İnşallah ablammBu kategori sunumların hepsi çok iyiydi, ben de şansımın olmayacağını bilerek katıldım:) Önümüzdeki kategorilerde mutlaka yükselirsin canım:)
Dikkat et bir yerini ağrıtma yineSpora gitcem az sonra gelincede yememi yerim
Ajşam Diriliş var
Daha 2 tanecikmis dur hele :)Allah var yüksek oy alanlar baklava gibi hakediyolar benimkine bin basarlarda bende ha dedim zayıf tarif ama sunumu konuşturayım sunumda alayım yok yok. Benimde 2. Bu
İnşallah ablamm
Sende benim gibi dirilişçisinSpora gitcem az sonra gelincede yememi yerim
Ajşam Diriliş var
Pusuya yatıp bekleyinDaha 2 tanecikmis dur hele :)
Bizim kizlar cok hizli masallah tarifleri hemen kapiolar, bu safer satti ogrenip hemen tarif kapicam bende hep ertesi gune kaliorum tarif ayirma isinde
Sona kaldık dona kaldık vallaDaha 2 tanecikmis dur hele :)
Bizim kizlar cok hizli masallah tarifleri hemen kapiolar, bu safer satti ogrenip hemen tarif kapicam bende hep ertesi gune kaliorum tarif ayirma isinde
AynenPusuya yatıp bekleyin
Sendemi oyle oldun :)Sona kaldık dona kaldık valla
31 mart günü herkes secim sonucu beklerken biz konu acılsın diye beklicez galibaDaha 2 tanecikmis dur hele :)
Bizim kizlar cok hizli masallah tarifleri hemen kapiolar, bu sefer satti ogrenip hemen tarif kapicam bende hep ertesi gune kaliorum tarif ayirma isinde
31 mart günü herkes secim sonucu beklerken biz konu acılsın diye beklicez galiba
denemeye deger ben cok begendim ama bidahakine normal baklava yapcam musait zmanimda. uzaktasin be kanki yoksa bilyon tepsi seninSorma senin baklavayı gözüme kestirdim yapayım diyom sonra otur kim yapcak diyom gidip gelişlerdeyim gardaşımya insan biraz ayırırdı
Ben ayni gun acilmio saniodum oyun bittigi ertesi gun bi baktim gtmis hersey, corbayida zor bulmustum31 mart günü herkes secim sonucu beklerken biz konu acılsın diye beklicez galiba
Bende 1 Mart bekliyordum 28 subatta acıldı buda yine aynı olur sanırım :))Ben ayni gun acilmio saniodum oyun bittigi ertesi gun bi baktim gtmis hersey, corbayida zor bulmustum
Makarna ne zaman yapılmıs en sonBu sefer makarna olabilir herhalde yeni kategori
Yapan varmış canımLor sünmezki böyle
Çorbalardayken bakmıştım unuttum, ama olmuştu bayağıMakarna ne zaman yapılmıs en son
Kolay olacak demisti makarna olabilir belki :))Çorbalardayken bakmıştım unuttum, ama olmuştu bayağı
Biliyom gardaşımmmmm ,yap yap ye süt olsun prensesimededenemeye deger ben cok begendim ama bidahakine normal baklava yapcam musait zmanimda. uzaktasin be kanki yoksa bilyon tepsi senin