• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

serdar eren mi tuğrul turan mı

vitrin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
7
1
36
Antalya
30 yaşındayım,bekarım,kilo alıp vermekten göğüslerim sarktı,gecen sene onur erol a muayene oldum
dikleştirmek istiyorum dedim,biraz da küçülmesi gerekir dedi,ama ona olmadım,muayenesi hem çok kalabalıktı hem de doktor hasta psikolojisinden uzak bir robot gibiydi,bir daha da gitmedim.
Serdar eren için az ama öz yazılar okudum,tuğrul turan için daha çok yazı mevcut,forumlardan en iyilerinin bunlar olduğuna karar verdim,sizler ne dersiniz?

30 yaşındayım,bekarım,kilo alıp vermekten göğüslerim sarktı,gecen sene onur erol a muayene oldum
dikleştirmek istiyorum dedim,biraz da küçülmesi gerekir dedi,ama ona olmadım,muayenesi hem çok kalabalıktı hem de doktor hasta psikolojisinden uzak bir robot gibiydi,bir daha da gitmedim.
Serdar eren için az ama öz yazılar okudum,tuğrul turan için daha çok yazı mevcut,forumlardan en iyilerinin bunlar olduğuna karar verdim,sizler ne dersiniz?

Bence bir kaç doktor seç ve onlarada görüşmeye git.Aklına en çok yatan doktorada karar verirsin.Ben öyle yaptım,şimdi ayy..keşke şu doktorada gitseydim demiyorum.İstanbuldaki birçok doktora gittim ben yani,istedigim teknigi ve protez büyüklüge onay veren doktorada ameliyatımı oldum.Çok mutluyum şimdi.

arzum77 cevabın için çok teşekkür ederim,kaç gündür gözüm forumdaydı acaba bir cevap geldi mi diye,ama istanbulda yaşamıyorum,antalyanın bir kasabasındayım,işten izin almam çok zor,istanbula gidip gelmek benim için çok zor,ailemden izin almam çok zor...zor zor zor:(o yüzden mümkün olan en iyiyi 1 kerede seçmek istiyorum,yardımlarınız bekliyorum!!!!!!!

tugrul turan iyi bi doktor olabilir hakkini yiyemem.ama bu tür konularin ticarete dökülmesinden cok rahatsiz oluyorum ben.tabiki sagliginiz en önemlisi en iyiysi neyse onu istemeniz cok normal.belki arkadasinda dedigi gibi baska doktorlarada bakabilirsiniz.yani cok iyi olup de daha uygun fiyata ameliyat eden biri vardir mutlaka.mesela benim forumdan duydugum kadariyal nebil bozdogan da cok iyi bi doktor ama tugrul turanin yarisi kadar para talep ediyo.neden ona gitmeyesinizki?
bende arastirma icindeyim öncelikli tercihim nebil bozdogan.henüz kendisiyle görüsmedim ama hakkinda cok iyi seyler duydum.

arzum77 cevabın için çok teşekkür ederim,kaç gündür gözüm forumdaydı acaba bir cevap geldi mi diye,ama istanbulda yaşamıyorum,antalyanın bir kasabasındayım,işten izin almam çok zor,istanbula gidip gelmek benim için çok zor,ailemden izin almam çok zor...zor zor zor:(o yüzden mümkün olan en iyiyi 1 kerede seçmek istiyorum,yardımlarınız bekliyorum!!!!!!!

merhaba vitrin..zor zor zor...yazmıssın da aynı zorlugu bende yasıyorum babama estetık amelıyat olmak ıstedıgımı soyleyemeyerek..senınkı de benzer bır zorluk mu :)

Serdar Eren tabiki!!!!! Sizce neden Hollanda Kralicesi bile ona ameliyat oldu? Onur Erol burun estetiginde nasil rakipsizse Serdar Eren de Meme estetiginde oyledir. Turkiyeyi birak tum dunya sosyetesi gizli gizli gelip gidiyor ona:)

Akliam gelmisken eklemek istedim. Serdar Eren'nin kendi gelistirdigi bir meme diklestirme teknigi vardir. Kendi degimiyle bunu kullanarak memeleri "top gibi" yapar ve kimse ameliyat oldugunu anlamaz. Senin istedigin ameliyat basit bir silikonlanma operasyonu degil , revizyon ve yeniden sekillendirme durumu, bu da gercekten estetik cerrah olmanin otesinde ozel bir uzmanlik gerektiriyor.
Yillar once RTL de tesadufen bir program izledim. Bizdeki "tanrim beni bastan yarat" tarzinda bir programdi ama giyim, sac, makyajin otesinde 6 haftalik surecte estetik operasyonlarda yaptirabiliyorlardi. Gelen kadinlardan biri Serdar Erene ameliyat olmak istemisti. Sonuc tek kelimeyle wowwww du :)

bayanlar soruma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederimm,iyi ki bu forum var,
inşallah hepimiz istediklerimize kavuşuruz!!!

[/Bence bir kaç doktor seç ve onlarada görüşmeye git.Aklına en çok yatan doktorada karar verirsin.Ben öyle yaptım,şimdi ayy..keşke şu doktorada gitseydim demiyorum.İstanbuldaki birçok doktora gittim ben yani,istedigim teknigi ve protez büyüklüge onay veren doktorada ameliyatımı oldum.Çok mutluyum şimdi. QUOTE]

arzum77 yardımcı olursan sevinirim şu an bende meme büyütme ameliyatı için doktor arayışındayım, bu görüşmelerden muayene ücreti alıyorlarmı acaba...?
Kafamda birkaç doktor var eğer ücret yoksa hepsiyle görüşeyim diyorum.

[/Bence bir kaç doktor seç ve onlarada görüşmeye git.Aklına en çok yatan doktorada karar verirsin.Ben öyle yaptım,şimdi ayy..keşke şu doktorada gitseydim demiyorum.İstanbuldaki birçok doktora gittim ben yani,istedigim teknigi ve protez büyüklüge onay veren doktorada ameliyatımı oldum.Çok mutluyum şimdi. QUOTE]

arzum77 yardımcı olursan sevinirim şu an bende meme büyütme ameliyatı için doktor arayışındayım, bu görüşmelerden muayene ücreti alıyorlarmı acaba...?
Kafamda birkaç doktor var eğer ücret yoksa hepsiyle görüşeyim diyorum.

Bazı doktorlar muayene ücreti alıyorlar.Ben Hasan beye ameliyat oldum,Hasan bey ücret almıyor,Barış bey ve naci beyde almıyor.Bencede görüş,hangisine kafan yatarsa ona ameliyat olursun.Daha sonra ah keşke o doktorada gitseydim demezsin.:29:

Teşekkür ederim canım, Barış bey kafamda var zaten ona kesinlikle randevu alıcam. Sakarya'da oturduğum için randevularımı aynı haftaya denk getirmeye çalışıyorum.

vitrin, sonuçta kime karar verdin? ameliyat oldun mu? ben de benzer bir durumdayım da, araştırıyorum. teşekkürler şimdiden!

Serdar eren Türkiye'de ameliyat yapmıyor bildiğim kadarıyla..Bu konuda bilginiz var mı

Back