En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Demek kaptanlar avını buralardan seçiyor isabetli mekanlar
Ben o donem diyete baslamistim kendi halimde, sonra pogacalar konusuna yazdim diyet yapiyorum falan diye bizim @tuzsuz_ruh gorunce hemen ikna etti tabi beni. Kendimi takimdan mezun olurken bulmustum iyi de oldu tabi 10 kilo vermistim. Simdi yine kucuk bir diyetteyim 2 3 kilo daha verirsem tamamdir. Ama kasmadan diyet yapiyorum agir agir gitsin bu sefer

Ben yazları ve tatillerde memlekete gidiyorum korkumdan çok çiçek alamıyorum:)
Geçen gün aldım küpeli ,menekşe ,iki sardunya var bir orkide birde bodrum gülü bir tane daha var onun adını bilmiyorum

Bende aynı 11 kg kadar verdim şimdi 2 tekrar gelmek üzere bende onu versem iyi ederimde nasıl olcek buralarda

Geçen gün aldım küpeli ,menekşe ,iki sardunya var bir orkide birde bodrum gülü bir tane daha var onun adını bilmiyorum
Ne güzel yapmışsın bende severim ama kötü olur diye çekiniyorum :)

Bende aynı 11 kg kadar verdim şimdi 2 tekrar gelmek üzere bende onu versem iyi ederimde nasıl olcek buralarda
Oluyor ya kontrollu yiyince. 3 pogaca degilde yarim dilim pogaca yersen, 3 dilim baklava degil de 1 dilim baklava yersen. Yarim ekmegi bir oturusta yemez sadece 1 dilim yersen oluyor. Ben boyle yapiyorum. Bana gore diyet demek her seyden men olmak demek degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…