- 16 Nisan 2018
- 1.178
- 1.401
- 133
- Konu Sahibi chatlak_anne
-
Neler tavsiye etti bize de söyler mısın bende ayağımı dikıyrm gerek yok muBen bir kere gittim mükemmel anlattı herşeyi 1 snedir evliyim evlendiğimden beri istiyorum kimyasal gebelik yaşadım herşeyi fazla kafama takmıştım ama beni o kadar rahatlattı ki anlatamam ayaklarımı bile kaldırmama gerek olmadığını söyledi şimdiye kadar kendimi ne kadar gerdiğimi anladım aslında benim merak ettiğim gidip sonuç alanlardan yorum almak yoksa bence doktor süper
hayırlı cevaplar alırsnnz. İnşlh buraya yazmayı unutmaynnBana bi hap verdi 30 gün kullanmamı söyledi adetiminde 3-4 günü gel hormon tedavisi yapıcam dedi östrojenim düşük benim ama bakalım o zmn nasıl bi yol izliycek hatta bu ayda olabilir ama bidaha ki aya kesin dedi hiçbişeyimin olmadığını söyledi ben gittiğimden beri uçuyorummm
Zevkle yazarızhayırlı cevaplar alırsnnz. İnşlh buraya yazmayı unutmaynn
Merhaba hastane değil özel muayenehane si var yeşilköy minibüslerinin karşısındaki sitede yeriMerhaba hastane ücreti nedir acaba ? Bide bakirkoy de nerede hastanenin adı nedir ?
Valla ben çekinmeden sordum ilişkiden sonra öyle durmak işe yarar mı diye oda sende buna bile gerek yok dediNeler tavsiye etti bize de söyler mısın bende ayağımı dikıyrm gerek yok mu
Merhaba;Benim canım doktorum. Dünya tatlısıdır. Gözünüz kapalı kendisine gidebilirsiniz. Bilgili, insanı psikolojik olarak rahatlatan ve detaylı olarak hastasına tüm aşamaları anlatan ve en sevdiğim yanı da şu galiba sizi pek çok doktorun yaptığı fuzuli testlerle hem maddi hem de manevi olarak yormayan(kendisi gözünüze bakınca anlıyor nasıl oluyorsa :) ki tecrübe böyle bişey bence.) iyi bir doktordur.Bana bir arkadaşım tavsiye etmişti. 1 kez aşılama oldum tutmadı ama inanıyorum doktoruma inş olacak.
Biz 1 senedir filan çocuk istiyoruz. Bir sıkıntı yok aslında ama doğal yolla olmadığı için aşılama yaptıralım dedik. Aşılama kolay bir işlem. Bende kaç gün uykuları kaybettim. Nasıl olacak diye ama. Kesinlikle basit bir işlem. Zaten serhat bey sağolsun çok rahatlatıyor. 2 adet yumurta oldu ama olumsuz sonuçlandı galiba. Galiba diyorum çünkü henüz adet olmadım :) ama kan testinde negatif çıktı.Bilmiyorum içime de olumsuz olacağı doğdu açıkçası. Artık bundan sonrası Allahtan. Bekleyip görmek lazım. Olmassa da başka denemelerde inş.Merhaba;
Kaç yıllık evlisiniz dah önce hiç gebelik oldumu aşılama süreci nasıl gelişti bilgi verirmiiniz
Hakkımızda hayırlısıBiz 1 senedir filan çocuk istiyoruz. Bir sıkıntı yok aslında ama doğal yolla olmadığı için aşılama yaptıralım dedik. Aşılama kolay bir işlem. Bende kaç gün uykuları kaybettim. Nasıl olacak diye ama. Kesinlikle basit bir işlem. Zaten serhat bey sağolsun çok rahatlatıyor. 2 adet yumurta oldu ama olumsuz sonuçlandı galiba. Galiba diyorum çünkü henüz adet olmadım :) ama kan testinde negatif çıktı.Bilmiyorum içime de olumsuz olacağı doğdu açıkçası. Artık bundan sonrası Allahtan. Bekleyip görmek lazım. Olmassa da başka denemelerde inş.
Ama ben test yapmaktan korkanlardanım hiç belirtim olmuyo neye göre niye test yapıym diyorum ama belki aşılama yapılmazsa bende dayanamam ama şimdilik böyleyimHakkımızda hayırlısı
benimde fikrim bu yönde adet günü 1 gün geçmeden asla yapmam yapmadım daYa zaten belirtiler hemen olmuyor bildiğim kadarıyla. Test için de sanırım en güveniliri adeti beklemek. Adet günün geçtiğinde yapabilirsin. idrar testini de okuyoruz kanda pozitif olsa bile negatif olabiliyor.
Ben hiç yaptırmadım bilmiyorumselam kızlar aşılama fiyatı ne kadar?
bir bilginiz var mı bu konuda?
Bir de muayene ücreti verdik,
sonraki gitmelerimizde ücret veriyor muyuz?
Canım ilk muayeneden sonraki 10 gün içinde gidersen ücretsiz. 10 günden sonra gidersen ücret ödersin. Aşılama ücreti de en fazla 700-800'dür diye düşünüyorum yakın bi arkadaşım vakıfta yaptırdı 620 tlye.selam kızlar aşılama fiyatı ne kadar?
bir bilginiz var mı bu konuda?
Bir de muayene ücreti verdik,
sonraki gitmelerimizde ücret veriyor muyuz?
Merhaba konunun uzerinden bikac ay gecmis durumunuzu merak ettim serhat beyle devam.edip hamile kalabildinizmiAllah yardımcımız olsunn UZun zaman olmuş ne diyo diğer doltorlar
Merhaba;Merhaba konunun uzerinden bikac ay gecmis durumunuzu merak ettim serhat beyle devam.edip hamile kalabildinizmi
Cok uzuldum insallah en kisa surede sizde normal gebe kalabilirsiniz..Merhaba;
Ben yine kimyasal gebelik yaşadım ağustos ayında
İnşallahh sizin sorununuz ne?Cok uzuldum insallah en kisa surede sizde normal gebe kalabilirsiniz..
.Arkadaslar dr. Serhat sakizla tedaviye devam edip hamile kalan sonuc alan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?