kere ilişki yaşıyor diye okumuştum bir yerdehaftada 2 defa ılıskıye gırıyoruz ateslemek ıcın oral fantezı kıyafetler vs de kullanıyorum ama sayı bundan ıbaret
2 defa ilişki oluyor dediğiniz gecede 2 kere mi ?
bazen gecede 2 kere ama ınsan bunu hıc mı aşmazTürkiye ortalamasında çiftler genelde haftada 2-3 kere ilişki yaşıyor diye okumuştum bir yerde
2 defa ilişki oluyor dediğiniz gecede 2 kere mi ?
- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798
Gecede 2 kere yeterli bence ama bu benim fikrim tabikibazen gecede 2 kere ama ınsan bunu hıc mı aşmaz
- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
Kişiden kişiye değişirbazen gecede 2 kere ama ınsan bunu hıc mı aşmaz
Size yetmiyorsa sorun
maalesefKişiden kişiye değişir
Size yetmiyorsa sorun