sergüzeşt / Kendi Şiirleri

BenSergu

SATRAB
Kayıtlı Üye
3 Mart 2007
1.843
84
artık göz yaşlarım akmayın desemde
dinlemiyor beni,
hüzün yakamı bırak neolur gücüm kalmadı desemde
hep peşimde,
ve artık yorgun yıllar kaldırmıyor bu yükü.
beklemeler için çok geç,
deli gönlüm artık sende yolunu seç ,
gelmeyene , dönmeyene , sevmeyene kapa kapıları
acılarım hayatımın baharatları,
sizlerle seviyorum ben bu deli ,dolu dünyayı......

ela teşekkür ederim senin şiirinde çok güzeldi okudum ve çok beğendim burada bu şiir köşesinde şiir dostları canlarım pinandtoys ve yaprak var kalemşörler diyoruz onlara kısaca ,sanırım yeni bir kalemşör de sen katılacaksın aralarına benim şiirlerimse küçük minik tadlar beğenilmesine çok sevindim zira ilk şiirimde böyle güzel bir yazı almak beni çok mutlu etti teşekkür ederim arkadaşım:)

Ben çok fazla şiir bölümüne bakamıyorum aslında ama tesadüfen gördüm şiirini sergü. Güzel bir başlangıç yapmışşın, bende beğendim. Eline,gönlüne sağlık.

tuluat sağol canım valla kendimi bişey sanmaya başladım hee siz böyle dedikçe hehehe:)kendimi sefiyooommmm:)))

gönlüne sağlık zaten istemesenden gelişir kalemin..sen yaz yeterki.

yeşilim teşekkür ederim ya sizlerin yorumlarını okudukça çok mutlu oluyorum sağolun:)

canım ne demek her konuyu takip etmeye çalışıyorum ama sevdiğim arkadaşlarımın konuları daha çok dikkatimi çekiyor:)

pin im yaprağım :1hug: yaw dört gözle sizin yorumları bekliyordum :1closedeyes: ayyy kalemşörlerde ok verdi ya bana kim tutar beniii amaninde amanin çok mutlu oldum yaaaa çok şımardım:1closedeyes: abarttımmı ne görmemişin şiiri olmuş gibin davranmayım ayıp olacak:1closedeyes: değerli arkadaşlarım güzel dilek ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim:1closedeyes: :1rolleyes: amanin dayanamıyacağım heyooooo:dance: sizi sefiiiyooommmm:içelim:

teşekkür ederim yaa ne güzel yürek gözü açılmış sizin gibi dostların iltifatları tekrar teşekkürler:çiçek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…