- 25 Eylül 2023
- 40
- 13
- 35
-
- Konu Sahibi Hayatkadinveyasam
Bende 16+4 te gittim rahim ağzı uzunluğum 38mm çıktı sizinki kaç çıktı acaba17. haftamdayım iki haftada bir ölçtrüyorum şimdilik sıkıntı yok da serkaj en son çareymiş ilk bebekte tşk ederim
3 gündür sıvı aldım tuvalete çıkmadım bu yüzden kabız olmamak için ne yaptınız doktor ıkınma çömelme dedi bu arada haç haftalık oldunuzEvet canım normal 1 hafta kadar sürüyor ağrı ve kanama
20+4 oldum suan ilk tuvalete çıkışım ölümdü çünkü ameliyat öncesi 4 gün tuvalete çıkmamıştım ameliyat sonrasıda korkudan 5 gün çıkmadım zaten kabızdım birde hareketsiziz birde basur çıkmıştı ilkinde çok ıkındım zorladım3 gündür sıvı aldım tuvalete çıkmadım bu yüzden kabız olmamak için ne yaptınız doktor ıkınma çömelme dedi bu arada haç haftalık oldunuz
Doktorunuza danışmanız iyi olur, ben kabızlık yaşamadım ama doktorum yaşarsan mutlaka söyle ilaç verelim ıkınmaman lazım demişti. Ameliyat sonrası uzun bir süre endol diye bir fitil kullanmıştım yan etkilerinden biri tuvalete çıkarmaktı, saolsun o yan etki benim işime çok yaramıştı.bnde çorba yoğurt tarzı besleniyorum daha bişey yok .Haftanızda güzel inşallah zamanında doğum yaparız. Bnm mide bulantım var şimdi serklajla ilgili değildir umarım
sizin gayet iyi ben şuanda 22+2 deyim devlette 27 ölçüldü özelde 32 cnm benim bile 32 gayet iyi sizinki 38 çok normal bi değerBende 16+4 te gittim rahim ağzı uzunluğum 38mm çıktı sizinki kaç çıktı acaba
Evet bencede duruma göre alınıyor kararlar genel anestezide işlemden hemen sonra uyanınca aşırı fazla sancı oluyor epiduralla oldugunh duymamıştım. Evet oldum 14. Haftada şuan 23. HaftadayızMerhaba, ben de 20. Haftamda serklaj olmuştum şuan 28+2deyim, doktor genel anestezi yaptı fakat benim tamamen açılmam vardı, bebek düşmek üzereydi bu sebeple açılı bir yatış pozisyonu ile operasyon yapıldı. Doktorlar duruma göre karar veriyorlar anladığım kadarıyla. Anestezi almak çok daha zor oluyor sonrası için, epidural çok daha iyi. Oldunuz mu operasyon?
Akıntı lekelenme daha uzunda surebilirb ende dün serklaj oldum hafif pembe lekelenme ve idrar yaparken ağrı var normal yani
Bende 20. Haftamda 42 cm di doktor iyi dedi umarım çok azalmadan devam edersizin gayet iyi ben şuanda 22+2 deyim devlette 27 ölçüldü özelde 32 cnm benim bile 32 gayet iyi sizinki 38 çok normal bi değer