Nerde olmuş o sonuncunun birinciyi ekartesi EmiraBen de duvarı nem insanı gam yıkar demek istediğini düşünmüştüm ne kadar naifim
Bu arada tarih mevzusunu ben ortaya attım @Lisabella abla ama şaka amaçlı söylemiştim. Yani sahte olsa ne çıkarı olabilir ki Kazen abinin? Kendinizi o muhteşem tatlıyı yememek için fotoğraf çekilene kadar frenlemiş olmanız bile mucize bence
Bir de tabi azıcık birazcık künefeyi kıskanmış olabilirimbu arada yemek yarışmasının geleneklerinden biri de birinciye hain planlar kurmaktır sonuncu olan bile nedense birinciyi ekarte etmeye çalışır... Bunu Kazen abi de yaşadığına göre dağılabiliriz
Şu anlık evdeyim canım, işe gitmek için hazırlanıyorum
Yerim seni sanada günaydınGünaydınlar herkese
Şu anlık evdeyim canım, işe gitmek için hazırlanıyorum
Evet canımYerim seni sanada günaydın
7.15demi çıkıyorsun evden
Nerde olmuş o sonuncunun birinciyi ekartesi Emira
Allah kolaylık versin canımEvet canım
Kazen yani bu Ali değil Ahmet değil ona kurulmayacakda kime hain planlar kurulacak
Allah kolaylık versinEvet canım
caklıtlı dedigin cikolatalimi oluyor yoksaŞöbiyeettt varrr
çaklıtlı baklavaa
nevzinee
gül tatlısı vaaarr
ev yapımızı cevizli baklavaa vaarr
cımbızlı tatlıı vaaarr
saraylarda sardıkk sarmamızz vaar
çiçeklerle bezedik Yasemin tatlımız vaarr şambali
revani
cevizle burduk burmamızz vaaarrr
Hepsiii vaaaarrrr
Bir künefe yok bitti kalmadı
Aynencakkitli dedigin cikolatalimi oluyor yoksa
ciklote coklete duydumda caklıt ilk defa duydum oneymis oyle
Bi durakladim ya mesaji okurkene
Kanmayin minigim aramizi acmaya calisiyolarBize uyuyorum yazdı halbuki birdan :)
Biz de badimcan deriz yani bebeler hakli kazengerçek zaten : )
aha onu bilmiyorum.... yahu bu soruları burada bebeler var onlarla oynarken soruyorum. Lavuklar cevabı biliyorlar aynı soruyu 10 kez sordurtuyorlar...
Bu arada bir gün isim şehir sebze oynadık...
B harfinde yazdıkları sebze Batlıcan
adamlar zorla kabul ettirdi.... bende kızdım bir daha oynamayacağım dedim yırttım cevap kağıdımı
B harfinden Biber de Batlıcan ne ya ?
One aldim sarkiyi birazcik tutun elimden diye bagirinca odum koptuBu da eşime gitsin ....
bende uyumaya gideyim ...
Hayin domdom twitiBenim içinde iyi olurdu hepsi severek yedigim tatlılar hangisini hangisinden ayırayımvarsa tarifin sana vereyim oyumu agbi
Benim saka yaptigimi kim soyledi
Şöbiyeeetci geldiii hannnımmm