Bence o kadar bilinen bir tatlı değil:)Abla bilijmez mı Erzurum tatlısı ama ege de her tatlıcı da var satışta
O biliniyor bence en azından ben biliyorum
Ben sadece @tontriko nun tatlısını bilmiyordum Hint pare bilmiyordum birde karameli bişey var onu çoğunluk benzer şeyler zaten
Yani yapsan ilk sıralarda olurdun veya benim yapmayı düşündüğüm tatlıyı önerdim yapmadın:)Dilber dudağı için çok pişmanım sıradaki şarkı ona gelsin
Ben bile geçtim seni beni şaşırtan o oldu ben Lunya Yo yalnız birakmam diyordumBeklediğimden çok çok az benimde 25 ne ya
Nasipsizim zaten çok şükürTabi nasipte olmuyor:)
Dilber dudağı için çok pişmanım sıradaki şarkı ona gelsin
Sen başka yerlerde nasiplisindir farkında değilsin:)Nasipsizim zaten çok şükür
Açtıysan daha önce baklava yine açardın tühh
Munenin cımbızın kısmeti oBen bile geçtim seni beni şaşırtan o oldu ben Lunya Yo yalnız birakmam diyordum
Aciyordum hatta son dakika tekrar sordim abla boşta varsa onu yapayım dedim o yine dilber dudağı dedi ve ben yine reddettimNasipsizim zaten çok şükür
Açtıysan daha önce baklava yine açardın tühh
Oyları mune nij cimbizijdan korkanlar verdi yaniMunenin cımbızın kısmeti o
Sayende farklı bir tarif öğrenmiş olduk:)Aciyordum hatta son dakika tekrar sordim abla boşta varsa onu yapayım dedim o yine dilber dudağı dedi ve ben yine reddettim
Benim bak peteği ile ilgili müthiş sunum düşünüyordum ama son güne klamasi herşeyi bitirdi
Evet nette baktım asıl yapan kişi bir iki video atmış ama diğer tatlılar gibi farklı farklı kişilerle video su yok yani fazla bilinmiyor muhtemelen ama tarçın ceviz ikilisini seven bayılır bu tarifeSayende farklı bir tarif öğrenmiş olduk:)
O yetmez mi:)
Emeğine sağlık canımEvet nette baktım asıl yapan kişi bir iki video atmış ama diğer tatlılar gibi farklı farklı kişilerle video su yok yani fazla bilinmiyor muhtemelen ama tarçın ceviz ikilisini seven bayılır bu tarife
Sağol canım sabrımın sonu yok galibaHepimizin abla seninde sabrına sağlık
Çok güzel bir özellik o her kese nasıp olmazSağol canım sabrımın sonu yok galiba
Hepiniz harikasınızSizde yapiyor musunuz bilmem ara sıra ilk sayfaya gidip hepimizle gurur duyuyorum vay be biz neler yapıyoruz böyle diyorum sanki tüm tatlıları kendim yapmış gibi
Böyle seviniyorum içten içe
Birileri daha çok sabretmeyi bilmeli:)Çok güzel bir özellik o her kese nasıp olmaz
Kacırdım sonuna denk geldimShow tvde vegan künefe tarifi veriyorlar