- 9 Aralık 2022
- 107
- 68
- 32
-
- Konu Sahibi Hayatkadinveyasam
Evet zor biliyorum bende aynı donemlerden geçtim hala daha yatıyor olmaktan çok muzdaribim ama bebeğini dusunerek ve Allah a sığınarak daima güçlü olmaya çalış canım,rahim ağzı yetmezliği yaşayan çok kadın var ve bizlerde bunu yaşayanlar olarak bebeklerimiz için güçlü olmaliyizBende 19 haftada oldum şuan 22 haftayım günler çok zor geçiyor hep yatıyorum bende
Evet kuzum gerçekten öyle kaybetmek çok zor o yüzden elimden geldikçe iyi düşünmeye çalışıyorum bir bebeğimi kaybettim buna bişey olmasın diye inan elimden gelenin fazlasını yapıyorum. Rabbim yardımcımız olsunEvet zor biliyorum bende aynı donemlerden geçtim hala daha yatıyor olmaktan çok muzdaribim ama bebeğini dusunerek ve Allah a sığınarak daima güçlü olmaya çalış canım,rahim ağzı yetmezliği yaşayan çok kadın var ve bizlerde bunu yaşayanlar olarak bebeklerimiz için güçlü olmaliyiz
Çok mutlu oldum kavuşmanıza az kalmış darısı başıma. Ve yazdıklarınızla içim rahatladı bende erkenden olmanın biraz daha avantajlı oldugunu düşünmüştümSelam canım 22+5 te serklaj oldum ayrıntılı ultrasonda kısalma farkedilmisti açılma ve sancım yoktu bir hafta sonra serklajim yapıldı şu an 32+1 yatarak istirahat ederek bu günlere geldim senin serklajin erken atilmis çok daha esnek ve rahat geçeceğine inanıyorum
Bu süreç karamsarlik ve ümitsizlik kaldıran bir süreç değil çok şükür ki serklajin erken haftalarda atılmış bana göre hareket esnekliğin vardır diye umuyorum , ben tamamen yatarak süreç geçirdim, benden daha güzel ve verimli olsun inşallah hiç karamsar olma ve hamileliğinin tadını çıkartÇok mutlu oldum kavuşmanıza az kalmış darısı başıma. Ve yazdıklarınızla içim rahatladı bende erkenden olmanın biraz daha avantajlı oldugunu düşünmüştüm
Yaa bende tam bunu sormak için girmiştimKızlar bugün doktora gittim ve herşey yolunda kahverengi lekelerde normaldir dedi sizinle paylaşmak istedim
Dün mü serklaj oldunuz bikaç gün kanama normal demişti doktor bana zaten hafif hafif geliyodur benceYaa bende tam bunu sormak için girmiştim
Bende dün oldum minik kanamam olmuştu şimdi lavaboya gittim sildikçe gelen soluk kan görünce korktum
Evet dün oldum bendede hafif hafif geliyorDün mü serklaj oldunuz bikaç gün kanama normal demişti doktor bana zaten hafif hafif geliyodur bence
Evet dün oldum bendede hafif hafif geliyor
Endişelenmeyin kiminde 2-3 gün kiminde biraz daha uzun sürebiliyo benim 10 gün sürdü hemen hemen ama azar azar geliyodu siddetli degildi bence sizinde geçer. Kaç haftalıksınız şuanEvet dün oldum bendede hafif hafif geliyor
Suan tam 15 haftalıgım dün serklaj oldumEndişelenmeyin kiminde 2-3 gün kiminde biraz daha uzun sürebiliyo benim 10 gün sürdü hemen hemen ama azar azar geliyodu siddetli degildi bence sizinde geçer. Kaç haftalıksınız şuan
Bende 14 te oldum şuan 17 deyim son 1 haftadır dinlene dinlene ayaga kalkıyorum ama 5 dk yı geçmeyecek şekilde doktorunuz size nasıl yapmanızı önerdiSuan tam 15 haftalıgım dün serklaj oldum
Siz kaç haftalıksınız
Doktorum bana sadece ağır kaldırma dedi bişey taşıma dedi başkada bişey demediBende 14 te oldum şuan 17 deyim son 1 haftadır dinlene dinlene ayaga kalkıyorum ama 5 dk yı geçmeyecek şekilde doktorunuz size nasıl yapmanızı önerdi
Galiba erken haftalarda olmanın avantajındayız benim doktorumda süpürge gibi işler yapma agır kaldırma ve uzun sure ayakta kalma demiştiDoktorum bana sadece ağır kaldırma dedi bişey taşıma dedi başkada bişey demedi
Ama tavsiyem 10 gün tuvalet haricinde kalkmamam dikişlerin iyi tutması için 10 gün sonra kalk bence sana bakan biri varsa eğerDoktorum bana sadece ağır kaldırma dedi bişey taşıma dedi başkada bişey demedi
Suan yatıyorum zaten dün sadece duş için kalktım ondada oturarak yaptım 3-4 dk sürdüAma tavsiyem 10 gün tuvalet haricinde kalkmamam dikişlerin iyi tutması için 10 gün sonra kalk bence sana bakan biri varsa eğer
Bugün benim 3. Günüm daha büyük tuvaletimi yapmadım çok korkuyorum ama idrarımı yaparken altımda yanma hissediyorum hala sanırım vajinamın girişinde yara oldu ve hep sol taraf ağrıyorGaliba erken haftalarda olmanın avantajındayız benim doktorumda süpürge gibi işler yapma agır kaldırma ve uzun sure ayakta kalma demişti
Aynen canım iyi yapıyosun inşallah sabrederek gececek hızlıca gunlerımızSuan yatıyorum zaten dün sadece duş için kalktım ondada oturarak yaptım 3-4 dk sürdü
Eşim bakıyor pek kalkmamaya çalısıyorum
Kabız olmamaya dikkat edin sürekli kuru kayısı ve kayısı suyu ıcın birde bolca su. Şuan bazen korkudan da tuvalete cıkılamıyor bende 6. Gün cıkmıştım bol su tüketirseniz kabızlık olmaz çok şükür ben hala kabızlık yaşamadım. Yanma bende yaşamıştım ama yinede doktora danışın vajinanızdaki yaradanda bahsedin bence neden oldu öğreninBugün benim 3. Günüm daha büyük tuvaletimi yapmadım çok korkuyorum ama idrarımı yaparken altımda yanma hissediyorum hala sanırım vajinamın girişinde yara oldu ve hep sol taraf ağrıyor
Canım bol bol su içiyorum hatta magmezyumlu su aldım ondan içiyorum ama heralde korktugum için tuvaletimize tutuyorum ondan kabız oluyorumKabız olmamaya dikkat edin sürekli kuru kayısı ve kayısı suyu ıcın birde bolca su. Şuan bazen korkudan da tuvalete cıkılamıyor bende 6. Gün cıkmıştım bol su tüketirseniz kabızlık olmaz çok şükür ben hala kabızlık yaşamadım. Yanma bende yaşamıştım ama yinede doktora danışın vajinanızdaki yaradanda bahsedin bence neden oldu öğrenin
İyi yapıyorsun inşallah sorunsuz geçer korkma önlemini aldıktan sonra birşey olmaz allahın izniyle bu arada ben özellikle ilk 20 gün günde 3 kere iç çamaşırımı degişiyodum enfeksiyon kapmamak içinCanım bol bol su içiyorum hatta magmezyumlu su aldım ondan içiyorum ama heralde korktugum için tuvaletimize tutuyorum ondan kabız oluyorum
Yurt dısında yasıyorum öyle istediğimde doktora gitaem bakmaz 10 gün sonra randevum var onu bekliycem mecbur