• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serdar Ortaç Evlendi.

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
$ortac-da-evet-dedi-4449595.Jpeg

Ortaç da ‘evet’ dedi
Serdar Ortaç ile 2 yıldır aşk yaşadığı İrlandalı manken Chloe Loughnan, Kuruçeşme’deki SuAda’da dün akşam evlendi.

EMRAH AKÇAAY

Emir Sarıgül’ün kıydığı nikahın şahitleri Serdar Ortaç’ın kardeşi Sertaç Ortaç ile gelinin arkadaşlarıydı. Serdar Ortaç’ın annesi Nesrin Ortaç “Oğlum sonunda evlendiği için çok mutluyum, muradıma erdim” dedi. Düğüne Serdar Ortaç’ın yakın arkadaşlarından Ebru Gündeş’in katılmaması dikkatlerden kaçmadı. Düğün iki tarafında mezheplerine göre yapıldı. İlk önce Hristiyan geleneklerine göre başlayan düğün sonrasında Türk adetlerine göre devam etti. Çiçeği burnunda çift balayı için herhangi bir karar vermediklerini belirtiler.
milliyet

Ebru Gündeş kayıplara karışmış. :36:

Darisi beyazit ozturkun, kenan dogulunun, tarkanin basina:9::9::9:

Mutluluklar dilerim.Hayatina evinin erkegi cocuklarinin babasi olarak devam etsin muzigi biraksin bence.

Son düzenleme:
hadi ajdar neyse onun akıl sağlığı yerinde değil:))
ayşe hatun önal ve bu çekik gözlü bağırmamalı,pardon pardon şarkı söylememeli:)bence..

Serdar Ortaç ve Buse Terim evlendiğine göre ülke olarak rahat bir nefes alabiliriz.

Artik serdar ortacin hala bekar olup genc kizlarla dolastigi uzerine geyik yapamicaz tuh, neyse muzikleri daha geyik zaten :9:

Zaten birlikte yaşıyorlardı. İmza atınca ne değişiyor? Ayrıca Serdar Ortaç geleneklerine bağlı bir adamdı. Bu yönünü takdir ederdim. Ne çabuk değişti? Sorular sorular...

Bu adam her bulduğu boylu poslu kızı yanında taşıyodu bir ara 10 tane sarı kızı arabaya doldurmuştu amaç bişi ama çözemedim:D ohhh inşallah bu yaz albüm çıkarmaz :14::14::14::14:

Back