Güzel benzetmeNasrettin Hocanın kavuk hikayesi gibi oldu
Kız künefe hiç hakkını devredermi gelip gidip oy sayıyor heyecandan uyuyamiyoEvetttt cevizli burma kalp ben❤
Tatlıyı da hazır alırsınBencede kV yapmaz yemez bile salata yapicam zaten yesillik falan bi de çorba yapayım madem helva şaibeli cumaya az kaldı diyetimi bozmiyim
Var zaten canımTatlıyı da hazır alırsınVeya yaşlı adam ne yapacak tatlıyı,şeker tansiyon falan vardır belki boşver
Saysa yine iyi sayamıyor ,kaç oldu fark diye bize saydırıyorKız künefe hiç hakkını devredermi gelip gidip oy sayıyor heyecandan uyuyamiyo
Biliorum canim, vallahi vurdu gol oldutabi hayirli olsun orasi oyle biz isin makarasindayiz cnm
Hava atıyor işte bize saydiriyoSaysan yine iyi sayamıyor ,kaç oldu fark diye bize saydırıyor
Tuzsuz peynir oldugunu biliorum da ne die gecio ki gercekten alsakKünefeyi denicem inşaAllah peyniri marketten ne peyniri diye almamız lazım
Var derken tatlı değil şeker ve tansiyonAcaba nedir nedir?
Tesekkur ederim canim❤Evde çıtır künefe ve ekmek kadayıfı na verdim oylarımı. Herkesin ellerine emeklerine sağlık. Tüm yarışan arkadaşlara başarılar.
Tuzsuz peynir oldugunu biliorum da ne die gecio ki gercekten alsak
hemde ne golBiliorum canim, vallahi vurdu gol oldu
dil peyniriyle oluyo diye biliyorum ben yufkacida calisirken her gelen kadayif alip dil peyniri soruyordu kunefe icin.
- Urfa peyniri
- Antep peyniri
- Hatay peyniri
- Lor peyniri
- Dil peynir
yok anam yok hatimde indirsek birinci o zorlamayalimOkadar okudum gelen oylar gene künefe ye gitti
Tesekkur ederim canimmMerhabalar..
Ekmek kadayifi ve evde citir künefeye verdim oylarimi.. Enn en enn sevdigimm tatlilarrr :)
Herkese başarilar...
- Urfa peyniri
- Antep peyniri
- Hatay peyniri
- Lor peyniri
- Dil peynir