• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serçe parmağım, dayanılacak gibi değil

Suveyla

Aysîma'm ❤
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2018
158
240
18
Merhaba şuan bunu nereye yazacağım bilmiyorum belki yeri bura değildir ama daha hızlı cevap gelmesini istiyorum

Serçe parmağım bu sabah kalktığımdan beri kaşınıyor ve bu kaşınma dayanılacak gibi değil resmen kıvranıyorum. Şuan davul gibi şişti ve kıpkırmızı.

Evden çıkıp doktora gidecek halimde yok oruçluyum birde bu kaşıntı beni öldürecek. Evde iken ben bu kaşıntıyı nasıl durdurabilirim?

Edit: ilaç tavsiyesi istemiyorum, sadece evde bitkisel ne yapabilirim bunu soruyorum.

Ya bir böcek sokmuş etmiş olmasın, belki zehirlidir. Ben olsam evde durdurmaya çalışmazdım nolur nolmaz. Oruçlusunuz diye sağlığınızı riske mi atacaksınız?

Benı arı soktugunda aynııı böyle olmuştum .

Doktora gitmiştim . Sende git bence zehırlı bırseyse Allah korusn.

Hem dinimiz kolaylık dını zarurı durumlarda oruc bozup onu sonradan tutabılırsın.

Oruç sağlığınızdan daha mı kıymetli şimdi ben anlamadım.
Kalkıp gidin doktora gerekirse de orucu bozacaksınız yapacak bir şey yok ilaç verir hap almak zorunda kalırsınız belki kim bilir.
Yani basit bir kaşıntıya benzemiyor sonuçta dayanamamışsınız evden bitkisel bir öneride kimse bulunamaz doğru da değil zaten.

yahu gidin aile hekimine burdan doktor bie olsa bilemez

Ya bir böcek sokmuş etmiş olmasın, belki zehirlidir. Ben olsam evde durdurmaya çalışmazdım nolur nolmaz. Oruçlusunuz diye sağlığınızı riske mi atacaksınız?

Benı arı soktugunda aynııı böyle olmuştum .

Doktora gitmiştim . Sende git bence zehırlı bırseyse Allah korusn.

Hem dinimiz kolaylık dını zarurı durumlarda oruc bozup onu sonradan tutabılırsın.

Oruç sağlığınızdan daha mı kıymetli şimdi ben anlamadım.
Kalkıp gidin doktora gerekirse de orucu bozacaksınız yapacak bir şey yok ilaç verir hap almak zorunda kalırsınız belki kim bilir.
Yani basit bir kaşıntıya benzemiyor sonuçta dayanamamışsınız evden bitkisel bir öneride kimse bulunamaz doğru da değil zaten.

Ben bir gideyim ya o zaman doktora gözüm korktu şimdi :( inşallah kötü bir şey değildir

Back
X