Arkadaşlar merhaba istanbulda esteworld de burun,karın ve yanlarımı yaptırdım.Herşeyden önemlisi herkesde olan ve aynı makinadan çıkmış gibi burun istemiyorsanız doğru yerdesiniz ben ameliyat oldum ve birkişi bile bana ameliyat oldun mu diye sormadı bu demek değil ki burnum güzel olmadı son derece doğal düzgün ve hoş bir burnum oldu.yanlarım son derece güzel artık düşük bel pantalon bile çokkkkkk rahatlıkla giyebiliyorum.Geçen haftada en son yüzüme kendi yağım ile dolgu yaptırdım ve tüm işlemleri yaz gelmeden hallettim ve yaza hazırım.Kendisine ve dünya tatlısı asistanı kevsere çok teşekkür ederim benim gibi takıntılı bir hastayı dinleyip bıkmadan usanmadan yardım ettiği için.Ayrıca bu siteden tavsiyem ile giden arkadaşlara da aynı özveriyle yardım
bende volkan beye ameliyat oldum fakat hayatımın en buyuk hatası asla ve asla
ameliyat sonrası surası neden böyle oldu ben orayı ellemedim burası neden boyle oraya mudahale yapmadım dusunun oyle dogal burun yapmış ki aynı burnum daha fazla kötü olarak karsıma cıktı asla diyorum burda da dikkat edin dr öven kişiler neden fotosu yok çünkü çogu kendi yorum yapıyor
bende volkan beye ameliyat oldum fakat hayatımın en buyuk hatası asla ve asla
ameliyat sonrası surası neden böyle oldu ben orayı ellemedim burası neden boyle oraya mudahale yapmadım dusunun oyle dogal burun yapmış ki aynı burnum daha fazla kötü olarak karsıma cıktı asla diyorum burda da dikkat edin dr öven kişiler neden fotosu yok çünkü çogu kendi yorum yapıyor
Oncesi sonrasi fotonuz var mi axabaArkadaşlar merhaba Volkan Otrakçı'ya göğüs ameliyatı olmış biriyim. Şunu söyleyebilirim ki göğüslerim çok kötüydü çok kilo vermiştim sarkmıştı kendi hem dikleştirdi hem de sarkmaması için içine protez koydu inanılmaz memnunum çok başarılı bir ameliyat sonucu oldu benim için . 2 sene geçti ve inanın hiç deforme olmadı düşünenler varsa volkan hocayla görüşebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?