Dr.Volkan Otrakci tarafindan Aralik 2018 'te liposuction ameliyati oldum ve cok memnun kaldim. Kendisininde ifade ettigi gibi cok mutlu oldum :) Doktor bey'in bilgisi, donanimi, kendisine olan özgüveni, rahat ve sempatik tavirlari hastasina güven vermektedir.
Ilk temastan tutun ilk görüsme, ilk muayene ve ameliyat öncesi kendimi hep emin ellerde hissettim.
Ameliyat'tan öncesi risklerle ilgili bilgilendirme ve yapilacak olan liposuction bölgeleri ile ilgili detayli bilgi ve hatta alinacak yagin miktarina kadar aciklandi ve netice olarak aynen uygulandi. Ben bu ilk görüsmeden sonra ameliyat icin nihayi kararimi verdim.
Ameliyatin yapildigi hastahane 'Medistate Kavacik Hospital' tam tesekküllü ve modern bir hastanedir. Zaten Dr. Otrakci'nin özel hastasi oldugunuz icin sizinle özel ilgilenilmektedir.
Sürec su sekilde isledi:
Ameliyat öncesi muayenede ameliyati engelleyecek her hangi bir durumun olup olmadigi doktor bey tarafindan muayeneyle tetkik edildi. Ertesi gün hastanede anestezi doktoru tarafindan tekrar gereken muayeneler yapildi. Doktor bey akabinde geldi ve ameliyattan kisa bir süre önce liposuction yapilacak bölgeleri özel kalemiyle belirledi / cizdi. Sonra ameliyat gerceklesti.
Yaptirmis oldugum liposuction karin, bel, basen, uyluk bölgesi kapsadi ve son derece basarili ve düzenli bir yag alimi gerceklesti. Doktor bey'in bu konudaki deneyimi ve el zanati beni son derece memnun etmistir.
Ameliyat sonrasi genel anestezi'den uyandirilmak amaciyla kullanilan soklama metodu beni asiri derecede üsütmekle beraber son derece kötü etkiledi. Burada normal olan ama daha uzun süren uyanma metodu hem daha saglikli ve daha rahat oldugundan eminim. Bunun haricinde her hangi bir negatif tecrübe yasamadim.
En az 4 hafta giyilmesi gereken ve doktor tarafindan temin edilen korse'yi (ikinci bir korse alinmasini tavsiye ederim) giydirilmis vaziyette odaya getirildim.
Zaten hemen sonra doktor bey kendisi gelip bizzat durumumla ilgilendi ve refakatcime ek bilgiler verdi. Ertesi gün ögleden sonra tekrar doktor tarafindan kontrol edildikten sonra taburcu oldum. Önemli olan iyilesme sürecinde kullanacagim ilaclarin ve ignelerin recetelerini ve kullanim sekillerini detayli olarak aktardi. Bu son derece önem arz etmektedir. Ameliyattan 4 gün sonra yine doktorun ofisinde muayene oldum ve gereken pansumanlar yapildi.
Liposuction ameliyati son derece agir ve ameliyat sonrasi ciddi agrilari beraberinde getirmektedir. Fakat iyilesme sürecinde her gün belirli ve fark edilir bir iyilesme olmaktadir. Tabiki agri algisi her insanda farkli olabilir. Yazdiklarim kendi tecrübelerimdir.
Burada özellikle asistan Kevser hanimin vermis oldugu yakin ilgi ve destegi ve bilhassa 7/24 ulasilabilirligi takdire sayandir. Doktor bey ve ekibini tebrik eder ve gönül rahatligi ile herkese tavsiye edebilirim.