- 29 Mart 2013
- 549
- 332
- 31
-
- Konu Sahibi nanemolla3593
Merhabalar.100 saatlik insan kaynakları uzmanlık belgesi aldım.6 ay bu sekılde çastım.ilk 3 ay kursumuzun bıze sundugu iş imkanıydı.dger 3 ayda bır matbaa şirketinde insan kaynakları uzmanlıgı yaptım onlar tarafındn cıkardtıldım.iş bulmak gercekten zor.aslında iş çook ama ben sevdıgım ısı ıstedıgım ısı yapmak istiyorum özellıkle hastanelerde calısmayı cok ısterım yıne bır ınsan kaynakları uzmanı olarak.asıl sorunuma geliyorum.ben en iyisi bir sertifikalı kurs yazılayım dıyorum amaa MUHASEBE MI yoksa TIBBI SEKRETERLIK Mİ olsun bılemıyorum.muhasebede ıs ımkanı var .tıbbı sekreterlıktede sevdıgım ortamda yanı hastane ortaında oldugu ıcın dusunuyorum sızce ne ypmalıyım.İZMİR de yasıyorum ıs alanı genış bir sehir.düzüncelerizini beklıyorum kızlaar
benım kalbımde ondan yana :) ama cok mezunu var o sıkıntılıBence tıbbi sekreter
kesınlıkle onda aha cok mutlu olurum ama ınsan kaynakları ve muhasebeye göre ucretı cok dusuk dıye bılıyorum.özel hastanelerde 1100 tl flan ama ınsan kaynakları veya muhasebede en az 1500 : )Tıbbi sekreterliği daha çok severek yapacaksın gibi geldi bana cümlelerinden.
Onu bir düşün düşün istersen :)
Canım maaş konusunda haklısın ama konusmalarindan hastane ortamını sevdiğini anladım ve insan istediği işi yapmalı diye düşünüyorum ekonomi de çok çok önemli ama insanın ruh sağlığı da önemlibenım kalbımde ondan yana :) ama cok mezunu var o sıkıntılı
kesınlıkle onda aha cok mutlu olurum ama ınsan kaynakları ve muhasebeye göre ucretı cok dusuk dıye bılıyorum.özel hastanelerde 1100 tl flan ama ınsan kaynakları veya muhasebede en az 1500 : )
Evet ruh sagligi gercekten onemli ozelliklede benim gibi anksiyeteyi yeni atlatmaya calisan biri icinn :) belkide bu yuzden geliyor hastane sevdam.sanki bsy olsa hemen mudahale edilcek gbi bi histe var:)Canım maaş konusunda haklısın ama konusmalarindan hastane ortamını sevdiğini anladım ve insan istediği işi yapmalı diye düşünüyorum ekonomi de çok çok önemli ama insanın ruh sağlığı da önemli
Ben de sağlık personeliyim bizim sekreterlerimiz hallerinden pek memnun değil çünkü severek yapmıyorlar işi gerçekten severek yapmak çok önemli canmEvet ruh sagligi gercekten onemli ozelliklede benim gibi anksiyeteyi yeni atlatmaya calisan biri icinn :) belkide bu yuzden geliyor hastane sevdam.sanki bsy olsa hemen mudahale edilcek gbi bi histe var:)
kesinliklee ne is olursa olsn sevmek sartt :) senin meslek neydi canimBen de sağlık personeliyim bizim sekreterlerimiz hallerinden pek memnun değil çünkü severek yapmıyorlar işi gerçekten severek yapmak çok önemli canm
Diş hekimi asistaniyim canmkesinliklee ne is olursa olsn sevmek sartt :) senin meslek neydi canim
Ah ne guzelllmiiss cok sanslisin :)Diş hekimi asistaniyim canm