Üzgünüm ama üzerinden bu lanet bu sefer kalkacak sanırımŞeytanın bacağını kırarsam olur ama sanmam
Üzgünüm ama üzerinden bu lanet bu sefer kalkacak sanırım
Evet hala isim tarih yazılı kağıt olamaması beni düşündürüyorBelki bi babayigit cikip diskalifiye edecek benim hala bi umudum var
Çalışmalarım sürüyor
İnşallah mııııİnşallah
Benimkinde de yokEvet hala isim tarih yazılı kağıt olamaması beni düşündürüyor
Bi önceki kız daha güzeldi abla yoksa aynı kişi miÇalışmalarım sürüyor
Aynı kişiBi önceki kız daha güzeldi abla yoksa aynı kişi mi
Zaten sende diskalifiye olsan iyi olur ozaman belki ilk 3 e girerimBenimkinde de yok
İnşallah mııııyani kazen kazansın halk değil öyle miiii
Ama bak bu hali daha iyi,günündeymiş demekkiAynı kişi
Bende aynı düşünüyorum ,hakkını 3.olana devrederKazen kazansa bile hakkını halktan olana devredecektir, inanıyorum. Çünkü Kazen olmak bunu gerektirir
OlabilirAma bak bu hali daha iyi,günündeymiş demekki
Zaten öyle yaparda biz hakkıyla birincilik istiyoruz azerin içinKazen kazansa bile hakkını halktan olana devredecektir, inanıyorum. Çünkü Kazen olmak bunu gerektirir
Yok yeaaaaa ,boru değil koca tepsi baklava açtım ,bombalarım burayıZaten sende diskalifiye olsan iyi olur ozaman belki ilk 3 e girerim
Bence 6.ya devreder çünkü genelde iki katım oldu yarışmanın başından beriBende aynı düşünüyorum ,hakkını 3.olana devreder
Geçmiş olsun ablaSelamlar hanımlar dün hastanedeydik eşim tam düzelmedi hala.Röntgen kan tahlili ultrason filan derken geç geç geldik eve.Öksürük var ağrıları var hala evde şu anda bu hafta evde olur ..Yarında dişe gidecrğim dolgu olacak.Hepinizi öpüp kaçıyorum oy bile veremedim hala.Görüşürüz güzeller.