Ben o donem diyete baslamistim kendi halimde, sonra pogacalar konusuna yazdim diyet yapiyorum falan diye bizim @tuzsuz_ruh gorunce hemen ikna etti tabi beni. Kendimi takimdan mezun olurken bulmustum iyi de oldu tabi 10 kilo vermistim. Simdi yine kucuk bir diyetteyim 2 3 kilo daha verirsem tamamdir. Ama kasmadan diyet yapiyorum agir agir gitsin bu sefer
Ben o donem diyete baslamistim kendi halimde, sonra pogacalar konusuna yazdim diyet yapiyorum falan diye bizim @tuzsuz_ruh gorunce hemen ikna etti tabi beni. Kendimi takimdan mezun olurken bulmustum iyi de oldu tabi 10 kilo vermistim. Simdi yine kucuk bir diyetteyim 2 3 kilo daha verirsem tamamdir. Ama kasmadan diyet yapiyorum agir agir gitsin bu sefer
Konu ne bilmiyorum ama ciceklerden bahsediyorsunuz, bende bir sey sorucam bilen var mi. Cinsini bilmedigim ciceklerim var ve onlari minik minik sinekler basti delirecegim napabilirim neden oluyor
Oluyor ya kontrollu yiyince. 3 pogaca degilde yarim dilim pogaca yersen, 3 dilim baklava degil de 1 dilim baklava yersen. Yarim ekmegi bir oturusta yemez sadece 1 dilim yersen oluyor. Ben boyle yapiyorum. Bana gore diyet demek her seyden men olmak demek degil