- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
Bugün hiç su içmedim hala da içmiyorum Evden çıktım ya hemen bir düzen bozulması.
Sohbette kek vardı mayalı vardı elimi sürdüm ama oğluma yedirmek için keke el bile dokundurmadım
Suyumu içiyim karnımda gurulduyor ne yesemki
Cook gecmiş olsun ablacım görüşürüz ❤ ❤Selamlar hanımlar dün hastanedeydik eşim tam düzelmedi hala.Röntgen kan tahlili ultrason filan derken geç geç geldik eve.Öksürük var ağrıları var hala evde şu anda bu hafta evde olur ..Yarında dişe gidecrğim dolgu olacak.Hepinizi öpüp kaçıyorum oy bile veremedim hala.Görüşürüz güzeller.
Allah şifa versin İnşaAllah ablacım ❤Selamlar hanımlar dün hastanedeydik eşim tam düzelmedi hala.Röntgen kan tahlili ultrason filan derken geç geç geldik eve.Öksürük var ağrıları var hala evde şu anda bu hafta evde olur ..Yarında dişe gidecrğim dolgu olacak.Hepinizi öpüp kaçıyorum oy bile veremedim hala.Görüşürüz güzeller.
Ben alt yazılı izledim bir kaç gümde bitirdimooo noookanal 7 dizisi yavaş ilerleyen bölümler olay olduğu zamanlar yavaş çekimler iyi sabretmişsin
Galeta ye, salata ye, meyve yeBugün hiç su içmedim hala da içmiyorum Evden çıktım ya hemen bir düzen bozulması görüyormusun.
Sohbette kek vardı mayalı vardı elimi sürdüm ama oğluma yedirmek için keke el bile dokundurmadım
Allah şifa versin İnşaAllah ablacım ❤
Ben alt yazılı izledim bir kaç gümde bitirdimSonradan kanal 7 verdi:)
Galeta ye, salata ye, meyve ye
iyisin tabiiideniz sekiden bu şarkıyı armağan ediyorum yazarken aklıma geldi
Evine geldiysen hemen suyunu içmeye basla :)Bugün hiç su içmedim hala da içmiyorum Evden çıktım ya hemen bir düzen bozulması.
BunuEvde çıtır künefe ve ekmek kadayıfı na verdim oylarımı. Herkesin ellerine emeklerine sağlık. Tüm yarışan arkadaşlara başarılar.
Çok geçmiş olsunSelamlar hanımlar dün hastanedeydik eşim tam düzelmedi hala.Röntgen kan tahlili ultrason filan derken geç geç geldik eve.Öksürük var ağrıları var hala evde şu anda bu hafta evde olur ..Yarında dişe gidecrğim dolgu olacak.Hepinizi öpüp kaçıyorum oy bile veremedim hala.Görüşürüz güzeller.
Kazeni geçmek için çabalıyordaNeden yanlış bir şey mi yazdım acaba
Kazeni geçmek için çabalıyordaona gelen oylar sinirini bozabilir
Amin amiiinAllah çabalarını boşa çıkarmasın inşallah
Ah ahhh bacim ne ettin senNeden yanlış bir şey mi yazdım acaba
Ah ahhh bacim ne ettin sen
Hiç üzülme benim oy verdiğim kimse daha birinci olamadı
Emin misin bu seferHiç üzülme benim oy verdiğim kimse daha birinci olamadı
Belki bi babayigit cikip diskalifiye edecek benim hala bi umudum varEmin misin bu sefer
Emin misin bu sefer