- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
Insan birinci olamasada ortalarda olup begeni almak istioYok arkadaş oynamıyorum okadar sunum yaptım 9 oy neyaaa
Aynen tatlım valla çok zoruma gitti yeminle ya yok bidaha sunuma bile ugrasmıcam belki katılmamda küstümInsan birinci olamasada ortalarda olup begeni almak istio
Hiç sorma banada aynısı oluyorEtimeklede ard arda gelmisiz, her baktiginda sanki etimek bnmisim gb gelio
Şimdi iyi anladım seni geldim gardaşımcorbada bende yasadim ayni duyguyu gel gan gardasim sarilayim sana
Yok yok katil sen yinedeAynen tatlım valla çok zoruma gitti yeminle ya yok bidaha sunuma bile ugrasmıcam belki katılmamda küstüm
Yalniz deilmisimHiç sorma banada aynısı oluyor
Araya baska tatlı olsaydı karısmazdı etimek ekmek benziyor
ama bn kusmedim bak devam sonuna kadar 1.olana kadarrŞimdi iyi anladım seni geldim gardaşım
Pes etmek yokama bn kusmedim bak devam sonuna kadar 1.olana kadarr
aynen ole corbada kazanan arkadasimizin 19.katilimiymis yeni kismet olmusPes etmek yok
Lor sünmezki böyle
- Urfa peyniri
- Antep peyniri
- Hatay peyniri
- Lor peyniri
- Dil peynir
Canım sen daha 2 katılımda böyle diyorsan biz ölelimAynen tatlım valla çok zoruma gitti yeminle ya yok bidaha sunuma bile ugrasmıcam belki katılmamda küstüm
Allah var yüksek oy alanlar baklava gibi hakediyolar benimkine bin basarlarda bende ha dedim zayıf tarif ama sunumu konuşturayım sunumda alayım yok yokYok yok katil sen yinede
3. Katilisim her seferinde farkli sonuclandi kimi zmn sunum kazanio, kimi zaman en sevilen. Su kazanir diemiorum hic
Abla ortalarda bari olaydım ya 1.lık değil benimki bu kadar azı yediremedim kendimeCanım sen daha 2 katılımda böyle diyorsan biz ölelimBen ilk katıldığım zamanlarda hep sonlardaydım 7.katılımda madalya aldım, ondan sonra 17 kategoriden beri kazanım yok
Bu kategori sunumların hepsi çok iyiydi, ben de şansımın olmayacağını bilerek katıldım:) Önümüzdeki kategorilerde mutlaka yükselirsin canım:)Abla ortalarda bari olaydım ya 1.lık değil benimki bu kadar azı yediremedim kendimesanırım fazla hırs yaptım
Sorma senin baklavayı gözüme kestirdim yapayım diyom sonra otur kim yapcak diyom gidip gelişlerdeyim gardaşımya insan biraz ayırırdıama bn kusmedim bak devam sonuna kadar 1.olana kadarr
Evet oyleydi :)aynen ole corbada kazanan arkadasimizin 19.katilimiymis yeni kismet olmus