En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Aynen, yıkananların kuruma derdi yok. Apartmanda yaşanılmıyorsa, bahçede bile rahat rahat altına kaçırırsa da sıkıntı olmaz. Malûm, sabır işi tuvalet eğitimi.
Aynen bazen uğraştırıyr.Oğlum geç ama çabuk alıştı.3 yaşındaydı bezini çıkarıp bana vermişti ben büyüdüm bunu başka bebeklere verelim

Yorgunluktan sızmak üzere ama ocakta yarının yemeğini pişiren bir ırgat gibiyim (gibisi fazla, aynen bunları yapıyorum)

Sen nasılsın kuzucum
Kolay gelsin canım

Eki Görüntüle 2247659 artik çok geç :/ benim diğer sorunum da bu çok hızlı yiyorum
O kadar yavas yiyorum ki. Toplu halde bir sofraya oturuyoruz mesela, o sofradan herkes kalkiyor cay faslina geciyor 10 dakika icinde, ben 30 35 dakikada ancak yiyebiliyorum. Hizli asla yiyemiyorum. Sofralarda tek kalkmaktan biktim bende

O kadar yavas yiyorum ki. Toplu halde bir sofraya oturuyoruz mesela, o sofradan herkes kalkiyor cay faslina geciyor 10 dakika icinde, ben 30 35 dakikada ancak yiyebiliyorum. Hizli asla yiyemiyorum. Sofralarda tek kalkmaktan biktim bende
Sen kesin zayıfsın ozaman benim kp öyle ve zayıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…