• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sert ve dokulen saclara yardım kızlar lutfen:S

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

asiba

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
302
139
628
35
kızlar benım gur saclarım vardı..hatta kuafore gıttıgımde hep ne kadar cok sacın var derlerdı..en son gıttıgımde kadının cıragına cok sacı yok fısfısla ıslatabılırsın dedgını duydum:S saclarım o denlı azaldı yanı..bıoblas kullandım ama pek etkısını goremedım ve saclarım acayıp kalın oldugundan ıyıce kece gıbı oldu..sac kremlerı cok kepek yapıo uclarına uygulasam bıle...ben bu ısın ıcınden cıkamadım..hem yumusak yapcak hem de dokulmeyı engelleyecek bır urun bılen varmı? tavsıye edersenız cok memnun olurum.ısırgan otlu sampuanlar yada bıoblasın kremlılerı cıkmıs sanırım nasıl onlar?

ısırgan otu düzenli kullanımda saçın dökülmesini azaltıyo saçı besliyo parlaklaştırıyo gürleştiriyo ve canlandırıyo diye duydum cnm.yani şikayet eden hiç olmamış kullanıpta.bi zararı yok enazndan.eğer dedikleri gibiyse mucizevi bişeymiş.ama bn denemedm.denemk istiyorum aslında

deneyeyım bı de onu barı..denemedgm sampuan kalmadı..sagol canım cevabın ıcın

...............................................................................................................

bioplast falan hikaye canım, senin ihtiyacın olan şey iyi bir saç bakım yağı ve sülfatsız şampuan, yağ saçlarını ve saç derini beslerken, sülfatsız şampuan dökülmelerini azaltıp saçın yıpranmasını engeller...

canım bıoblast sacımı kazık gıbı yaptı..nıhancım aklında onerebılecegın bır marka war mı? tesekkur ederım cevaplarınız ıcın

canım alterna, organicum, sante, lagona, nude, nival ve doa, bunlar benim kullandığım ve memnun kaldığım sülfatsız şampuanlar. ben en son doa aldım, fiyatı da çok makul 7,5 lira. diğerleri 20 lira dolaylarında, sen bak hoşuna gidenlerden birtanesini al, sülfatsız olsun taştan olsun :)))

cok saol canım:) bunlar eczanede satılıyor sanırım degıl mı? cunku tanıdık gelmedı ısımler?

canım alterna, organicum, sante, lagona, nude, nival ve doa, bunlar benim kullandığım ve memnun kaldığım sülfatsız şampuanlar. ben en son doa aldım, fiyatı da çok makul 7,5 lira. diğerleri 20 lira dolaylarında, sen bak hoşuna gidenlerden birtanesini al, sülfatsız olsun taştan olsun :)))

janım sülfatsız oldugunu nerden anlıosun bende vichy aldım dökülme için asırı bi dökülme var bende polifistik kisden dolayıymıs saçlarım iyije inceldi ve güçsüzlesti:(:2:

öyle her duyduğunuzu sürmeyin saçlarınıza yasık
ben sadece bişeyi denedim etkili oldu burda okuduğum bişeydi bir avuç karanfile yarın kg su ekleyip bir gün bekleyip saça ve diplere sürüyorsunuz hergün 1 kere 10 gün içinde saç çıkarıyormuş bnm 2günüm dökülme çok azaldı saçı sürer sürmez kalınlaştırıyor parlatıyor kokusuda güzel renkte bi değişiklik yapmıyor yani kararma vs olmuyor bildiğiniz karanfil bu arada şu agız kokusuna ii gelen kuru olan bakkalda satılan bir gün beklemek istemiyorsanız karanfillere kaynar su dökün soğuyunca sürün denemeye değer bitkisel zararsız bunu her saç dökülmesi olan konulara kopyalıyorum benim dökülmem durdu herkese derman olsun istiyorum

Back