serdarım melek oldu artık:((

citos2903

üç böcek bir çiçek :))
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
6.331
47
senağlamaoğlum yok artık doğmasına 10 gün kalmıştı rabbim onu benden aldı bu acıyı rabbim kimseye yaşatmasınsenağlamaşuan ayakta zor duruyorum daha öncede bebek düşürmüştüm ama o küçüktü bu kadar acımamıştı içim serdarımın herşeysi hazırdı doğmasını dört gözle bekliyorduk babasıyla ama yok yok bütün dünyamız yıkıldı 1,5 sene bekledik bebeğimiz olsun diye rabbim mucize gibi gönderdi oğlumuzu ve ona kavuşamadan sessizce aldı aramızdan veren o alan o takdir ilahi içimdeki kor ne zaman söner bilmiyorum allahım bana dayanma gücü ver sabır versenağlamaoğlumun odası şuan kilitli giremiyorum oraya ...
geçen hafta perşembe gün görmüştüm onu enson ultrasonda gayet sağlıklıydı babasıyla el salladık oğlumuza hadi aslan oğlum seni bekliyoruz çabuk gel diye aslında bilmeden veda etmişiz onamafoldumben
benim hamileliğimin ilk 6 ayı riskli geçti düşme tehlikesi var dedi doktr dikkatli davranmalısın diye çok dikkatli olduk hiç ihmalkar davranmadım hep kontrolüme düzenli gittim gözümden sakındım oğlumu ama kavuşmak nasip değilmiş..
ölüm sebebi şeker yükselmesine bağlı gebelik zehirlenmesiymiş bebeğime kan ve oksijen geçişi azalmış ve minicik kalbi durmuşsenağlamason günlerde çok stresliydim şekerim yükselmiş zaten hep yüksekti şuan hep kendimi suçluyorum evhamlı olmasaydım belki yavrum ölmüycekti ...
ama keşkeler geri getirmiyor malesef....

ayy canım ne desem boş.allahım sabır versin sana.acını hafifletsin...

canımmm allah sabır versin inan gözyaşları içinde yazıyorum off çok üzüldüm yaaa ne söylenebilirki çok kötü bir durum ama üzülme herşey allahtan o herşeyin an hayırlısını bilir inşallah tekrar nasip eder rabbim canım güçlü olman lazım hayat yapcak bişey yok çok zor biliyorum o şimdi melek oldurabbim çokk sabır versin sana ve eşine:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bir şey söylemek çok zor.rabbim sana sağlık ve sabır versin.başın sağolsun.allahım sana dayanma gücü versin.

geçen arkadaşlardan almıştık haberini gerçekten çok üzüldüm
Allahım hiç kimseye böyle bi acı yaşatmasın ,ne desek boş acınız hafiflemez
Allah size dayanmaz gücü versin :1no2:

Son düzenleme:
canım napalım buda allahın bir emri tabiki üzülüyoruz ama elden ne gelir ..
allah sabır versin bitanem umarım atlatırsın meleğin seni cennette bekliycek annesi ..
daha ne denir bilemiyorum bidaha yaşatmasın inşallah

Allah sabır versın
dayanma gucu versın
yenı bır bebekle bır az olsun tesellı gondersın .......

Rabbim sabırlar dayanma gücü versin ,, kendini suçlama canım annelik yüreğin dayanmıyor biliyorumm hep içinden neden ,neden benim hatam diyorsun ama canım sayılı nefesler ne bir sn önce ne bir sn sonra ,,,Allahın hikmetinden sorgu sual olmuyor canım ,ondan ne gelirse amenna,Rabbim gönlüne ferahlık versin inş. o artık melek cennette anne ve babasını bekliyor sizi almadan cennete girmeyecek inş... Allah yardımcın olsun canım..

çitosum canım benim okurken tüğlerim diken dikn oldu
aynı acıyı burdakı bir hemşire arkadasımda yaşamıstı allah sabırlar versin işn sana
eşinle sana birsey olmasın allahm inş yeniden bir bebek sahip olmanıza yardımcı olur
dua et bol bol...

Allah sabır versin canım çok üzüldüm kelimelerin bitti an daha çok gençsin umarım tatlı bir meleğin gelir en kısa zamanda

Okuyunca o kadar çok üzüldüm ki, kendim yaşamış gibi oldummafoldumben
Allahım sana sabırlar versin
Allahım düşmanımın başına dahi vermesin böyle bi acıyı

ah canım..o kadar üzgünümki anlatamam..
başınız sağolsun Allahım sabırlar versin size.

canim RABBIM dayanma gucu versin,sabir versin,onunda gunu bu kadarmis,ALLAH dayanma gucu versin,:Saruboceq:

Canım baŞın saĞolsun
kendını suÇlama bak kendınde dıyosun melek oldu
allah onu senden Çok sevmıŞ yanına almıŞŞŞŞŞŞŞ
kelımelerın boŞ olduĞu bır dÖnem ama ınŞallah en yakın zamanda baŞka bır bebıŞle kucaĞını rabbım doldururrrr
ÜzÜlme ne olurrrrrrrr

canım çitosum Allahım sabırla rversin ne denenirki çok zor bi durum yazdıklarını okurken gözyaşlarımı tutamadım Allah kimseye evlat acısı vermesin artık seni cennette bekleyen bir aslanın var sana şefaatçi olmak için bekliyor çitosum böyle düşün u senin tesellin olsun tabiki ateş düştüğü yeri yakıyor karşıdan söylemi kolay rabbim sabrını arttırsın imtihanın zor ve acı oldu canım ama şuna inanıyorum inşallah mükafatını kat kat göreceksin rabbim sana tekrar anne olmayı nasip edecek başın sağolsun canım

senağlama senağlama senağlama
Rabbim sabırlar versin sana
çok merak ettik seni :çok üzgünüm:
çok üzgünüm çok :1no2:

canim,bitanem.. allahim sabir versin.. nolur kendi koyma,salma demek geliyor icimden ama bunlar bos söz biliyorum..
Allahim sizin acinizi dindirsin,serdarimiz melek oldu,tek tesellimiz su an cok daha güzel bir yerde oldugunu bilmek.. ne diyecegimi bilmiyorum..dilim tutuldu,ellerim varmiyor yazmaya mafoldumben

X