ahhhAyyy kız sorma çok dertliyim. Slikonlarım deforme olmuş. Bunun için hastaneye yattım. Saolsun Kerem de yalnız bırakmadı beni. Başımdan ayrılmadı falan mşblfdlbmdflvkmdskvm
kk ya her gün takılıyorum bebeğim, heleki BDV favori konularımahhhserenay sende mi aramızdaydın
dikkat et kk de sevgilinin çok hayranı var seni çekemeyebilirlerkk ya her gün takılıyorum bebeğim, heleki BDV favori konularım
geçen gün de keremle kavga ettik sırf bu kk yüzünden. neyse sonra paparazileri görünce barıştık sdklşfşdslfkşdl
Siz çağ dışı kalmışsınız, artık makasla ortadan kessen bile bişi olmuyor protezlere..su silikon taktiranlara sasiriyorum , bi igne batsa balon gibi sonceklerneyin havasi bu
Siz çağ dışı kalmışsınız, artık makasla ortadan kessen bile bişi olmuyor protezlere..
Ayrıca bu haber zaten açılmıştı, tekrar konu..
Mizah yapabilirsiniz elbette ama konu hakkında zerre bilginiz yok tahminimce.. Mizah için bilgi gerekir.bence sizin espiri anlayisiniz geri kalmis ,
konuyu mizahi boyutu ile elestirdim ,ok .
Mizah yapabilirsiniz elbette ama konu hakkında zerre bilginiz yok tahminimce.. Mizah için bilgi gerekir.
Kendiniz kendi tanımınızı yapmışsınız zaten, fazla söze gerek yok.haahhaa
mizah patlatmak icin gerekli bilgiye sahibimfazlasina ihtiyac duymuyorum , takip ettigim daha muhim mevzular var
uzatmanin anlami yok. siz silikon bilgici , ben silikon cahiliahh ne buyuk eksikliikk
cık cık cık cok ayıp nuryolu çağ dışı kalmışsın piiiiiiiii sanaayrica velev ki silikonlar hakkinda bisey bilmiyorum bu durumda cag disi mi kalmis oluyorumm
ahh simdi edebiyet ve mizah karisimi bi spesiyal hazirlardim ama malesef vaktim yok
cık cık cık cok ayıp nuryolu çağ dışı kalmışsın piiiiiiiii sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?