Serenay Sarıkaya makyajsız güzel mi?

Serenay Sarıkaya makyajsız güzel mi?

• Ankete Katılan
    44

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Dış görünüşüyle fazlasıyla gündemde olan Serenay Sarıkaya'nın makyajsız halini merak ediyor musunuz?

serenay_sarikaya_makyajsiz.webp

Televizyon dünyasının en genç oyuncuları arasında, en güzellerinden biri olarak nitelendiriliyor...

serenay-sarikaya-makyaj.webp

Bu sene Serenay Sarıkaya'nın yıldızının parladığı bir seneydi. Dizi ve reklam filmleri derken, kendini en iyi şekilde kanıtlama şansı bulan oyuncunun en güzel, en bakımlı hallerine tanık olmuş olduk. Medcezir dizisinde Mira karakterinin giydiği kıyafetler de yakından takip edildi...

serenay-sarikaya-makyajsiz-hali.webp

Dış görünüşüyle fazlasıyla gündemde olan Serenay Sarıkaya'nın makyajsız halini merak ediyor musunuz?

Fikrinizi paylaşma sırası sizde!

Son düzenleme:
Evet ya makyajlıyken de çok itici.makyajsız da çok çirkin.hele sesi belirli bi saatten sonra bayıyo ay bu konuşmasın gibisinden oluyor insan.

Makyajsız çirkin değil, ama o makyajda büründüğü seksi(!) hallerinden eser yok, çocuk gibi.

Güzel hatun! ama makyajsız sokakta yürüse bizim gibi giyinse kimse dönüp bakmaz

ben begenmiyorum bu kızı özellikle gögüsleri estetik birbirinden çok ayrık çok tuhaf duruyo , makyajsız çocuk gibi duruyor.

Makyajlida itici bir kiz.. Surati at gibi geliyor bana benim guzellik anlayisima gore guzel degil.. Gorecelidir begenende cikar begenmeyende. Ben hic guzel bulmuyorum. Fizigine birsey diyemem ama surat yok.

Her haliyle çok güzel makyajlı makyajsız ... Fiziğide yüzüde çok iyi Yiğidi öldür hakkını ver

Bunlar küçüklük hallerimi. Uoksa şu an çok güzel :KK36:

liseli halleri fena kim der bu kız o kadar ünlü olacak

Back
X