• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

serklaj

Kubra3

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
95
1
18
İstanbul
Arkadaslar yardima ihtiyacim var ben 4 senelik evliyim daha once 2 dusugum 1 dis gebeligim birde 23+2 haftalik erken dogumum var rahim yetmezligi sebebiyle simdi tekrar hamileyim 21 haftalik ve 17 haftalikken serklaj atildi ve suanda bebegimin hic bi problemi yok fakat kafasi dikise baski yapiyormus cok korkuyorum boyle bise yasayipda erkn dogum yapan varmi cevaplsrsanz cok sevinirim

konu hakkında hiç bir bilgim yok canım ama Allahım sag salim bebeğini kucagina almayı nasip etsin inşallah rabbim korktuğuna ugratmasın

Allah sağlıkla vaktinde kucağına almayı nasip etsin, bu konuda çok bilgim yok ama bu konuyla ilgili bir topik var, rahim ağzı yetmezliği yaşayanlar diye, oradan daha çok bilgi alabilirsin

Merhaba bende aynı durumdayım. Daha önce 18 ve 20 haftalık bebeklerimi erken doğumla rahim ağzı yetmezliği sebebinden kaybettim. Allah kimseye yaşatmasın. Şimdi 13. Haftamda serklaj yapıldı. Şuan 18+2 haftalık ogluma hamileyim. Bebek yukarıda ama dikiş yerim bazen çok acıyor. Dün ultrason da ayağını dayamisti oraya. Doktor açılma olmuş iyiki atmisiz dedi dikişi. Şuan rahim boyu 1.5 cm mis ve dikiş tutuyor orayı dedi.dikislerin açılma korkusu beni bitiriyor. Doktor iyi konuşuyor ama ben tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Sizinde aynı korkuyu yasadiginizi anladım. Inşallah sağ salim gelirler :KK43::KK43:

Merhaba bende aynı durumdayım. Daha önce 18 ve 20 haftalık bebeklerimi erken doğumla rahim ağzı yetmezliği sebebinden kaybettim. Allah kimseye yaşatmasın. Şimdi 13. Haftamda serklaj yapıldı. Şuan 18+2 haftalık ogluma hamileyim. Bebek yukarıda ama dikiş yerim bazen çok acıyor. Dün ultrason da ayağını dayamisti oraya. Doktor açılma olmuş iyiki atmisiz dedi dikişi. Şuan rahim boyu 1.5 cm mis ve dikiş tutuyor orayı dedi.dikislerin açılma korkusu beni bitiriyor. Doktor iyi konuşuyor ama ben tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Sizinde aynı korkuyu yasadiginizi anladım. Inşallah sağ salim gelirler :KK43::KK43:
ARKADAŞIM MRB. bebğimi 23. hafta da kaybatmeseydim benim doğumumda 5 mayıstı mayıs annelerine yazıyordum ama seni görünce cok mutlu oldum ikinc. kaybım ve sebeb servikal yetmezlik su an nasılsın dikişlerden sonra nasıl gidiyor birde hamileliğini yatarak mı geçiriyorsun neler yapıyorsun inşallah sağlıklı bir şekilde kavusursun bebeğine en hayırlı hafta da

Back
X