- Konu Sahibi songulcuk27
Merhaba kızlar bende yeni katıldım.. Geçen yıl şubat ayında ikinci gebeliğimi ve yanı sıra toxoplazma (enfeksiyon hastası ) olduğumu öğrendim ve tedaviye başladım. Ancak tedavi etkisiz oldu. Zaten doktorum bebeğin üç aya kadar yaşar yada doğarsa özürlü olma ihtimali var dedi. Bebek karnımda ölmüştü ve iki aylıkken kürtajla alındı. Daha sonra toxoplazma tedavisine devam ettim ve tedavi süreci bitti. Ve çocuk yapmaya karar verdik. Kasım ayından beri korunmadık. Düzenli olan adetim 3 ileri beş geri aksamaya başladı. Düzensizlikten dolayı doktora gittim. Hormon tahlilleri yapıldı ve tahlillerin temiz olduğu söylenildi. Doktor folbiol adında bir hap verdi. Ve adetimin 3. günü gidip kistin var olup olmadığına bakılacaktı. Adetimin üçüncü günü başka bir doktora gittim. Kistin olmadığını ancak rahmimin geriye dönük olduğunu söyledi. Daha sonra serophene adında bir ilaç verdi 5 gün kullandıktan sonra yumurtalarına bakalım dedi. Kullandım ve sağ over de 16mm lik bir yumurta oluştuğunu söyledi. Ve ovitrelle çatlatma iğnesi yapmamı söyledi. Dün çatlatma iğnesini yaptırdım. Ancak kasıklarımda şişkinlik hissi ve hafif sancılar belirdi. Bugün, yarın ve sonraki gün ilişki önerdi. Bakalım ne olacak ? İnşallah hamiş olurum (hayırlısıyla). Bu şekilde olan başka arkadaş var mı acaba ??? Şimdiden teşekkürler..:44: