How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Serkan Yıldırım hastaları ve Anadolu yakasındakiler yardım :)

Kayraaa2012

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
84
2
16
34
İstanbul
Kızlar ben meme büyütme ile ilgili görüşmeye gittim muayene sonrası sıra hastane seçimine geldi. Bana 3 farklı hastane ve fiyat verdi. Özel Göztepe;7500 florence nightale;8509 Acıbadem;9000 benim yaptığım işlem aynı sadece sana sunulan hizmet ve kalite farkı var deği. Aslında Bolu'na o kadar fark vermek istemem ama bu hasteneler hakkında hiçbir fikrim yok. Sonuçta ameliyat bu her türlü komplikasyonu düşünmek gerek, anestezi ekibi olsun hijyen olsun bunlar çık önemli. Bu hastenelerde ameliyat olanlar yardımlarınızı bekliyorum :)

özel Göztepe hastanesinde klipsli ets ameliyatı olmuştum oldukça iyi bir hastane hemşirelerin ve doktorların yaklaşımı da gayet iyiydi ama bir acıbademle kıyaslanamaz tabi ki, bana kalırsa aradaki o kadar farkı ödemeye değmez yine de göztepeyi tercih ederdim bu arada serkan bey ile ben de görüşmüştüm ayak bileği inceltme için ama şimdi göğüs büyütme düşünüyorum tekrar görüşmeye gidemedim vakit olmadı iyimiymiş acaba göğüs büyütme konusunda da çünkü doğal olması konusunu inanılmaz saplantı yaptım:S

özel Göztepe hastanesinde klipsli ets ameliyatı olmuştum oldukça iyi bir hastane hemşirelerin ve doktorların yaklaşımı da gayet iyiydi ama bir acıbademle kıyaslanamaz tabi ki, bana kalırsa aradaki o kadar farkı ödemeye değmez yine de göztepeyi tercih ederdim bu arada serkan bey ile ben de görüşmüştüm ayak bileği inceltme için ama şimdi göğüs büyütme düşünüyorum tekrar görüşmeye gidemedim vakit olmadı iyimiymiş acaba göğüs büyütme konusunda da çünkü doğal olması konusunu inanılmaz saplantı yaptım:S

Bende burdan ve netten araştırdığım kadarıyla genelin memnun olduğunu öğrenince gittim ve ilk görüşme gayet iyi geçti. Zaten anladığım kadarıyla kendisi de doğallıktan yana. Bana da 280 kas altı yuvarlak yaparız dedi. Gerçi bu sefer de acaba küçük mü olur diye tereddütteyim :) eğer sen de taptırmayı düşünürsen burdan haberleşelim canım destek oluruz birbirimize :))

Bende burdan ve netten araştırdığım kadarıyla genelin memnun olduğunu öğrenince gittim ve ilk görüşme gayet iyi geçti. Zaten anladığım kadarıyla kendisi de doğallıktan yana. Bana da 280 kas altı yuvarlak yaparız dedi. Gerçi bu sefer de acaba küçük mü olur diye tereddütteyim :) eğer sen de taptırmayı düşünürsen burdan haberleşelim canım destek oluruz birbirimize :))

evet düşünüyorum bu yıl içerisinde bu ameliyatı olacağım, ama çok korkuyorum hem ameliyat sürecinden hem de kötü bir sonuç elde etmekten, üstelik özel bir durumum da var kamuda çalışıyorum ve rapor hakkımı bitirdim bana sgkdan kamu kurumunda geçerli olabilecek bir rapor verilmesi gerekiyor istirahat edebilmem için, benim göğüslerim çok ufak değil sadece birazcık daha büyütmek istiyorum bunun için de doğal dursun diye en küçük protezi tercih edeceğim, buradan haberleşelim dediğin gibi canım;))

Back