başka hangi boyayı önerirsiniz? Mesela koleston 11.1 ile boyasam olur muSyoss 6.7 ye çok az çeyrek miktarda 7.58 karıştırırsan buna yakın renk çıkar diye düşünüyorum senin sorduğun renkler ile çok açık bir sarı renk elde edersin
teşekkür ederim peki siz ne önerirsiniz?Koleston 11.1 tek başına olmaz az miktarda 7.1 ile karıştırman gerek
Ya da direk 7.58 ile boyasam?Koleston 11.1 tek başına olmaz az miktarda 7.1 ile karıştırman gerek
.Ya da direk 7.58 ile boyasam?
2 kutu syoss 7.58 alıp içine biraz 10-05 karıştırsam sarışına yakın olur muyum.
Syoss 7.58 mi ben sanmıyorum bana göre onunla boyarsan sarışına daha yakın olacaksın fotoğraftaki daha koyu bir renk bal rengi gibi
o zaman iki kutu 7.58 boyayayımTek balına küllülük katacak renkler de kullanmaman gerek
Ne tonda sarışın olmak istediğine bağlı olursun isteğine göre hangisi daha fazla hangisi daha az kullanılmalı değişir2 kutu syoss 7.58 alıp içine biraz 10-05 karıştırsam sarışına yakın olur muyum
Peki çok teşekkür ederim:)Ne tonda sarışın olmak istediğine bağlı olursun isteğine göre hangisi daha fazla hangisi daha az kullanılmalı değişir
Ya bu dediğin renge boyayacaksın çıkan sonuca göre üzerine başka renge boyayacaksın veya iki rengi karıştırıp boyayacaksın tek renkle tek seferde elde edilecek bir renk değil şimdilik boyayabilirsino zaman iki kutu 7.58 boyayayım
bunu tam anlamadım?Ya bu dediğin renge boyayacaksın çıkan sonuca göre üzerine başka renge boyayacaksın veya iki rengi karıştırıp boyayacaksın tek renkle tek seferde elde edilecek bir renk değil şimdilik boyayabilirsin