• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Şerifali kreş tavsiyesi

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Şerifali AKD Kids eğitim için güzel ancak sınıflar ve okul kreşten çok okul gibi. 3-4 yaşındaki çocuklar için uygun mu bilemiyorum. AKD Kids e gidenler yorumlayabilir mi?
Şerifali Erenay anaokulu da fiyatı pahalı gibi ancak okul güzel, bakabilirsiniz.

Herkese Merhaba,
Oğlum 17 aylık. 18. ayı dolunca mümkünse Şerifali bölgesinde yarım gün kreşe vermek istiyorum. Temizlik, beslenme ve güvenlik açısından yeterli ve en önemlisi de çocuğuma karşı sevgi ve şefkat gösterecek bir kreş araştırıyorum. 2 yaş altı çocuğunu Şerifali- Ataşehir civarında kreşe gönderen anneler yorum yazabilir mi?
(Bu arada Şehit burak Kurtuluiş caddesindeki Bando Çocuk bakım evinin kurucusu ile görüştüm. Bakım evini gezemedim fakat kurucusu adam sizi kesinlikle dinlemiyor, tüccar ve çok dominant bir karakter. Adamdan haz etmediğim için çok ilgilenmedim. çocuğum da o sırada durmadığı ve bir öğretmeni organize edip oğlumu oyalayamadıkları için kafamda bitirdim.)
Teşekkürler.

Back