Damlaya damlaya göl olurBana da damlamaya başladı
Nevresteciğim,ben geçen gün oy kullanmak geldim,bir türlü olmadı,bir sorun oluştu,şimdiyse oy kullanmışım gibi görünüyor,sen bulunduğun mevkiden bakarmısın,kullanmışmıyımAma bu kategori farklı sebebini Kazen açıkladı:)
Abla kullandığın seçenek daha belirgin siyah ve yanında tık oluyor :))Nevresteciğim,ben geçen gün oy kullanmak geldim,bir türlü olmadı,bir sorun oluştu,şimdiyse oy kullanmışım gibi görünüyor,sen bulunduğun mevkiden bakarmısın,kullanmışmıyım
Kadayıf dolmasına ve künefeye vermişsin canımNevresteciğim,ben geçen gün oy kullanmak geldim,bir türlü olmadı,bir sorun oluştu,şimdiyse oy kullanmışım gibi görünüyor,sen bulunduğun mevkiden bakarmısın,kullanmışmıyım
Bildirimde azerinn in resmi mi vardi
Evet siteyi ele geçirmiş birinci olmak uğrunaBildirimde azerinn in resmi mi vardi
Teşekkür ederizYarışmaya katılan tüm arkadaşlar siz varya diyet bozdurursunuzellerinize sağlık aama ya bunlar ne
Azerin kendisi bildirim göndermişBildirimde azerinn in resmi mi vardi
Gerçekten mi bende dedim bende mi hatlar karıştıAzerin kendisi bildirim göndermiş
1 bildirim de ben gonderiyim belki kunefeye yetisirimAzerin kendisi bildirim göndermiş
Deynepnaz i birinci yapacagimEvet siteyi ele geçirmiş birinci olmak uğruna
Oy istemek yasak değilmiydi.Bu diskalifiye sebebi olabilir.Kazen tuzak mı kurdu yoksaGerçekten mi bende dedim bende mi hatlar karıştı
Şimdi öyle,fakat geçen gün kapıyı biri tuttu,bir türlü giremedim,dönüp gittiydim:))Abla kullandığın seçenek daha belirgin siyah ve yanında tık oluyor :))
TişşikkürlerKadayıf dolmasına ve künefeye vermişsin canım
Şok şok bildirimlerle ortalı karıştıDeynepnaz i birinci yapacagim
Ağzının tadını biliyorsun künefe heeeeŞimdi öyle,fakat geçen gün kapıyı biri tuttu,bir türlü giremedim,dönüp gittiydim:))
Tişşikkürler