Senin fıstık bol olduğu için belli oluyor ama renkler süper:)Karıştırma orasınınerden anladın ya bellimi
İnşaallah canım:)Dur bakalım daha 19 olmamıştır benim 20ye kadar yolu var
Zaten seninkiler fıstıkSoylemese miydim
Pek anlamadı komşular ya ama o bayat bayat kokuyor atayım en iyisiSenin fıstık bol olduğu için belli oluyor ama renkler süper:)
Belki biz çokseveriz onunla senin hakkında konuşuruz
Şükür canım sen nasılsın buralardayım yemek işi erken bitti bugün çocuklar tatlı yiyor birazdan ödevlerde geçeceğiz inşallah :))
Hakikaten ya ben ilk 3 garanti diyordum boşver morti kk kadınları bilmiyor ağzının tadınıO değilde benim hanım göbeğini harcadılar
O zaman sadece onlar yarışın abla yada bir tarifi 2-3 kişi alsın farklı şekillerde görelim belki o zaman herkes bir an önce yüklemek ister bir geliyoruz digdinin digdisinin tarifi kalmışDaha bilindik favori tarifler var.Bak ilk 4'e en çok yapılan ve bilinen tarifler:)
Ama cidden bu sefer çok başarılıydın:)
Ama bu her kategoride olmuyor ki:)O zaman sadece onlar yarışın abla yada bir tarifi 2-3 kişi alsın farklı şekillerde görelim belki o zaman herkes bir an önce yüklemek ister bir geliyoruz digdinin digdisinin tarifi kalmış
Nasip gülüm nasip değil :)Hakikaten ya ben ilk 3 garanti diyordum boşver morti kk kadınları bilmiyor ağzının tadını
Valla benim toygadan daha çok üzüldüm senin gobeklereNasip gülüm nasip değil :)
Tabi nasipte olmuyor:)Nasip gülüm nasip değil :)
Abla bilijmez mı Erzurum tatlısı ama ege de her tatlıcı da var satıştaBak mesela kadayıf dolması çok bilinen bir tarif değil ama bayağı oy almış:)
Sen ve bevvab çok kararsız kaldınız .İlk isteyenlerdiniz ama karar veremdiniz ve önerileri kabul etmediniz:)Valla benim toygadan daha çok üzüldüm senin gobeklere
Ama bu her kategoride olmuyor ki:)
Bazı kategorilerde hiç bilinmeyen bir tarif sunum ile götürüyor
Dilber dudağı için çok pişmanım sıradaki şarkı ona gelsinSen ve bevvab çok kararsız kaldınız .İlk isteyenlerdiniz ama karar veremdiniz ve önerileri kabul etmediniz:)
Beklediğimden çok çok az benimde 25 ne yaValla benim toygadan daha çok üzüldüm senin gobeklere