• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serhat Totan'a burun estetigi yaptiranlar, memnun musunuz?

Kafamkarisik2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
6
2
1
48
Merhabalar,

Serhat Totan (ve esi Secil Totan'a) burun ameliyati yaptiran var mi acaba? Varsa memnun musunuz?
Ben cok ikilemde kaldim, önceden ameliyat olmustum ama memnun degilim, ikinci ameliyati onlara yaptirmak mantikli mi bilmiyorum. Lütfen acil yorum, cok tesekkürler... :)

Merhabalar,

Serhat Totan (ve esi Secil Totan'a) burun ameliyati yaptiran var mi acaba? Varsa memnun musunuz?
Ben cok ikilemde kaldim, önceden ameliyat olmustum ama memnun degilim, ikinci ameliyati onlara yaptirmak mantikli mi bilmiyorum. Lütfen acil yorum, cok tesekkürler... :)
ilk ameliyatınzı da mı aynı doktor yaptı ?

Evet, aynı doktor yaptı. Şimdi ise eşiyle birlikte giriyorlarmış ameliyatlara, öyle duydum. Görüşmeye gitsem mi acaba diye düşünüyorum. Siz ameliyat oldunuz mu onlara?

Birde burda okuduğum yorumlar edindiğim bilgilere göre aynı doktora ikinci kez yaptıranlar yine mutlu olamamışlar.

Birde burda okuduğum yorumlar edindiğim bilgilere göre aynı doktora ikinci kez yaptıranlar yine mutlu olamamışlar.
Simdi esiyle birlikte girdikleri icin sanki daha avantajli bir durum diye düsündüm. Cünkü esi de KBB uzmaniymis, kendisi de plastik cerrah, dolayisiyla 2 doktorun ameliyata birlikte giriyor olmasi iyi diye düsünüyorum. Ama tabi gidip görüsmem lazim, görüsme yapmadan bisey söylemek olmaz. Bu forumda onlara ameliyat olmus insanlar olsaydi, onlarin görüslerini almak iyi olacakti.. :(

Simdi esiyle birlikte girdikleri icin sanki daha avantajli bir durum diye düsündüm. Cünkü esi de KBB uzmaniymis, kendisi de plastik cerrah, dolayisiyla 2 doktorun ameliyata birlikte giriyor olmasi iyi diye düsünüyorum. Ama tabi gidip görüsmem lazim, görüsme yapmadan bisey söylemek olmaz. Bu forumda onlara ameliyat olmus insanlar olsaydi, onlarin görüslerini almak iyi olacakti.. :KK43:
evet ikisinin birlikte giriyor olması güzel başka doktor düşünmeyip tekrar onu düşünüyo olmanızın sebebi nedir? birde merak ettim ücretleri ne kadar?

evet ikisinin birlikte giriyor olması güzel başka doktor düşünmeyip tekrar onu düşünüyo olmanızın sebebi nedir? birde merak ettim ücretleri ne kadar?
Yok baska doktor da düsünüyorum, görüsücem baskalariyla da.. Ayni doktorla görüssem mi diye düsünmemin nedeni de dedigim gibi 2 doctor ameliyata giriyorlarmis diye duydum, o yüzden. Ama dogru mu bilmiyorum, onlarla görüsürsem anliycam.. :) ücretleri de bilmiyorum, görüsürsem yazarim..

Back