- 13 Ekim 2019
- 2.801
- 2.529
- 133
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada dikiş enfeksiyonla açılacağını düşünmüyorum bende açılma olmamıştı ama doğum başlamıştı doğum sezeryan oldu bebeğin biri rahimde popo geliş vaziyetteydi acilen sezeryan girdim sezeryan biterbştnez dikişleride aldılar.
İkizimi biri vefat etti 55 gün sonra 6 ameliyat geçirdi nek ten diğeride 70 gün küvezde kaldı şimdi mart ayında 4 yaşına girecek:) 9 aylık ta bir kızım var doktoruna güven dikkat et gerisi takdiri ilahi doktorum serkülaj dan sonra çok hareket etmeyeceksin dedi ben hareketli yapım olduğundan çatladım duramadım o doğumu başlatır mı bu böyle olur mu acaba diye düşünme takdiri ilahi tedbiri al gerisi Rabbim in bileceği iş herkes bişey söyler onu yapma bunu yap bunu yapma şunu yap ama sonuçta Rabbim ne ile sınayacaksa o oluyor
Mrhb bende 20 haftalikta serklaj oldum ve 25 haftalik dogum yaptim enfeksiyon nedeniyle dikislerim acilmis bebek geldi Ve enfeksiyon kapmis malesef 3hafta sonra kayip ettim oglumu ben yurtdisinda kaliyorum turkiye de tatildeyekene serklaj oldum ve 3hamileligimdi 2sinde Boyle bir sorun yasamadim ve serklajin ne oldugunuda tam bilmiyordum bana kendi dokturum keske dikis olmasaydi yatis verirlir normalde Burda cunki erken doguma yol aciyormus eyer kendinize guveniyorsaniz yatarak gecirin derim ve ins rabbim kucaginiza almayi nsp eder
Mrhb bende 20 haftalikta serklaj oldum ve 25 haftalik dogum yaptim enfeksiyon nedeniyle dikislerim acilmis bebek geldi Ve enfeksiyon kapmis malesef 3hafta sonra kayip ettim oglumu ben yurtdisinda kaliyorum turkiye de tatildeyekene serklaj oldum ve 3hamileligimdi 2sinde Boyle bir sorun yasamadim ve serklajin ne oldugunuda tam bilmiyordum bana kendi dokturum keske dikis olmasaydi yatis verirlir normalde Burda cunki erken doguma yol aciyormus eyer kendinize guveniyorsaniz yatarak gecirin derim ve ins rabbim kucaginiza almayi nsp eder
Serklajliydim ve hamileligim boyunca kac defa idrar yolu enf.gecirdim hatirlamiyorum.Hep tetikteydim ama.Cok sık araliklarla idrar verdim bakildi degerlere.Biraz yuksek olunca antibiyotik kullandim.En az 4 5 defa antibiyotik kullandim hamileligim boyunca.Bir sorun yasamadim.Bilgisi olan yokmu![]()
Merhaba cnm bnde oldum bnmde ilkim düşük oldu riskli serklaj oldum ve yatıyorum sürekli bndede enfeksiyon var ama ufak ilaç tedavisiyle azaldın suandikişlerin acılması gibbi bişe yok merak etme inş bişe olmaz dua et cnmMerhaba benim 2 erken dogumum oldu doktorum 12 hafdasinda serkalj yapilmasi gerektigini soyledi suanda 10 +1 haftalik hamikeyim sorum suki bende idrar yolu enfeksiyonu var eger serklaj yapilirsa enfeksiyon nedeniyle dikis acilirmi yardim ederseniz sevinirim![]()
İlk bebeğimi erken doğum nedeniyle kaybettim 2.sini serklajla çok şükür kucağıma aldım. Doktorumun tek dediği şey enfeksiyon kapmamam gerektiğiydi. Çok dikkat et. İnşallah sağ salim kucağına al yavrunu.