sertleşememek

mosko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
183
83
eşimle 1 yıldan uzun süredir evliyiz birbirimizi arzulama konusunda sorun yok ama gingseng türü takviler kullanmadığında ben doyuma ulaşamadan sertliği en fazla 2 kez boşalmaya yetiyor takvıye kullanma olayını gurur meselesı mı yaptı bılmıyorum ama ıkna etmek ıstıyorum.yanı burum yuzunden yasamayı sevdıgım bazı zevklerden mahrumum sertlıgı gecmeden ılıskıye gırmek gerektıgı ıcın ne onerebılırsınız?

eşimle 1 yıldan uzun süredir evliyiz birbirimizi arzulama konusunda sorun yok ama gingseng türü takviler kullanmadığında ben doyuma ulaşamadan sertliği en fazla 2 kez boşalmaya yetiyor takvıye kullanma olayını gurur meselesı mı yaptı bılmıyorum ama ıkna etmek ıstıyorum.yanı burum yuzunden yasamayı sevdıgım bazı zevklerden mahrumum sertlıgı gecmeden ılıskıye gırmek gerektıgı ıcın ne onerebılırsınız?
günde 2 kezse iyi haftada 2 kezse çok da az değil yani normal

haftada 2 defa ılıskıye gırıyoruz ateslemek ıcın oral fantezı kıyafetler vs de kullanıyorum ama sayı bundan ıbaret
Türkiye ortalamasında çiftler genelde haftada 2-3 kere ilişki yaşıyor diye okumuştum bir yerde

2 defa ilişki oluyor dediğiniz gecede 2 kere mi ?

X