Gebeliğe Hazırlık Serhat sakız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

chatlak_anne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2017
764
596
103
39
Merhaba arkadaşlar bu doktora giden ve tedavide sonuç alanlar yazabilir mi?
ben ilk kez hafta sonu gittim bana sanki piskolojik terapi yaptı çok iyi geldi umarım sonucu da böyle gelir

İllaki vardır da konuyu görmemişlerdir,
bana da tavsiye edildi.

Konuyu takipteyim. :KK66:
Ben bir kere gittim mükemmel anlattı herşeyi 1 snedir evliyim evlendiğimden beri istiyorum kimyasal gebelik yaşadım herşeyi fazla kafama takmıştım ama beni o kadar rahatlattı ki anlatamam ayaklarımı bile kaldırmama gerek olmadığını söyledi şimdiye kadar kendimi ne kadar gerdiğimi anladım aslında benim merak ettiğim gidip sonuç alanlardan yorum almak yoksa bence doktor süper

Ben bir kere gittim mükemmel anlattı herşeyi 1 snedir evliyim evlendiğimden beri istiyorum kimyasal gebelik yaşadım herşeyi fazla kafama takmıştım ama beni o kadar rahatlattı ki anlatamam ayaklarımı bile kaldırmama gerek olmadığını söyledi şimdiye kadar kendimi ne kadar gerdiğimi anladım aslında benim merak ettiğim gidip sonuç alanlardan yorum almak yoksa bence doktor süper

Evet öyleymiş ben gitmedim henüz.
Tavsiye edenler gebe şu an ;)
Hayırlısı inşallah..
Size yumurta takibi mi olacak?

Evet öyleymiş ben gitmedim henüz.
Tavsiye edenler gebe şu an :KK66:
Hayırlısı inşallah..
Size yumurta takibi mi olacak?
Bana bi hap verdi 30 gün kullanmamı söyledi adetiminde 3-4 günü gel hormon tedavisi yapıcam dedi östrojenim düşük benim ama bakalım o zmn nasıl bi yol izliycek hatta bu ayda olabilir ama bidaha ki aya kesin dedi hiçbişeyimin olmadığını söyledi ben gittiğimden beri uçuyorummm

Sen kaç yıllık evlisin nasıl tedavişer uyguladın

6 yıllık evliyiz, ilk seneler korundum ,
1 kere hamile kaldım erken doğum oldu, kaybettim.

2 senedir de uğraşıyorum.

Çok değişik bi hastalık pco okuyorım kimisi hiç adet görmiyo kimisi görüyo yumurta oluşmuyo ama yine çok okudum pco lu olup hamile kalan :KK200::anneadayı:

Çok değişik bi hastalık pco okuyorım kimisi hiç adet görmiyo kimisi görüyo yumurta oluşmuyo ama yine çok okudum pco lu olup hamile kalan :KK200::anneadayı:

Bir kere oldu ya inşallah olur yine.
Önemli olan kafaya takmamak ,
ama biz uygulayamıyoruz tabii.

Merhaba arkadaşlar bu doktora giden ve tedavide sonuç alanlar yazabilir mi?
ben ilk kez hafta sonu gittim bana sanki piskolojik terapi yaptı çok iyi geldi umarım sonucu da böyle gelir
Benim canım doktorum. Dünya tatlısıdır. Gözünüz kapalı kendisine gidebilirsiniz. Bilgili, insanı psikolojik olarak rahatlatan ve detaylı olarak hastasına tüm aşamaları anlatan ve en sevdiğim yanı da şu galiba sizi pek çok doktorun yaptığı fuzuli testlerle hem maddi hem de manevi olarak yormayan(kendisi gözünüze bakınca anlıyor nasıl oluyorsa :) ki tecrübe böyle bişey bence.) iyi bir doktordur.Bana bir arkadaşım tavsiye etmişti. 1 kez aşılama oldum tutmadı ama inanıyorum doktoruma inş olacak.

Benim canım doktorum. Dünya tatlısıdır. Gözünüz kapalı kendisine gidebilirsiniz. Bilgili, insanı psikolojik olarak rahatlatan ve detaylı olarak hastasına tüm aşamaları anlatan ve en sevdiğim yanı da şu galiba sizi pek çok doktorun yaptığı fuzuli testlerle hem maddi hem de manevi olarak yormayan(kendisi gözünüze bakınca anlıyor nasıl oluyorsa :) ki tecrübe böyle bişey bence.) iyi bir doktordur.Bana bir arkadaşım tavsiye etmişti. 1 kez aşılama oldum tutmadı ama inanıyorum doktoruma inş olacak.
Bende ilk kez bu ayı kafama takmadan geçirdim tek sebebi serhat beydir eminim sonucuda güzel oluvak eğer adet olursqm haftaya tekrar gidice. Ama belli mi olur belki olmam :anneadayı::halay:

Back