- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.627
bende evdeim ev kaçtı gidiyor bir bakayım dedim ne yapıyor bizim kızlarıÇamaşırları topladıım katladım yerleştircem aradada size bakıyorum :) sen napıyosun :)
bende iyiyim şükür bugünesağol canım hoşbuldum ben iyiyim sen nasılsın
çok geçmiş olsun abla inşallah tez zamanda sofa bulsin eşin Sanda geçmiş olsunSelamlar hanımlar dün hastanedeydik eşim tam düzelmedi hala.Röntgen kan tahlili ultrason filan derken geç geç geldik eve.Öksürük var ağrıları var hala evde şu anda bu hafta evde olur ..Yarında dişe gidecrğim dolgu olacak.Hepinizi öpüp kaçıyorum oy bile veremedim hala.Görüşürüz güzeller.
Anla halimi tartidan bir gün önce gece veya tartı günü sabahı anneme gidiyorum günün yarışı yolda geçiyorBugün hiç su içmedim hala da içmiyorum Evden çıktım ya hemen bir düzen bozulması.
Sohbette kek vardı mayalı vardı elimi sürdüm ama oğluma yedirmek için keke el bile dokundurmadım
Suyumu içiyim karnımda gurulduyor ne yesemki
Evet kaderdaşım eveeetSendemi oyle oldun :)
Tatlıdan kolay olur sunum işi:)Kolay olacak demisti makarna olabilir belki :))
Ama sunum işi zorlayacak sanırım
Ne bakarsan bak bacım ben çorbalarda ilk msj atandım ne oldu bir dünya çorba dururken toyga dedimGidip makarna çeşidi bakalım bari hazırlık olsun bilinenler kalmazsa
Ben bir eski sunumlara bakayım :)))Tatlıdan kolay olur sunum işi:)
kuruttu artik tükendim zatenBiliyom gardaşımmmmm ,yap yap ye süt olsun prensesimede
Ben kaynanam a erişte kestiririm artık
Çorbalar yöresel di ama orda hemserisi çok olanlar oy aldı gibiNe bakarsan bak bacım ben çorbalarda ilk msj atandım ne oldu bir dünya çorba dururken toyga dedim
Daha nezaman kuzu benim kız 2 yaş 2 aylıkken bıraktı bırakmaya niyetide yoktuda yiteee dedimkuruttu artik tükendim zaten
Bizde erişteyi kendimiz yaparızBen kaynanam a erişte kestiririm artık
Herkes kendi memleketine verdi artık sunum falan uğraşmayacagim ben küstüm sunumaÇorbalar yöresel di ama orda hemserisi çok olanlar oy aldı gibi
Ben bir kere yaptım güzel oldu da kaynanam çok güzel yapar aynı güzel güzel laf soktuğu gibi onu da çok güzel yaparBizde erişteyi kendimiz yaparız
Cook kestim eriste
Bende kusebilirum sunuma dermisim eşimin telde yeni çekim modları buldum onları deniycem güncelleme gelmiş yemek çekim modu varmışHerkes kendi memleketine verdi artık sunum falan uğraşmayacagim ben küstüm sunuma
Ahahahaha hangi telefon oBende kusebilirum sunuma dermisim eşimin telde yeni çekim modları buldum onları deniycem güncelleme gelmiş yemek çekim modu varmış
Kaynanaya yine bir laf soktun sankiBen bir kere yaptım güzel oldu da kaynanam çok güzel yapar aynı güzel güzel laf soktuğu gibi onu da çok güzel yapar
Gelin kaynana topragindan yogurulmus derlerKaynanaya yine bir laf soktun sanki
Ben Pişirme ve kesim asamasında dahil oluyorum