• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SERDAR VOLKAN OTRAKÇI

tutuile

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2007
144
7
641
Arkadaşlar merhaba istanbulda esteworld de burun,karın ve yanlarımı yaptırdım.Herşeyden önemlisi herkesde olan ve aynı makinadan çıkmış gibi burun istemiyorsanız doğru yerdesiniz ben ameliyat oldum ve birkişi bile bana ameliyat oldun mu diye sormadı bu demek değil ki burnum güzel olmadı son derece doğal düzgün ve hoş bir burnum oldu.yanlarım son derece güzel artık düşük bel pantalon bile çokkkkkk rahatlıkla giyebiliyorum.Geçen haftada en son yüzüme kendi yağım ile dolgu yaptırdım ve tüm işlemleri yaz gelmeden hallettim ve yaza hazırım.Kendisine ve dünya tatlısı asistanı kevsere çok teşekkür ederim benim gibi takıntılı bir hastayı dinleyip bıkmadan usanmadan yardım ettiği için.Ayrıca bu siteden tavsiyem ile giden arkadaşlara da aynı özveriyle yardım

bende volkan beye ameliyat oldum fakat hayatımın en buyuk hatası asla ve asla
ameliyat sonrası surası neden böyle oldu ben orayı ellemedim burası neden boyle oraya mudahale yapmadım dusunun oyle dogal burun yapmış ki aynı burnum daha fazla kötü olarak karsıma cıktı asla diyorum burda da dikkat edin dr öven kişiler neden fotosu yok çünkü çogu kendi yorum yapıyor

Arkadaşlar merhaba istanbulda esteworld de burun,karın ve yanlarımı yaptırdım.Herşeyden önemlisi herkesde olan ve aynı makinadan çıkmış gibi burun istemiyorsanız doğru yerdesiniz ben ameliyat oldum ve birkişi bile bana ameliyat oldun mu diye sormadı bu demek değil ki burnum güzel olmadı son derece doğal düzgün ve hoş bir burnum oldu.yanlarım son derece güzel artık düşük bel pantalon bile çokkkkkk rahatlıkla giyebiliyorum.Geçen haftada en son yüzüme kendi yağım ile dolgu yaptırdım ve tüm işlemleri yaz gelmeden hallettim ve yaza hazırım.Kendisine ve dünya tatlısı asistanı kevsere çok teşekkür ederim benim gibi takıntılı bir hastayı dinleyip bıkmadan usanmadan yardım ettiği için.Ayrıca bu siteden tavsiyem ile giden arkadaşlara da aynı özveriyle yardım

ameliyat sonrası surası neden böyle oldu ben orayı ellemedim burası neden boyle oraya mudahale yapmadım dusunun oyle dogal burun yapmış ki aynı burnum daha fazla kötü olarak karsıma cıktı asla diyorum burda da dikkat edin dr öven kişiler neden fotosu yok çünkü çogu kendi yorum yapıyor

T tutuile kullanıcısı ile 1 sene önce övüp, K karacala ile bugün doktoru yermenizi ben şahsen çözemedim....

1. Merhaba herkese:)
    Kendinizde kusur olarak gördüğünüz her ne varsa Etiler Esteworld' e gitmenizi tüm samimiyetimle öneririm. Ama oraya gitmişken Op. Dr. Volkan Serdar Otrakçı'ya uğramayı sakın ihmal etmeyin. Çünkü sizi bekleyen bir samimiyet, içtenlik, güven bulacaksınız. Ben burun estetiği yaptırmak istiyordum burnumda Kemerim vardı. Volkan beyle görüşmeye gittiğimde bana süreci çok güzel anlattı ve bir anda karar verdim. Oysaki ilk kez görüşmeye gittim ama kötü ihtimalleri hiç düşünmedim bile. Zaten Esteworlde gittiğinizde o kadar sıcak bir ortam karşılıyor ki sizi anlatılmaz yaşanır:) 1 hafta önce ameliyatı oldum. Ne tek bir ağrı, ne tampon olmasına rağmen nefes almakta zorluk , ne de yemek yemede güçlük hiçbir ihtimali yaşamadım. Bu şaheserin sahibi ise Volkan Beydir. Dün sargılarım çıktı ve inanılmaz derecede doğal, efsane bir burna sahip oldum. burnumu gören arkadaşlarım hala inanamıyor bu şekilde doğal ve mükemmel olmasına:) Volkan bey tam da dediğini yapan bir doktor. Size baştan Nasıl burun yapacağını söylüyor ve siz ona güveniyorsunuz. Kimi doktorlar vardır dediği şekilde yapmaz ve sizi demoralize eder. O sahneyi Volkan beyde yaşamayacaksınız tüm samimiyetimle buna inanın :) Bana bir daha ameliyat olur Musun deseler olurum o hastane ve o doktorda:). Tüm ilgisiyle, size verdiği güvenle, yaptığı mükemmel durumlarla ,sonrasında size yaşattığı mutlulukla önerebileceğim tek doktor "Op. Dr. Volkan Serdar Otrakçı" dır. Üstelik uzmanlık alanları cok fazla :) tek bir şüpheniz kalmasın Volkan Bey hakkında genç ve cok tecrübeli bir doktor. Siz de olun ve sizde Mutlu olun:) tüm içtenliğimle yazdığım bu mesaja güvenin...

Arkadaşlar merhaba Volkan Otrakçı'ya göğüs ameliyatı olmış biriyim. Şunu söyleyebilirim ki göğüslerim çok kötüydü çok kilo vermiştim sarkmıştı kendi hem dikleştirdi hem de sarkmaması için içine protez koydu inanılmaz memnunum çok başarılı bir ameliyat sonucu oldu benim için . 2 sene geçti ve inanın hiç deforme olmadı düşünenler varsa volkan hocayla görüşebilir.

Merhaba volkan serdar otrakciya burun estetigi olan varmi ben kendisine revizyon olmayi dusunuyorum ama cok bilgi bulamadim ?

Merhaba
Dr.Volkan Bey'in asistanı Kevser ben. Sizin ameliyat olduğunuz zaman diliminde hiç şikayet almadık. İsminizi öğrenebilir miyim? Nasıl yardımcı olabiliriz size?

Dr.Volkan Otrakci tarafindan Aralik 2018 'te liposuction ameliyati oldum ve cok memnun kaldim. Kendisininde ifade ettigi gibi cok mutlu oldum :) Doktor bey'in bilgisi, donanimi, kendisine olan özgüveni, rahat ve sempatik tavirlari hastasina güven vermektedir.
Ilk temastan tutun ilk görüsme, ilk muayene ve ameliyat öncesi kendimi hep emin ellerde hissettim.
Ameliyat'tan öncesi risklerle ilgili bilgilendirme ve yapilacak olan liposuction bölgeleri ile ilgili detayli bilgi ve hatta alinacak yagin miktarina kadar aciklandi ve netice olarak aynen uygulandi. Ben bu ilk görüsmeden sonra ameliyat icin nihayi kararimi verdim.
Ameliyatin yapildigi hastahane 'Medistate Kavacik Hospital' tam tesekküllü ve modern bir hastanedir. Zaten Dr. Otrakci'nin özel hastasi oldugunuz icin sizinle özel ilgilenilmektedir.
Sürec su sekilde isledi:
Ameliyat öncesi muayenede ameliyati engelleyecek her hangi bir durumun olup olmadigi doktor bey tarafindan muayeneyle tetkik edildi. Ertesi gün hastanede anestezi doktoru tarafindan tekrar gereken muayeneler yapildi. Doktor bey akabinde geldi ve ameliyattan kisa bir süre önce liposuction yapilacak bölgeleri özel kalemiyle belirledi / cizdi. Sonra ameliyat gerceklesti.
Yaptirmis oldugum liposuction karin, bel, basen, uyluk bölgesi kapsadi ve son derece basarili ve düzenli bir yag alimi gerceklesti. Doktor bey'in bu konudaki deneyimi ve el zanati beni son derece memnun etmistir.
Ameliyat sonrasi genel anestezi'den uyandirilmak amaciyla kullanilan soklama metodu beni asiri derecede üsütmekle beraber son derece kötü etkiledi. Burada normal olan ama daha uzun süren uyanma metodu hem daha saglikli ve daha rahat oldugundan eminim. Bunun haricinde her hangi bir negatif tecrübe yasamadim.
En az 4 hafta giyilmesi gereken ve doktor tarafindan temin edilen korse'yi (ikinci bir korse alinmasini tavsiye ederim) giydirilmis vaziyette odaya getirildim.
Zaten hemen sonra doktor bey kendisi gelip bizzat durumumla ilgilendi ve refakatcime ek bilgiler verdi. Ertesi gün ögleden sonra tekrar doktor tarafindan kontrol edildikten sonra taburcu oldum. Önemli olan iyilesme sürecinde kullanacagim ilaclarin ve ignelerin recetelerini ve kullanim sekillerini detayli olarak aktardi. Bu son derece önem arz etmektedir. Ameliyattan 4 gün sonra yine doktorun ofisinde muayene oldum ve gereken pansumanlar yapildi.
Liposuction ameliyati son derece agir ve ameliyat sonrasi ciddi agrilari beraberinde getirmektedir. Fakat iyilesme sürecinde her gün belirli ve fark edilir bir iyilesme olmaktadir. Tabiki agri algisi her insanda farkli olabilir. Yazdiklarim kendi tecrübelerimdir.
Burada özellikle asistan Kevser hanimin vermis oldugu yakin ilgi ve destegi ve bilhassa 7/24 ulasilabilirligi takdire sayandir. Doktor bey ve ekibini tebrik eder ve gönül rahatligi ile herkese tavsiye edebilirim.

Arkadaşlar merhaba Volkan Otrakçı'ya göğüs ameliyatı olmış biriyim. Şunu söyleyebilirim ki göğüslerim çok kötüydü çok kilo vermiştim sarkmıştı kendi hem dikleştirdi hem de sarkmaması için içine protez koydu inanılmaz memnunum çok başarılı bir ameliyat sonucu oldu benim için . 2 sene geçti ve inanın hiç deforme olmadı düşünenler varsa volkan hocayla görüşebilir.
Oncesi sonrasi fotonuz var mi axaba

Back