• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Serklaj rahim agzi dikilmesi gebelikde

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ozgeduruege

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2019
191
88
13
Selam kizlar
Dr bana 14. Haftada gecmis de erken dogum hikayem oldugu icin rahim agzini belki dikebilirz dedi. Simdi sorum su simdide kafama bunlari taktim 1. Dikildikden sonra yanma v.s oluyormi kanama oluyormu nezaman aliyorlar dikisi vajinal muane dahil hic birsey istemiyorum dusununce bile travma yasamama sebep oluyor beni bir bilgilendirirmisiniz valla simdide bunu taktim kafama:(

Selam kizlar
Dr bana 14. Haftada gecmis de erken dogum hikayem oldugu icin rahim agzini belki dikebilirz dedi. Simdi sorum su simdide kafama bunlari taktim 1. Dikildikden sonra yanma v.s oluyormi kanama oluyormu nezaman aliyorlar dikisi vajinal muane dahil hic birsey istemiyorum dusununce bile travma yasamama sebep oluyor beni bir bilgilendirirmisiniz valla simdide bunu taktim kafama:KK43:
Bana 13. haftamda uygulandı canım genel anestezi altında yapılıyor yanma olmuyor kanama az miktarda oluyor normalmiş olması dikişlerde benim doğum anımda aldılar

Bana 13. haftamda uygulandı canım genel anestezi altında yapılıyor yanma olmuyor kanama az miktarda oluyor normalmiş olması dikişlerde benim doğum anımda aldılar
Genel anesteziden once peki her anki birseu flan ile rahim agzini aciyormi ben uyanikken bana birsey yapmasinlar ya 😐😐😐

Genel anesteziden once peki her anki birseu flan ile rahim agzini aciyormi ben uyanikken bana birsey yapmasinlar ya 😐😐😐
Yok açmıyorlar Sadece sarı bir ilaçla karnından diz kapağına kadar ilaçlıyorlar sonrasından haberin olmuyor zaten narkoz veriliyo

Back