• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SERKLAJ HAKKINDA DENEYIMLI ANNELER YARDIM LUTFEN

mucizelereinanin1

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2023
390
167
23
kizlar selam 16+3 te kanamayla hastaneye gittim rahim agzi yetmezligi oldugunu 28 mm dugunu ogrendim doktorum progeston ve proluton igne verdi ayrica dikisi yaptirmami onerdi bu ilaclar yeterli olur mu yoksa kesinlikle dikis yaptirmali miyim cok endiseliyim ama dikisi yaptiracak maddi gucum suan icin cok zor suan 17+4 haftalik hamileyim 2 gun sonra kontrolum var tekrar

Gebeliğin devamı için zorunlu olan bir şeyi devlet hastanesinde ücretsiz gerçekleştirebilirler diye düşünüyorum

Benim iki tane 5 buçuk aylık erken doğumum oldu sakın riske atma eğer erkenden dikiş atilabilseydi şuan bebeklerim yanımda olacaktı benim haberim yoktu öyle bı sorunum olduğundan sana ne güzel doktor söylemiş geç kalinmadab yap çünkü çok uzulursun

Benim iki tane 5 buçuk aylık erken doğumum oldu sakın riske atma eğer erkenden dikiş atilabilseydi şuan bebeklerim yanımda olacaktı benim haberim yoktu öyle bı sorunum olduğundan sana ne güzel doktor söylemiş geç kalinmadab yap çünkü çok uzulursun
yaptirdim canim riske atmak istemedim doktorum yatmaya devam et dedi pazartesi tekrar kontrolum var insallah her sey yoluna girmistir

kizlar selam 16+3 te kanamayla hastaneye gittim rahim agzi yetmezligi oldugunu 28 mm dugunu ogrendim doktorum progeston ve proluton igne verdi ayrica dikisi yaptirmami onerdi bu ilaclar yeterli olur mu yoksa kesinlikle dikis yaptirmali miyim cok endiseliyim ama dikisi yaptiracak maddi gucum suan icin cok zor suan 17+4 haftalik hamileyim 2 gun sonra kontrolum var tekrar
Benim ablamda serklaj oldu :( Allah yardımcın olsun evladını sağ salim kucapına almayı nasip etsin inşallah .devlet hastanelerinde yaptırabilirsşn ücret alınmıyor orda

Benim ablamda serklaj oldu :KK43: Allah yardımcın olsun evladını sağ salim kucapına almayı nasip etsin inşallah .devlet hastanelerinde yaptırabilirsşn ücret alınmıyor orda
cok tesekkur ederim kendi doktoruma cok guvendigim icin ozelde yaptirmak daha mantikli gibi geldi bir de randevu bulmak devlette cok zor riske atmadan yaptirdim suan her sey yolunda gidiyor hayirlisi bakalim ne yasicaz bilmiyorum

Back