Serklaj bilgi soru ve tecrübeleri

Bende 19 haftada oldum şuan 22 haftayım günler çok zor geçiyor hep yatıyorum bende
Evet zor biliyorum bende aynı donemlerden geçtim hala daha yatıyor olmaktan çok muzdaribim ama bebeğini dusunerek ve Allah a sığınarak daima güçlü olmaya çalış canım,rahim ağzı yetmezliği yaşayan çok kadın var ve bizlerde bunu yaşayanlar olarak bebeklerimiz için güçlü olmaliyiz

Evet kuzum gerçekten öyle kaybetmek çok zor o yüzden elimden geldikçe iyi düşünmeye çalışıyorum bir bebeğimi kaybettim buna bişey olmasın diye inan elimden gelenin fazlasını yapıyorum. Rabbim yardımcımız olsun

Çok mutlu oldum kavuşmanıza az kalmış darısı başıma. Ve yazdıklarınızla içim rahatladı bende erkenden olmanın biraz daha avantajlı oldugunu düşünmüştüm

Çok mutlu oldum kavuşmanıza az kalmış darısı başıma. Ve yazdıklarınızla içim rahatladı bende erkenden olmanın biraz daha avantajlı oldugunu düşünmüştüm
Bu süreç karamsarlik ve ümitsizlik kaldıran bir süreç değil çok şükür ki serklajin erken haftalarda atılmış bana göre hareket esnekliğin vardır diye umuyorum , ben tamamen yatarak süreç geçirdim, benden daha güzel ve verimli olsun inşallah hiç karamsar olma ve hamileliğinin tadını çıkart

Galiba erken haftalarda olmanın avantajındayız benim doktorumda süpürge gibi işler yapma agır kaldırma ve uzun sure ayakta kalma demişti
Bugün benim 3. Günüm daha büyük tuvaletimi yapmadım çok korkuyorum ama idrarımı yaparken altımda yanma hissediyorum hala sanırım vajinamın girişinde yara oldu ve hep sol taraf ağrıyor

Bugün benim 3. Günüm daha büyük tuvaletimi yapmadım çok korkuyorum ama idrarımı yaparken altımda yanma hissediyorum hala sanırım vajinamın girişinde yara oldu ve hep sol taraf ağrıyor
Kabız olmamaya dikkat edin sürekli kuru kayısı ve kayısı suyu ıcın birde bolca su. Şuan bazen korkudan da tuvalete cıkılamıyor bende 6. Gün cıkmıştım bol su tüketirseniz kabızlık olmaz çok şükür ben hala kabızlık yaşamadım. Yanma bende yaşamıştım ama yinede doktora danışın vajinanızdaki yaradanda bahsedin bence neden oldu öğrenin

Canım bol bol su içiyorum hatta magmezyumlu su aldım ondan içiyorum ama heralde korktugum için tuvaletimize tutuyorum ondan kabız oluyorum
Yurt dısında yasıyorum öyle istediğimde doktora gitaem bakmaz 10 gün sonra randevum var onu bekliycem mecbur

İyi yapıyorsun inşallah sorunsuz geçer korkma önlemini aldıktan sonra birşey olmaz allahın izniyle bu arada ben özellikle ilk 20 gün günde 3 kere iç çamaşırımı degişiyodum enfeksiyon kapmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…