Gebeliğe Hazırlık Serhat sakız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neler tavsiye etti bize de söyler mısın bende ayağımı dikıyrm gerek yok mu

hayırlı cevaplar alırsnnz. İnşlh buraya yazmayı unutmaynn

Merhaba;

Kaç yıllık evlisiniz dah önce hiç gebelik oldumu aşılama süreci nasıl gelişti bilgi verirmiiniz

Merhaba;

Kaç yıllık evlisiniz dah önce hiç gebelik oldumu aşılama süreci nasıl gelişti bilgi verirmiiniz
Biz 1 senedir filan çocuk istiyoruz. Bir sıkıntı yok aslında ama doğal yolla olmadığı için aşılama yaptıralım dedik. Aşılama kolay bir işlem. Bende kaç gün uykuları kaybettim. Nasıl olacak diye ama. Kesinlikle basit bir işlem. Zaten serhat bey sağolsun çok rahatlatıyor. 2 adet yumurta oldu ama olumsuz sonuçlandı galiba. Galiba diyorum çünkü henüz adet olmadım :) ama kan testinde negatif çıktı.Bilmiyorum içime de olumsuz olacağı doğdu açıkçası. Artık bundan sonrası Allahtan. Bekleyip görmek lazım. Olmassa da başka denemelerde inş.

Hakkımızda hayırlısı

Ya zaten belirtiler hemen olmuyor bildiğim kadarıyla. Test için de sanırım en güveniliri adeti beklemek. Adet günün geçtiğinde yapabilirsin. idrar testini de okuyoruz kanda pozitif olsa bile negatif olabiliyor.

Ya zaten belirtiler hemen olmuyor bildiğim kadarıyla. Test için de sanırım en güveniliri adeti beklemek. Adet günün geçtiğinde yapabilirsin. idrar testini de okuyoruz kanda pozitif olsa bile negatif olabiliyor.
benimde fikrim bu yönde adet günü 1 gün geçmeden asla yapmam yapmadım da

selam kızlar aşılama fiyatı ne kadar?
bir bilginiz var mı bu konuda?
Bir de muayene ücreti verdik,
sonraki gitmelerimizde ücret veriyor muyuz?

selam kızlar aşılama fiyatı ne kadar?
bir bilginiz var mı bu konuda?
Bir de muayene ücreti verdik,
sonraki gitmelerimizde ücret veriyor muyuz?
Canım ilk muayeneden sonraki 10 gün içinde gidersen ücretsiz. 10 günden sonra gidersen ücret ödersin. Aşılama ücreti de en fazla 700-800'dür diye düşünüyorum yakın bi arkadaşım vakıfta yaptırdı 620 tlye.

Cok uzuldum insallah en kisa surede sizde normal gebe kalabilirsiniz..
İnşallahh sizin sorununuz ne?
Bu arada benim serhat beye gitme sebebimi söliym belki sizin içinizde rahat eder 7 yıllık çocuğu olmayan akrabalarımız vardı serhat beye gittikten 6 ay sonra hamile kaldı yıllarca boşuna beklemişler
Umarım sizde de işe yarar
Çok samimi bir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…